Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pěstování na stromech I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30 »
Autor
Téma 
gordon
Stálý Člen

Karma uživatele gordon - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 433

Tudle nirvánu mi napadla agresivní VEVERKA

Old Post 10-10-2004 v 11:12 AM
gordon je offline   Profil uživatele gordon   Find more posts by gordon   Foto galerie člena gordon   Click here to Send gordon a Private Message   Add gordon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raush
Stálý Člen

Karma uživatele raush - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

Tak zase něco aktualnějšího

Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.

Old Post 10-10-2004 v 13:01 PM
raush je offline   Profil uživatele raush   Find more posts by raush   Foto galerie člena raush   Click here to Send raush a Private Message   Add raush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 435

AK-47 Indoor v outdooru na stromě

Přej a bude ti přáno.

Old Post 10-10-2004 v 13:25 PM
raush je offline   Profil uživatele raush   Find more posts by raush   Foto galerie člena raush   Click here to Send raush a Private Message   Add raush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 436

No NAME SKUNK-(semínko z nějaké hydrophonie)(IN v OUT.)

Přej a bude ti přáno.

Old Post 10-10-2004 v 13:31 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 437

Ještě AK-47 z vršku.Jinak máte někdo nějaký fígl,jak uspíšit dozrání,fakt by se mi to hodilo,jak je vidět na fotkách je to ještě pořád nemastné neslané a počasí je mizerné.Díks

Přej a bude ti přáno.

Old Post 10-10-2004 v 13:40 PM
k.o.h.o.u.t.
Stálý Člen

Karma uživatele k.o.h.o.u.t. - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 438

no na stromě to skusím příští rok *45*

Old Post 11-10-2004 v 13:45 PM
k.o.h.o.u.t. je offline   Profil uživatele k.o.h.o.u.t.   Find more posts by k.o.h.o.u.t.   Foto galerie člena k.o.h.o.u.t.   Click here to Send k.o.h.o.u.t. a Private Message   Add k.o.h.o.u.t. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skaff
Stálý Člen

Karma uživatele skaff - 0% Pěstitelská

Obecné výnos Příspěvek č. 439

ehm, hele kolik máte suchýho, tim myslim kolik ste sklidili ze stromů z kolika kytek, pochlubte se...

** in joint we trust **

Old Post 11-10-2004 v 13:58 PM
skaff je offline   Profil uživatele skaff   Find more posts by skaff   Foto galerie člena skaff   Click here to Send skaff a Private Message   Add skaff to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skaff! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 440

To skaff---------tak se podívej

Old Post 11-10-2004 v 17:25 PM
gordon je offline   Profil uživatele gordon   Find more posts by gordon   Foto galerie člena gordon   Click here to Send gordon a Private Message   Add gordon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skaff
Stálý Člen

Karma uživatele skaff - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 441

jooo, pěkný. haha, už se těšim na svoje...

** in joint we trust **

Old Post 12-10-2004 v 14:17 PM
skaff je offline   Profil uživatele skaff   Find more posts by skaff   Foto galerie člena skaff   Click here to Send skaff a Private Message   Add skaff to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skaff! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 442

to raush-------- nejlepší co ti poradím je to aby sis na příští rok objednal či nějak sehnal :-) semínka které dozrávají dřív např.-early models. o ak-47 sem taktéž přemíšlel ale sem rád že sem to zavrhl po tom jaké s tím sou problémy

Old Post 12-10-2004 v 17:52 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 443

Asi máš pravdu,taky ale záleží jaký zrovna ten rok chytneš počasí a tak když jsem slyšel,že má pršet tak jsem se odhodlal k činu,AK-47 jsem v poho vytrh,ale ta druhá zaboha nešla,tak jsem musel vyndat celý obsah kýble a pak to odtrhat.jo a zkoušel jsem si objednat z nirvany a nějak to neklaplo.

Přej a bude ti přáno.

Old Post 16-10-2004 v 14:03 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 444

...a další..

Přej a bude ti přáno.

Old Post 16-10-2004 v 14:13 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 445

Na té 1 foto je záběr na AK-47,na druhé je vidět tloušťka stromu,(neobejmu ho),na 3 jak to vypadá v konečné fazi,na zemi ty otrhané listy.Nedalo mi to,protože ten skunk nádherně voní(v pravo) a dal jsem si do trouby usušit paldu,když jsem byl v půlce kukly,tak všechno začalo barevnět,pak se mi točila keša,tak jsem se rozhodl vystřízlivět na práci(zatápěl jsem) u toho jsem se smál jak kdybych snad vyhrál ve sportce,pak to začalo nějak víc najíždět,tak jsem se hodil do klidu posloucháním dramce,začaly se mi vrtět nohy a já jsem půl hodky pařil jak blázen,pak jsem nějak vykid a chodil jsem po baráku a na všechno jsem čuměl jak kbybych to nikdy neviděl.Pak až do noci jsem měl rudý prasečí očička a byl jsem dost unavenej....Tádydádydá a to je vše.Raush

Přej a bude ti přáno.

Old Post 16-10-2004 v 14:38 PM
lukylle
Nový Člen

Karma uživatele lukylle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 446

...tak iba kukam...... cele som to precital az sem na koniec, tak teda velka vdaka za inspiraciu, ktoru sa oplati vyskusat....(po tom co nam corkari zacali zbierat urodu skor ako mi), je to bomba napad...diky fsetkym co prispeli, a zdokonalili tuto ideu v skutocnost.....

Old Post 16-11-2004 v 11:22 AM
lukylle je offline   Profil uživatele lukylle   Find more posts by lukylle   Foto galerie člena lukylle   Click here to Send lukylle a Private Message   Add lukylle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rozbik
Nový Člen

Karma uživatele rozbik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 447

nemáte někdo semínka??? Koupím... Strašně rád pěstuju ale nehulim takže 90% úrody odevzdám a 10 si necham pro strýčka příhodu LOL Nemáte někdo??? 605419346 only SMS

Old Post 17-11-2004 v 11:21 AM
rozbik je offline   Profil uživatele rozbik   Find more posts by rozbik   Foto galerie člena rozbik   Click here to Send rozbik a Private Message   Add rozbik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukylle
Nový Člen

Karma uživatele lukylle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 448

fuck rozbik....

Old Post 17-11-2004 v 14:03 PM
lukylle je offline   Profil uživatele lukylle   Find more posts by lukylle   Foto galerie člena lukylle   Click here to Send lukylle a Private Message   Add lukylle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
29-04-2020 - Pěstování na stromech II. - 7 odpovědí
17-08-2015 - Pěstování DMT - 6 odpovědí
16-03-2010 - Outdoor Na Stromech - 17 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás