Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ganja a sport ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28
Autor
Téma 
Vozembouch
Nový Člen

Karma uživatele Vozembouch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 433

Včera jsem uběhnul svých obvyklých sedm km, do toho jsem dal Baťovu sadu kliků a lehu sedů tj.99 a 99 po dvou km ve třech sadách. Běhám už asi pět let, ale ty kliky a lehy sedy jsem přidal až asi před dvěma měsíci. Čím víc toho mám natrénováno, tím se mi to dělá snadněji a zároveň i poctivěji. Doplňuji si pravidelně hořčík a dalším minerály. Včera jsem vynechal tu minerál vitamínovou část a asi hodinu po tréninku jsem dohulil nedočouzený brko. Ráno brzo vstávat na důležitý jednání. Podlamovali se mi při něm kolena. Docela jsem se bál, abych tam s sebou nepraštil. No ale mozek fungoval dobře, takže jednání jinak v cajku, dokonce i krásnej zápis jsem si udělal

Old Post 16-08-2013 v 15:33 PM
Vozembouch je offline   Profil uživatele Vozembouch   Find more posts by Vozembouch   Foto galerie člena Vozembouch   Click here to Send Vozembouch a Private Message   Add Vozembouch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skaff
Stálý Člen

Karma uživatele Skaff - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

No já vam nevim. Bere se jako sport utíkání revizorum/státním složkám?
Jinak moc nesportuju, akorát posiluju. Takže přítahy, a 15kg jednoručky. (víc nemám)
Zhulenýmu mi to jde samozřejmě všechno líp. A v bráně když třeba hrajem florball sem nepřekonatelnej.
Ve fotbalu s plechovkou taky.

Naposledy upravil Skaff 18-08-2013 v 11:13 AM

Old Post 17-08-2013 v 12:44 PM
Skaff je offline   Profil uživatele Skaff   Find more posts by Skaff   Foto galerie člena Skaff   Click here to Send Skaff a Private Message   Add Skaff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Highskór
Stálý Člen

Karma uživatele Highskór - 43% PěstitelskáKarma uživatele Highskór - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 435

Pokud je dobrej modýlek a sedne to, tak je sport o hodně zábavnější a jednodušší...
Jednou jsem jel pro gramy na kole a zvládl jsem to skouřenej jak žolík rychleji než kdykoliv jindy
A sport který mi přirostl k srdci je badminton, je to fakt sranda a s trávou ještě větší, to jsou potom akce a reakce )

Old Post 17-08-2013 v 13:00 PM
Highskór je offline   Profil uživatele Highskór   Find more posts by Highskór   Foto galerie člena Highskór   Click here to Send Highskór a Private Message   Add Highskór to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skýt
Nový Člen

Karma uživatele skýt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 436

Hulim vela. Velmi rad jazdim na biku. V zime ked bicykel odpociva, som zacal behat cca 5km 3x za tyzden, ale teraz 1-2x tyzdenne. Ked beham tak v ten den nehulim. Na bajku mam kapsicku do ktorej si dam brko na cestu

Old Post 25-10-2013 v 12:50 PM
skýt je offline   Profil uživatele skýt   Find more posts by skýt   Foto galerie člena skýt   Click here to Send skýt a Private Message   Add skýt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gorila
Nový Člen

Karma uživatele Gorila - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 437

Cau,co softball, hraje nekdo ? G.

Old Post 04-09-2014 v 17:51 PM
Gorila je offline   Profil uživatele Gorila   Find more posts by Gorila   Foto galerie člena Gorila   Click here to Send Gorila a Private Message   Add Gorila to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Gorila! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-05-2009 - Ganja a net - 17 odpovědí
02-04-2006 - Ganja a tmel - 43 odpovědí
01-03-2018 - Ganja a filmy ??? - 121 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás