Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 27 28 29 30 31 »
Autor
Téma 
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 449

wendy: To taky znám. Ale nejhorší jsou situace kdy mi dojdou slova...(což je zvlášť u mě dost divný) Třea onehdá mi náš pes z ruky ukradl sušenku, a mě to tak vytočilo, že místo abych ho seřval ze mě vylítlo akorát: "Matesi ty ehm žuej hufg dbe ble..."

Viva México!

Old Post 28-11-2005 v 10:44 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 450

wendy: No a jinak s těma výmluvama, musíš je buď umět podat anebo zavést stručnou oznamovací metodu: Třeba když se tě při odchodu z domu zeptají kam jdeš, rychle odpověz, pak se zeptají v kolik přijdeš, řekni nějakou dobu návratu a zdrhni rychle než začnou mít námitky. Ale nezkoušej výmluvu typu: "paní učitelko, šel jsem do školy a potkal jsem hrocha...no vy byste šla do školy kdybyste potkala hrocha?"

Viva México!

Old Post 28-11-2005 v 10:48 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 451

Šli sme s kamošem a povidám mu: ty woe ja mam strašný hlad, ale nechci tet nic žrat bo mě baví ten drsný pocit jak se těším na žravku

Old Post 28-11-2005 v 14:18 PM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raketopes
Stálý Člen

Karma uživatele Raketopes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 452

Wo tomhle wejkendu za mnou přišly 3 zmaštěniny a Mussolini se mnou bafal v pokoji,paxe mě ptal,jaký to ye,když mě sejme eletrika.Taxem mu to řek a von hned kde si může hmátnout.3el jsem na hajzel a paxem weyral jak kedkubna w mixéru.Won totiž hrabal po trafu wod neonů,co tam mám,prey"JESTLI SI MŮŽE TEDA SÁHNOUT"!!!!

Old Post 28-11-2005 v 19:35 PM
Raketopes je offline   Profil uživatele Raketopes   Find more posts by Raketopes   Foto galerie člena Raketopes   Click here to Send Raketopes a Private Message   Add Raketopes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raketopes
Stálý Člen

Karma uživatele Raketopes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 453

Fuckt dobrééy prasopal byl tenhle muj sekec:Já bydlim TU a jmenuju se FU!! A ty bydliš TAM a jmenuješ se TLAM!!!To jsem byl zhuleney yak tydyt,ještě mi z toho trititá w lebeni!!!

Old Post 28-11-2005 v 20:13 PM
Raketopes je offline   Profil uživatele Raketopes   Find more posts by Raketopes   Foto galerie člena Raketopes   Click here to Send Raketopes a Private Message   Add Raketopes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnysss
Stálý Člen

Karma uživatele Johnysss - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 454

Když jsme jednou seděli zmaštěný ve škole,tak kamoš prones:,,Příště mě musi matka na tu housku namrdkovat, aby to mělo vláčnost´´

Old Post 29-11-2005 v 07:36 AM
Johnysss je offline   Profil uživatele Johnysss   Find more posts by Johnysss   Foto galerie člena Johnysss   Click here to Send Johnysss a Private Message   Add Johnysss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 455

Já jsem nedávno prohlásil toto :
Kámoš mi říkal, že je 18 hodin. Já jsem z toho vyfelil, že 18 dělono 2 je 9 mínus 3 je 6! Aha, je 6 hodin !

Old Post 29-11-2005 v 20:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 456

citace:
Původní příspěvek od LoWeR
Šli sme s kamošem a povidám mu: ty woe ja mam strašný hlad, ale nechci tet nic žrat bo mě baví ten drsný pocit jak se těším na žravku

Ee, to bylo baví mě ten pocit těšit se na žrádlo. Pronesl to úplně jak by byl pes, doteď se tomu svíjím.
Maras !

Old Post 29-11-2005 v 20:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cheops
Nový Člen

Karma uživatele cheops - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 457

kámoška: ne,že by ne,že? x ale ne,že ne,jo?

Old Post 30-11-2005 v 07:50 AM
cheops je offline   Profil uživatele cheops   Find more posts by cheops   Foto galerie člena cheops   Click here to Send cheops a Private Message   Add cheops to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cheops
Nový Člen

Karma uživatele cheops - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 458

citace:
Původní příspěvek od Johny.guma
Zameť matku na lopatku

Vykuř bábě hrábě.

Old Post 30-11-2005 v 08:13 AM
cheops je offline   Profil uživatele cheops   Find more posts by cheops   Foto galerie člena cheops   Click here to Send cheops a Private Message   Add cheops to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spsemi
Stálý Člen

Karma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 459

no
pecka je ak vam zavola na pevnu linku kamosh a spyta sa: No co? kde si?

Hello Grower
Have a nice day

Old Post 30-11-2005 v 15:17 PM
Spsemi je offline   Profil uživatele Spsemi   Find more posts by Spsemi   Foto galerie člena Spsemi   Click here to Send Spsemi a Private Message   Add Spsemi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Spsemi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ges
Stálý Člen

Karma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 460

mne vzdy nejvice rozesmeje kdyz nekdo rika misto o vo, napřiklad: von je celý vod vocta a vod voleje vid ze jo. Vodkdy vokouni voteviraj vokna

Old Post 30-11-2005 v 16:59 PM
ges je offline   Profil uživatele ges   Find more posts by ges   Foto galerie člena ges   Click here to Send ges a Private Message   Add ges to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrevoLaminát
Stálý Člen

Karma uživatele DrevoLaminát - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 461

Kto druhemu sám, sám do nej jám
//
Kto neskoro neskoro , sám sebe sám

Old Post 03-12-2005 v 17:24 PM
DrevoLaminát je offline   Profil uživatele DrevoLaminát   Find more posts by DrevoLaminát   Foto galerie člena DrevoLaminát   Click here to Send DrevoLaminát a Private Message   Add DrevoLaminát to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakundo
Stálý Člen

Karma uživatele fakundo - 73% PěstitelskáKarma uživatele fakundo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 462

...sa kamoš spýtal kamošky : ...tie ponožky si upratala? (ona na to) :
...ale do Prievidze je to daleko....

Old Post 04-12-2005 v 20:45 PM
fakundo je offline   Profil uživatele fakundo   Find more posts by fakundo   Foto galerie člena fakundo   Click here to Send fakundo a Private Message   Add fakundo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fakundo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 463

kámoš něco vyprávěl a řekl:"Řekni mu ať mě nechají"snad řekni jim ne?:-D

Old Post 05-12-2005 v 15:55 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ilek
Nový Člen

Karma uživatele Ilek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 464

Šli jsme s kamošema po cestě a tam ležela stara píchavka(houba), kamoš na to: Hele píchavka. A druhej tvoje mama je píchavka.

Stará hlaška ale dobře poddaná

Old Post 05-12-2005 v 21:50 PM
Ilek je offline   Profil uživatele Ilek   Find more posts by Ilek   Foto galerie člena Ilek   Click here to Send Ilek a Private Message   Add Ilek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 27 28 29 30 31 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás