Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
wendy: To taky znám. Ale nejhorší jsou situace kdy mi dojdou slova...(což je zvlášť u mě dost divný) Třea onehdá mi náš pes z ruky ukradl sušenku, a mě to tak vytočilo, že místo abych ho seřval ze mě vylítlo akorát: "Matesi ty ehm žuej hufg dbe ble..."
wendy: No a jinak s těma výmluvama, musíš je buď umět podat anebo zavést stručnou oznamovací metodu: Třeba když se tě při odchodu z domu zeptají kam jdeš, rychle odpověz, pak se zeptají v kolik přijdeš, řekni nějakou dobu návratu a zdrhni rychle než začnou mít námitky. Ale nezkoušej výmluvu typu: "paní učitelko, šel jsem do školy a potkal jsem hrocha...no vy byste šla do školy kdybyste potkala hrocha?"
Wo tomhle wejkendu za mnou přišly 3 zmaštěniny a Mussolini se mnou bafal v pokoji,paxe mě ptal,jaký to ye,když mě sejme eletrika.Taxem mu to řek a von hned kde si může hmátnout.3el jsem na hajzel a paxem weyral jak kedkubna w mixéru.Won totiž hrabal po trafu wod neonů,co tam mám,prey"JESTLI SI MŮŽE TEDA SÁHNOUT"!!!!
Fuckt dobrééy prasopal byl tenhle muj sekec:Já bydlim TU a jmenuju se FU!! A ty bydliš TAM a jmenuješ se TLAM!!!To jsem byl zhuleney yak tydyt,ještě mi z toho trititá w lebeni!!!
Původní příspěvek od LoWeR Šli sme s kamošem a povidám mu: ty woe ja mam strašný hlad, ale nechci tet nic žrat bo mě baví ten drsný pocit jak se těším na žravku
Ee, to bylo baví mě ten pocit těšit se na žrádlo. Pronesl to úplně jak by byl pes, doteď se tomu svíjím.
Maras !