Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Vás. Měl bych dotaz. V předchozích příspěvcích jsem se dočetl, že nekomu nestihl dozrát. Proto se chci zeptat, jestli je vhodné dát jej naklíčít už ted a mít jej chcíli za oknem?? Bude to k nečemu? Případne počkat na 30.3, kdy se nám prodlouží den?? Co myslíte?
Klíčit duben,sázet květen.Nic tím neurychlíš.Pokud chceš aby ti dozrál dřív ,je jediná možnost :schovávat kytky někam do tmy(kytky zrajou na základě světelné periody,pokud to nejsou AF).
Taky záleží, co chytneš za pheno, některá jsou rychlejší, jiná pomalejší. Jaká je to seed banka? Ale v průměru by to měl stihnout během října, tenhle model tu má tradici..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
durban je super tvrdej euforka a jeden z nejlepších modelů na naše podmínky ..kam se hrabe gdejakej indor...doporučuju...a pak je super pamír gold....čest...
Případne počkat na 30.3, kdy se nám prodlouží den?? Co myslíte?
Hele to se posouvá jenom čas, den se neprodlužuje..alespoň ne pro vegetaci nebo teda prodlouží, ale jen v rámci pokračujícího slunovratu
A neco k tematu, myslim, že bys neměl mít problém s dozráním u Durbana, pokud bude alespoň trochu průměrnej závěr léta/začátek podzimu.
Kdyby se mě někdo zeptal jaké modely se sem do čech hodí pěstovat outdoor, tak mu doporučim právě tenhle mezi prvníma.. Má povětšinou i dobrou odolnost vůči plísním, myslim, že se nemusíš bát. Kdyžtak je tu dost reportů i s fotkama, tak si to zkus najit ä presvedcit se sam
Ahoj prosím poraďte mi mam Durban posion samonakvetacky inndor svítil 20/4h v předním prostoru 60x60 Cm 200w květ cfl a zanim zase prostor60x60 sodík 250w květ mam je tam
7 týdnu ale jeste nekvetou je to v pořádku ? Děkuji jinak stonky hrubé velké kytky mají 70-100 Cm listy velké mají hodně pater a vypadají fakt krásne
loni jsem mel durbana od dutch passion a zadna slava,kamarad to same- vune nic moc,malo osypane... mnohem mnohem lepsi vynosnejsi a osypanejsi byl pamir gold a snow bud,ktery letos pojedu znova !