Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak ja taky hodim neco do placu
Byla to takova, ze zacatku nenapadna akcicka, ze prej vylezeme na nejakej kopec a tam se strasne opijem a zhulime. Jenze jsme zacali chlastat jeste pred tim nez se vubec vyrazilo. No a asi tak v pulce kdyz uz jsme meli tocela navato a zacalo to v tom kopci trochu vaznout, (bylo tam asi 15 lidi a ty prvni se rozhodli ze uacnou stavkovat, takze se udelal docela slusnej zastup) kamos prohlasi: TVORI SE TU FRONTA, UBALIL BYCH JOINTA. No mozna to neni nic origo, ale me to prislo dobry.
Jo jeste mam vlastne jednu:
Hodina ekonomiky, probirame chovani spotrebytele.
Ucitel dava priklad(hodne zjednodusene): student ma kapesny 200Kc, CD stoji 50 Kc, pivo 10Kc. Co se stane pokud zdrazi pivo z 10 na 15Kc a student chce byt stale v rovnovaze ?? A kamos na to: PRESTANE JIST :-)
Původní příspěvek od GrowLAMA Jo jeste mam vlastne jednu:
Hodina ekonomiky, probirame chovani spotrebytele.
Ucitel dava priklad(hodne zjednodusene): student ma kapesny 200Kc, CD stoji 50 Kc, pivo 10Kc. Co se stane pokud zdrazi pivo z 10 na 15Kc a student chce byt stale v rovnovaze ?? A kamos na to: PRESTANE JIST :-)
OFFtopic : Nejsi nahodou na VSE? Tohle mi napadne pripomina hodiny mikroekonomie
no my sme s kámošem rozebírali téma roznášení letáku...a došli jsme k roznášení skel do domu ... mělo by to reklamu právě v podobě letáku a tak padla ta hláška PŘEDPLAŤTE SI SKLO! )))
Sděli sme v autě vypukaní jak motokáry a kámoš špekuloval model ve filmovce...ted nejak zavahal a ja sem ho okřikl že mus spadly drogy na zem...a on na to:"To aby se radši kostel zbořil,než aby to hulení vypadlo"!a to pro mě a kámoše ,my kteří sbíráme každé přísloví bylo něco nového...dobřřé
Původní příspěvek od lulugang nejlepsi bylo kdyz jsme jednou jeli v tramvajce uplne na sracky a kamos mi vypravel vtip o GALANTNIM JELENOVI..psycho..vubec sem ho neslysel ale galantni jelen to mi uvizlo v hlave
galantniho jelena mi snad ani nepripominej, ten mi taky pekne zatopil..
SALVIA 4ever
"I see trees of green, psylocibe mushrooms too
I see them bloom for me and you
And I think to myself what a wonderful world"
Máti pekla koláč a poslala mě do krámu pro cukr krupice, šel jsem, dal jsem si prda a celou cestu si jak d*bil opakuju: "Krupicovej cukr, krupicovej cukr." Přijdu do krámu a říkám té staré ráchejtli za pultem:
"dobrý den, máte krupicovej písek?"
A prodavačka:
"Nemáme, já ani nevím co to je..."
Ondřej: no jasně, známe, já zas šla domů a opakovala si jak povim máti že sem měla vybitej mobil...(vždycky je nas*aná když se mi nedovolá) "no víš táta mi ho nechal celou noc na stole zaplej, tak to nevydržel...", pak přídu a co ze mě nevypadne..."no víš, táta ho nechal přes noc celej den na stole...teda celou noc jako..." sem prostě beznadějnej případ
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."