Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Wintas cus dneska mi vyklicilo seminko je to tak 1mm bilej ocasek tak nevim jestli ho mam zasadit hned nebo ho nechat este ve vate povyrust odepiste prosim
Nechaj ho este povyrast, min. na pol centimetra. Ale nenechaj ho ani velmi prerast, potom hrozi riziko zlomenia pri presadeni.
Ideal je 1 - 1,5 cm.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Původní příspěvek od Hullman sem slysel ze nekdo seminko nenecha vyklicit ale rovnou ho da do hliny,zalije a ceka.myslite ze je to dobry zpusob ???
Da sa aj takto. A s osobnych skusenosti odporucam predklicovacie techniky, velakrat totiz semiacko nepukne dostatocne na to, aby vyklicilo.
Ja semiacka davam do odstatej s par kvapkami peroxidu a do tmy. Po cca. 24 hod su vsetky uz puknute s malym par mm korienkom. Niekedy vidim, ze treba semiacko trochu este "nalusknut". Nasledne ich prelozim do petroho misky ( a podobne ) na vrstvu kuchynskej utierky ( vlhkej ) a na ne dalsiu vrstu vlhkej utierky. Prikryjem vrchnym dielom misky ( nie je nutne, ale lepsie sa tak drzi vlhkost ). Po asi dalsich 24 hod. maju skoro vsetky asi 1.5 cm korienok, tie nasledne presadzam.
Uspesnost mam asi 95 percent.
Zdar. LJ
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Je to jednoduche a dokaže to vyrobiť každy v priebehu 2 min.
Jedna sa o prazdnny Pack na CD asi ten na 50 nosičov. Otočim ho hore nohami na dno dam kerazit podlejem vodou potom položim priesvitne CD( pribalene v kazdom Packu) na to CD poukladam mokre tampony na čistenie pleti zavrem dam na okno do tepla a je to.
mam dotaz.. Je rastlinka co vyklicila z bledeho,maleho,puknuteho... semiacka neako slabsia alebo horsia od tej co vyklicila z hnedeho semena? Alebo akonahle vyklici uz je to to iste a rozdiel je len v klicivosti..?
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow
myslim tak ze ked z nedozreteho semiacka vylezie nieco ci to ma taky isty potencial ako ked vylezie z dozreteho..
sr ze pisem jak kon ale ochutnaval som..
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow
Tazko povedat. Ja myslim ze dokial to nemas ususene v skrini, nie je nic iste. Zober si, ze aj z nadherneho, dokonale vyzreteho semena moze vyklicit mrdka. Je to tym, ze genotyp novovyklicenej rastliny si mozes tipnut podla rodicov, a fenotyp mozes tak akurat hadat. Genova vybava kazdeho semienka je zmesou genou jeho rodicov, a fenotyp nevies, kym nevyrastie.
Podla mna, ze semienka neklicia uplne ochotne este nemusi znamenat, ze su nejak podradne.