Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkousel jsem utemlovat celej byt a pak pomalu spalit asi 20g travky dobry je ze kdyz to nema kudy utikat tak je clovek high celej den ale v tu chvili prisla navsteva ja samozrejme uplne na hadry o nicem ani zdani tak sem otevrel. Kour se vyvalil ven a docela hukot. Prominte ale som zhukany a nemam to w ruce.
Nazdárek_ Najčastejšie hulim cez kyblovačky a cez moju fajočku, mam sklo na has, a este nejaký hadicový nástroj.
Dve sklené banky, sú prepojené hadickou, v každej banke je tak dopoly vody.
Z jednej tej banky vedie dalsia hadička von cez ktorú taham dym do pluc.
Výhody: Je to čisté cez tento nástroj, chutné
nevýhody:nemožem ho používat kde chcem, nemám ho ako zo sebou zobrať.
jednoznacne je pre mna najzabavnejsi a najoblubenejsi sposom drulania cez takzvane GRAVITACNE BONGO : hned vysvetlim, zobereme si niaku plastovu flasku, je jedno aka velkost... Urobime dieru ako keby sme isli hulit cez suche, dieru zapchame prstom a flasu naplnime vodou, na hrdlo flase polozime kotlik alebo alobal, nalozime bylinky, zapalime to a prsty dame prec z diery, voda zacne odtekat a nahradi ju neuveritelna kopa dymu z ktorej tak na 40 per. odflashujeme
hehe ja najradsej hulim bonga s kamosmi je to najvecsi nasup si myslim....riadna jeba))a mam jedneho kamarata ktory si sula thake lightove jointy thak s nim chodievam obcas si dat a je to peckaDnetreba sa vzdy uplne rozbit,taky light je tez sranda...
pilipko: u nás se tomuhle říká "outdoor kýbl" a kouříme to jenom v létě. Největší luxus je následující situace: Teplota vzduchu kolem třiceti stupňů. Ptáci ani nelítaj ale plavou ve vodě protože je jim horko. Mouchy lezou horkem po zemi. Beru uříznutou petku, pchám kotlík čistou trávou a usedám na břehu přehrady tak, abych seděl ve vodě. Odpaluju petku a od vody odcházím až tak za hoďku, neboť jsem napaštiku.
Dobrý urychlovač je nějaká dlouhá (třeba 2m.) a úzká trubka (užší než trubka od hajzlu). Jeden tahá a druhý přidržuje na konci jointa. Až se trubka naplní, je vhodné (ba přímo žádoucí), bez vědomí toho co kouří, rychle odkrýt druhý konec trubky, tak se všechen kouř dostane najednou do plic. Ale jen pro silné povahy....kámoše jsme takhle málem zadusili...
Původní příspěvek od Ramon_Dexter pilipko: u nás se tomuhle říká "outdoor kýbl" a kouříme to jenom v létě. Největší luxus je následující situace: Teplota vzduchu kolem třiceti stupňů. Ptáci ani nelítaj ale plavou ve vodě protože je jim horko. Mouchy lezou horkem po zemi. Beru uříznutou petku, pchám kotlík čistou trávou a usedám na břehu přehrady tak, abych seděl ve vodě. Odpaluju petku a od vody odcházím až tak za hoďku, neboť jsem napaštiku.
Presne si vystihol správnu letnú idylku
Zivot je krátky a je len jeden, tak si ho poriadne uži!
pilipko-tak v zime chuti ete lepsie ze? bo ho ta studena voda pekne ochladi
dumbo- tak ja mam prave opacny problem malokedy sa mi nepodari ho stiahnut
cele ked idem s niekym ze mu mam nechat staci eln poriadne pred natahom
vydychnut
v lete to je klasika ale v zime je to akčne hulenie .. dym je kruto ochladeny tak "tučnost" prasku ucitite až ked ho mate v sebe he he ... a Fíín my nazyvame ked do neakej flasky naspodu spravite dieru a vodu co je v nej vypustite tym natiahnete prask... ved klasika ... hehe VODNE je vodne
já hulim skoro výhradně jointy... dají se snadno všude ubalit a je to rychlý. vodnice taky neni špatná, ale už musí bejt trochu víc modelu, na špeka stačí docela málo a dá se ubalit. sklíčko sem si dal jenom párkrát, moc mě to nenadchlo. no a bongo to naopak je hodně luxusní, to mi stačí pár prdů a sem kde sem chtěl bejt... v pohodě!!