Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Janski Ja tento rok du skusit :
Frisian Dew
Passion#1
Mataró Blue
všechno fem. tak snad to pude iba tym Mataro si nejsem jistej či porostne u nas (okoli Breclavi)
Tato odrůda je věnovaná původnímu místu, kde Kannabia vznikla.
Venku zabírá plochu několika metrů čtverečních a sklízet jí můžete na začátku října. V indoor podmínkách potřebuje 8 až 10 týdnů.
Tato rostlina pochází z genetické selekce, kterou jsme zkřížili s naším K samcem, proto jí doporučujeme pěstovat metodou “Sea of green”, pro plnou kontrolu jejího vývoje a optimalizaci výnosu.
Barva této rostliny se mění ze zeleno-fialové na zeleno-modrou ke konci květu. Tato změna je tím větší, čím je chladnější klima, ve kterém je pěstována, rostlina pak získá barvu ocelové modři.
Výnos je velmi štědrý: při indoor pěstování můžete sklidit více než 600gr/m2 a venku minimálně 700gr na rostlinu.
Obtěžkané větve květenství vás určitě překvapí, doporučujeme proto použít nějakou podporu pro palice, protože narostou opravdu obřích rozměrů.
Sklizeň začátkem října, dojet by to mělo, obzvláště na jižní Moravě, kde se pěstuje ovoce a je nejlepší klima v ČR...
Nazdar... tento rok bude mojím prvym rokom čo by som chcel začať niečo vypestovať..v prvom rade by som potreboval vediet aky druh semienok by som si mal kupit.. rozmyslal som nad Power Plant od DUTCH PASSION.. alebo nad Early skunk-om... proste nech to "šlape" nech je to kvalitne a nieco co dlho nerastie, kedze teraz tu mame este sneh teploty tu tiez niesu nejake moc vysoke.. ale tak myslim ze vyrast tu nieco dobre musi .. dalej by som potreboval vediet ci si mam kupit kvalitne hnojiva.. aspon na ten rast a kvety.. popripadne aj niejaky ten pestovaci substrat .. Dufam ze mi poradite .. taktiez ste aj vyraz zacinali ... za kazdu radu budem vdacny a prosim aby ste si nevhodne komentare nehali pre seba.. Peace!!! :-D
Zdar
No, možná se pletu, ale power plant je spíš indoor,skleník, ne?jestli jsi z chladnějšího kraje, asi to nebude nej volba. S Early Skunkem zkušenosti nemám. Loni mi v poho dozrál koncem září Shaman a Frisian Dew od DP ale já jsem 300 m. n. m.,Ale špatná volba by nemusela být nějaká autoflower odrůda, dozrávání bys měl pod palcem podle toho kdy zasadíš, je to trochu dražší volba, ale v jistých případech nej. A vzal bych feminizovaný semínka, je lepší koupit třeba 5 a 5 od každýho s tím že všechno budou samice než dělat velkej flek a pak půlku vyškubat.Jinak kupovat hlínu na ven, no to je podle toho kde se chystáš sázet a jaká je tam půda, do borového lesa třeba budeš muset mít vlastní hlínu, ta kyselá původní se nedá použít.Musíš se trochu víc rozepsat. Ve FAQ nejdeš spoustu dobrejch informací a pak už se jen ptej na konkrétní věci k tvýmu poli.
Tak ať se daří a dej třeba report do Galerie pod Sluncem.
D.C.
čau našel jsem v tom growshop vrutky semínka Dutch Passion Taiga 7ks.
Kríženec ruderalis a PowerPlant. Výška rastliny: 50-60cm. Máš tam toho Power Planta a můžeš sklízet v půlce prázdnin v největším pařáku. Kytky budou malý, takže nemusíš ani moc maskovat.