Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30 »
Autor
Téma 
GrowLAMA
Stálý Člen

Karma uživatele GrowLAMA - 85% PěstitelskáKarma uživatele GrowLAMA - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 433

No tak ja taky hodim neco do placu
Byla to takova, ze zacatku nenapadna akcicka, ze prej vylezeme na nejakej kopec a tam se strasne opijem a zhulime. Jenze jsme zacali chlastat jeste pred tim nez se vubec vyrazilo. No a asi tak v pulce kdyz uz jsme meli tocela navato a zacalo to v tom kopci trochu vaznout, (bylo tam asi 15 lidi a ty prvni se rozhodli ze uacnou stavkovat, takze se udelal docela slusnej zastup) kamos prohlasi: TVORI SE TU FRONTA, UBALIL BYCH JOINTA. No mozna to neni nic origo, ale me to prislo dobry.

Old Post 06-11-2005 v 11:14 AM
GrowLAMA je offline   Profil uživatele GrowLAMA   Find more posts by GrowLAMA   Foto galerie člena GrowLAMA   Click here to Send GrowLAMA a Private Message   Add GrowLAMA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowLAMA
Stálý Člen

Karma uživatele GrowLAMA - 85% PěstitelskáKarma uživatele GrowLAMA - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

Jo jeste mam vlastne jednu:
Hodina ekonomiky, probirame chovani spotrebytele.
Ucitel dava priklad(hodne zjednodusene): student ma kapesny 200Kc, CD stoji 50 Kc, pivo 10Kc. Co se stane pokud zdrazi pivo z 10 na 15Kc a student chce byt stale v rovnovaze ?? A kamos na to: PRESTANE JIST :-)

Old Post 06-11-2005 v 11:22 AM
GrowLAMA je offline   Profil uživatele GrowLAMA   Find more posts by GrowLAMA   Foto galerie člena GrowLAMA   Click here to Send GrowLAMA a Private Message   Add GrowLAMA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowLAMA
Stálý Člen

Příspěvek č. 435

A sakra spotrebitel je s I

Old Post 06-11-2005 v 11:25 AM
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 436

kámošuv kámoš na mého kámoše:"Dám ti dvojku když mi vyhoníš psa"!

Old Post 06-11-2005 v 13:56 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
malasorte
Stálý Člen

Karma uživatele malasorte - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 437

citace:
Původní příspěvek od GrowLAMA
Jo jeste mam vlastne jednu:
Hodina ekonomiky, probirame chovani spotrebytele.
Ucitel dava priklad(hodne zjednodusene): student ma kapesny 200Kc, CD stoji 50 Kc, pivo 10Kc. Co se stane pokud zdrazi pivo z 10 na 15Kc a student chce byt stale v rovnovaze ?? A kamos na to: PRESTANE JIST :-)

OFFtopic : Nejsi nahodou na VSE? Tohle mi napadne pripomina hodiny mikroekonomie

Old Post 06-11-2005 v 20:36 PM
malasorte je offline   Profil uživatele malasorte   Find more posts by malasorte   Foto galerie člena malasorte   Click here to Send malasorte a Private Message   Add malasorte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
malasorte
Stálý Člen

Příspěvek č. 438

Kamos po 4 pivech : Tak, ted se zvednu a pujdu se vychcat, protoze az se vychciju, tak budu desne vychcanej......

Old Post 06-11-2005 v 20:41 PM
malasorte je offline   Profil uživatele malasorte   Find more posts by malasorte   Foto galerie člena malasorte   Click here to Send malasorte a Private Message   Add malasorte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gyzm0
Stálý Člen

Karma uživatele gyzm0 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 439

kamarat opisuje co sa mu odohrava akurat v hlave..... po skonceni zahlasi:
"rozumies co ja chapem..."

Old Post 06-11-2005 v 20:46 PM
gyzm0 je offline   Profil uživatele gyzm0   Find more posts by gyzm0   Foto galerie člena gyzm0   Click here to Send gyzm0 a Private Message   Add gyzm0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kerič
Stálý Člen

Karma uživatele Kerič - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 440

Lepsi langos na streche ako prsty v kocurovi...

Old Post 19-11-2005 v 08:14 AM
Kerič je offline   Profil uživatele Kerič   Find more posts by Kerič   Foto galerie člena Kerič   Click here to Send Kerič a Private Message   Add Kerič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
malasorte
Stálý Člen

Příspěvek č. 441

Kamos, nehulic a v ty dobe naprosto strizlivej : Ty jo, to je pruser, zacina me bolet bricho......., ne vlastne v krku me boli....

Old Post 19-11-2005 v 12:28 PM
Kerič
Stálý Člen

Karma uživatele Kerič - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 442

cim rychlejsie to zjes, tym skorej budes najedeny

Old Post 19-11-2005 v 13:38 PM
Kerič je offline   Profil uživatele Kerič   Find more posts by Kerič   Foto galerie člena Kerič   Click here to Send Kerič a Private Message   Add Kerič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 443

no my sme s kámošem rozebírali téma roznášení letáku...a došli jsme k roznášení skel do domu ... mělo by to reklamu právě v podobě letáku a tak padla ta hláška PŘEDPLAŤTE SI SKLO! )))

Old Post 19-11-2005 v 18:51 PM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 444

Sděli sme v autě vypukaní jak motokáry a kámoš špekuloval model ve filmovce...ted nejak zavahal a ja sem ho okřikl že mus spadly drogy na zem...a on na to:"To aby se radši kostel zbořil,než aby to hulení vypadlo"!a to pro mě a kámoše ,my kteří sbíráme každé přísloví bylo něco nového...dobřřé

Old Post 25-11-2005 v 21:29 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
festis
Stálý Člen

Karma uživatele festis - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 445

citace:
Původní příspěvek od lulugang
nejlepsi bylo kdyz jsme jednou jeli v tramvajce uplne na sracky a kamos mi vypravel vtip o GALANTNIM JELENOVI..psycho..vubec sem ho neslysel ale galantni jelen to mi uvizlo v hlave

galantniho jelena mi snad ani nepripominej, ten mi taky pekne zatopil..

SALVIA 4ever

"I see trees of green, psylocibe mushrooms too
I see them bloom for me and you
And I think to myself what a wonderful world"

Old Post 25-11-2005 v 22:13 PM
festis je offline   Profil uživatele festis   Find more posts by festis   Foto galerie člena festis   Click here to Send festis a Private Message   Add festis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 446

citace:
Původní příspěvek od festis

galantniho jelena mi snad ani nepripominej, ten mi taky pekne zatopil..

já chci taky slyšet galantního jelena))))))))))))

Old Post 26-11-2005 v 09:44 AM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 447

Máti pekla koláč a poslala mě do krámu pro cukr krupice, šel jsem, dal jsem si prda a celou cestu si jak d*bil opakuju: "Krupicovej cukr, krupicovej cukr." Přijdu do krámu a říkám té staré ráchejtli za pultem:
"dobrý den, máte krupicovej písek?"
A prodavačka:
"Nemáme, já ani nevím co to je..."

Viva México!

Old Post 26-11-2005 v 09:46 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 448

Ondřej: no jasně, známe, já zas šla domů a opakovala si jak povim máti že sem měla vybitej mobil...(vždycky je nas*aná když se mi nedovolá) "no víš táta mi ho nechal celou noc na stole zaplej, tak to nevydržel...", pak přídu a co ze mě nevypadne..."no víš, táta ho nechal přes noc celej den na stole...teda celou noc jako..." sem prostě beznadějnej případ

"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."

Old Post 27-11-2005 v 17:59 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás