Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
farda: dobre ale kdyz treba ma nekdo na chate kadiboudu a ta se boura tak ty sracky proste muze pouzit nebo ne? Ja to nemyslim nejak spatne nebo nechci nikoho timhle dotazem poburovat, je to dotaz jako kazdy jiny a nechapu rozdil mezi tim, jestli naberes kupu slepicaku, kravskeho trusu nebo to z te kadiboudy?? Ta tvoje vyhruzka mi je k nicemu, bud dpc odpovez na muj dotaz nebo radsi nepis vebec.
dobre, muj nazor. podle me to spali vsechno na co se to vyleje, vychazim z predpokladu ze kdyz vyvazej z kravina mocku (kejdu, cerstvej hnuj) a tyhle produkty tak tam kde to vylili tak nic neroste a trva nekolik let ( 10) nez se to premeni v hnuj pripustny pro zivot rostlin
Jaa: uvědom si co žerou slepice nebo krávy, a co do sebe perou lidi (maso, chemky, stabilizátory, a kopu dalších věcí) to vědeli lidi už ve středověku že lidský trus není dobry na hnojení...
ja som skusal to iste len s jednym malim ale podstatnym rozdielom. namiesto slepacincou som tam supol holubi trus .. no na viske sa asi pochvalit nemozem . bo ja ich tzv stepim zakazdim odtrhnem vrcholcek a ona sa potom rozvetvi.. no mozem povedat ze mali takych cca 170 cm ale boli huste a to poriadne....
No k těm lidským hovnům - hlavní důvod, proč by se němely používat je ten, že lidi mívají parazity (třeba tasemnice - dnes už to sice není tak častý, ale nikdy nevíš) a ti se přenášejí právě tahle, pomocí vyloučených vajíček, který se dostanou do rostlin a pak zase k lidem... Jasně, konopí asi nebudeš jíst, ale hulit, že jo... Použít to sice můžeš, ale v lidských hovnech bych se teda nehrabal... Stejně si myslím, že takový odstátý a vykvašený slepičince jsou mnohem lepší... Já taky používám koňský koblížky, ty se nemusí ani tak dlouho kvasit, vím, co ten kůň baštil a kytky po tom rostou, jak divý... Ale pokud chceš použít svoje bobky, zkus to a pak nám o tom napiš, docela mě zajímá, jak to po nich pojede...:-) Ale třeba u nás na čistírně se dají sehnat už odstátý a dehydratovaný "sedimenty", pokud ovšem nemáš strach z těžkých kovů...:-) A za otázky typu "hadí chcánky" bych taky dával K-, tohle není konstruktivní...
Chtel bych se zeptat jak je to s aplikací takovýchto typů hnojiv (guano, biohumus od žížal...). Jasne ze se da zamichat do kvetinace uz pri priprave substratu...ale co kdyz uz mi kytka v tom kvetinaci roste? To asi nepujde nijak rozpustit ve vode a zalivat s tim, ze?
Původní příspěvek od LahvyBuds jo? a v jakem poměru se to ředí??
tož asi tak...
vem kýbl a naplň ho do půlky slepičákama a zbytek dolij vodou.nech tak týden odstát, přikryj to a nech kvasit.výslednou močku mixuj nejprve v dost velkém poměru s vodou.já jsem na začátek dával i 1:20 a sleduj kytky,jak to dávají.pokud se nezačnou pálit,tak to snižuj,já na konci rubal dvoumetrovým kytkám i 1:5 a chrochtaly si
Cus......ja sem taky daval namocit koprivy a taky byliny co sem nasel na poli sem nekde cetl ze sou bohaty na dusik...po tech 2 tejdnech uz to taky docela smrdelo a kytky potom rostli jak svin....jednou za tech 14 dnu sem to k nim vyklopil cely a pohoda