Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sklizen se nastesti uz blizi...chci to dat susit na pudu, ale mam mensi problem - je tam asi myska - chci se zeptat, zda mysi rady papaji susici se rostlinky? popripade, zda je neco proti tomu (nemyslim 20 pasticek, ale treba neco co jim vadi). diky moc za rady a sklizni zdar!
cetl sem tady par prispevku od valdeze -se fakt jevi jako machr !
zkusil jsem jeho metodu: mineralka , cukr , peroxid , B1 thiamin
-test probihal tak, ze sem ustipl 2x vetvicku s palickou , jedna sla na normal suseni (ubrousek a cas) , druha do vyse uvedeneho roztoku + 5 dni v temnu.
-rozdil BRUTALNI = valdezova metoda vyprodukovala sisku humac orosenou pryskyricou a krasne vune - jak budou kytky zdraly (cca 14 dni) necham se od valdeze poucit a udelam dle jeho rad !
...hmm ja zkousim presne tu samou metodu a ty susici se kytky voni daleko podmaniveji nez jednoduse ihned susene.....ty susene beznou metodou se blizi vicemene tak nejak senu, ovsem ty upravene vyse popsanou metodou voni krasneji nez cerstve....jinsk peroxid doporucuji kupovat v drogerce 30%, usetri se naklady, odpad a vse ostatni (jak psal nekdo, ze kupuje 3% v lekarne), jenom je treba davat moc pozor na prstiky.....
dreambox+Yoll: pls nemohli byste mě nasměrovat na tu metodu sušení, nebo alespo přesněji popsat co a jak mám udělat, páč co jsem četl tak to vypadá docela v pohodě. dík
Hojda all ties sa chcem nieco podrobnejsie dozvediet o tej metode ako aj LosLamos tak plees ak tu bude niekto tak dobri poradte co mam kupit a v akom obsahu ml,l, to ma vsetko namiesat a co nasledne spravit a ako dalej postupovat lebo tu metodu som tu nenasiel a rad by som to chcel vyskusat...najlepsie by bolo co najrichlejsie lebo co skoro budu kosit tak vas prosim spravte celkovej postup a pomocky a vsechno otom budem velmy vdacny moc vam dopredu dakujem...
2 dreambox: díky moc chtěl jsem se ještě zeptat, mám doma papírovou bednu a v té mám provázky(napříč) a na těch mám pověšené paličky. dá se to ještě postříkat tim B1 thiamin?? a ještě kde ho seženu?? asi v lékárně co??
...B1 thiamin v lekarne za cca 20 kc jedno platicko...me se pani prodavacka ptala na co to chci, ze se moc neprodava, tak jsem ji rekl, ze jsem plny slozitych cukru a potrebuji je rozlozit......vypadalo to, ze ma chut mi pridat i neco na hlavu.....
...rad bych jeste jednou zminil, jakozto sikovny multifunkcni susici doplnek, cernou netkanou textilii - jednotlive vetve volne obalene timto materialem, zavesene na pude v poloseru pri prumerne teplote 15 - 20 celsiovych stupinku (po predchozim osetreni Valdesovou OxiB1Mattoni metodou), voni.....proste bozsky - opravdu zatim asi nejhezci vune v souvislosti s mj v mem zivote - a zadna plisen, samozrejme....
Valdesi, klobouk dolu, opravdu bajecna metoda! :-) Palicky se krasne orosily, jen doufam, ze ten peroxid nema naky spatny vedlejsi ucinky...
Nevite nekdo, co je pravdy na tom, ze se ma dat k ususene byline do sklenice nejake susene ovoce, treba svestka, jablko, merunka... aby matros mel spravnou konzistenci, nebyl presuseny a bylo to vonave i jinak...? Trosku se bojim plisne...
...no peroxid vodiku ucinkuje ve vsech chemickych reakcich jen jako dokonaly kren - nemej strach, nebude po nem ani vidu ani slechu...s tim ovocem mam dobre zkusenosti, ale chce to posoudit s rozumem a citem (jako vsechny zivotni situace)....kazdopadne muze plisni napomoci k nadvlade nad fungi nahlodanym kralovstvim...ale pridas-li ho do sklenice s dobre ususenym materialem, nemuze uskodit....
Cau,jen me tak napadlo,jestli by bylo dobre nebo jestli by to slo a bylo by to dostacujici susit venku v nejake krabici nebo v necem.Ale nevim jestli by na to nebylo dost vlhko,jeste sem premyslel o tom,ze bych vykopal diru,vlozil krabici,krabice by mela diry a v te krabici natazene provazky a na nich zavesene palice,pak bych asi tu diru zahrabal.Jen nevim jestli by se to ususilo nebo ne.
Jestli je to blbost,nehazte po me kamene.
Nejlepší je zavařovací sklenice, zakapat voskem, zakopat 2 mtry pod zem ....
to nejen že neztrácí, ale spíše získává ....
Jinak co d sušení, kámoš poradil napěchovat hulenim nějakou trubičku např. od těch různejch vitamínů, udělat z každé strany jednu dirku a projet to plynem do zapalovačů ...
Výsledek má prý být rychle a dobře nasušené hulení
Ale ještě jsem nezkoušel .. zkusím už brzo ...