Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě AK-47 z vršku.Jinak máte někdo nějaký fígl,jak uspíšit dozrání,fakt by se mi to hodilo,jak je vidět na fotkách je to ještě pořád nemastné neslané a počasí je mizerné.Díks
Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.
to raush-------- nejlepší co ti poradím je to aby sis na příští rok objednal či nějak sehnal :-) semínka které dozrávají dřív např.-early models. o ak-47 sem taktéž přemíšlel ale sem rád že sem to zavrhl po tom jaké s tím sou problémy
Asi máš pravdu,taky ale záleží jaký zrovna ten rok chytneš počasí a tak když jsem slyšel,že má pršet tak jsem se odhodlal k činu,AK-47 jsem v poho vytrh,ale ta druhá zaboha nešla,tak jsem musel vyndat celý obsah kýble a pak to odtrhat.jo a zkoušel jsem si objednat z nirvany a nějak to neklaplo.
Přej a bude ti přáno.
Na té 1 foto je záběr na AK-47,na druhé je vidět tloušťka stromu,(neobejmu ho),na 3 jak to vypadá v konečné fazi,na zemi ty otrhané listy.Nedalo mi to,protože ten skunk nádherně voní(v pravo) a dal jsem si do trouby usušit paldu,když jsem byl v půlce kukly,tak všechno začalo barevnět,pak se mi točila keša,tak jsem se rozhodl vystřízlivět na práci(zatápěl jsem) u toho jsem se smál jak kdybych snad vyhrál ve sportce,pak to začalo nějak víc najíždět,tak jsem se hodil do klidu posloucháním dramce,začaly se mi vrtět nohy a já jsem půl hodky pařil jak blázen,pak jsem nějak vykid a chodil jsem po baráku a na všechno jsem čuměl jak kbybych to nikdy neviděl.Pak až do noci jsem měl rudý prasečí očička a byl jsem dost unavenej....Tádydádydá a to je vše.Raush
Přej a bude ti přáno.
...tak iba kukam...... cele som to precital az sem na koniec, tak teda velka vdaka za inspiraciu, ktoru sa oplati vyskusat....(po tom co nam corkari zacali zbierat urodu skor ako mi), je to bomba napad...diky fsetkym co prispeli, a zdokonalili tuto ideu v skutocnost.....
nemáte někdo semínka??? Koupím... Strašně rád pěstuju ale nehulim takže 90% úrody odevzdám a 10 si necham pro strýčka příhodu LOL Nemáte někdo??? 605419346 only SMS