Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Úplne najlepšie je schovať do pneumatík. Napr. keď budete z Holandska pašovať. Ak máte známeho v pneuservise, tak si nacpite do pneumatik. To sa nedá skoro nejako zistiť. Kamarát to odskúšal a v pohode.
PS : Nemci sú zlý. Pr kontrolách niekedy pozerajú aj do RITI !!!
Chtel sem se zeptat... Jedem ted na skolni vylet do vidne no a nevime jestli brat nejaky hulo... Prohledavaji skolni autobusy?? Mozna blbej dotaz ale at aspon trosku vim... dik moc
Původní příspěvek od FK2 Chtel sem se zeptat... Jedem ted na skolni vylet do vidne no a nevime jestli brat nejaky hulo... Prohledavaji skolni autobusy?? Mozna blbej dotaz ale at aspon trosku vim... dik moc
Na 99% NE. Navyše od 21.12.2007 sme ( celá V4 ) v šengenskom ( znie so dosť čínsky ) priestore. Keby ste išli na výlet do Holandska, tak tam by som ból opatrný. Na Nemecko-Holandských hraniciach zvyknú colníci "podozrivé" osoby dôkladne prehladávať ( vrátane konečníku ). Ale inak vôbec... kludne ber, aspoň bude zábava.
Když si pes čuchne k chili, tak z toho je v agónii. Takže doporučuju pořádně zabalit do fólie a hodit do nějaký chili omáčky. To by mohlo projít. Ten pes k tomu podle mýho ani nedá čumák, protože by se z toho posral
This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?
Lenže psi dokážu oddeliť pachy. Niečo, čo ludia nedokážu. Darmo to precítiš chilli, keď pes bude cítiť veľa chilli ale aj trávu. Najlepšie stále zostáva "vákuové" balenie. Vtedy nemajú šancu, lebo pach ostáva vnútri.
Původní příspěvek od SPLAT jj, problém je potom v tom že když z tim manipuluješ neopatrně při přípravě načichne ti vnějšek nádoby, pro nás pach venku za chvilinku zmizí, ale pro psy nevím jak dlouho to cejtěji..
Najlepšie je potom tú "nádobu" obliať ( ponoriť ) do alkoholu. Toto viem, že funguje na 100%. Stačí napr. aj 40% Vodka ... Alkohol rozpúšťa pachy a takto zostane nádoba úplne bez pachov a podozrenia.
tiez ficim zo skoly do prahy na par dni , nejaky suvenir je samozrejmost ....trapi ma: tie pohranicne kontroly je mi jasne ze nebudu prehladavat cely skolsky bus . ale mozu nas stopnut len tak (prehliadka obcianskych) a vonku pri aute mozu mat psa (byvaju tam tie psy aleno nie ? ) ...zaciti to ten pes aj vonku aj keby som to mal nvm ako ukryte ?....pripadne to zabalim do zopar saklov (tich hore "zipsovacich") oblejem vodkou ...dam do nadoby naplnenej kavou a hodim k starim fetam do nakladneho priestoru ....alebo bude lepsie to mat pri sebe a hoci natom aj sediet ?
edit: a ako je to s tim poslanim postou ..ze pridem do prahy a v pohode si to poslem v baliku sem ....je to realne ?
cau. netreba sa strachovat. ja chodim do skoly do brna, cestujem autobusom a este som nezazil prehladavanie. ak by ta prehladavali psi, tak to by bol problem, ale to sa na 99 % nestane. prajem stastny vylet a vela suvenirov
Já mám skušenost s provážením fuka do rakouska školním busem- žádný problém, byl jsem tam se školou snad tisíckrát, normálně na tvrdo v energitce, to stejné Švýcarsko, tam to ale bylo vlakem, potom jsem provážel do Řecka, ale tam to bylo horší, tam jsem mel docela nasráno, příště už bych to asi neriskl, kámoše tam nechali tusim na srbsko-makedonskejch hranicich, pac nemel vizum (je Ukrajinec), normalka ho vyhodili z busu (jeli jsme se školou), zkoušel je podmáznout, ale nepodařilo se, ještě si ta čupka ty prachy nechala, tak jsem mu dal šišku na cestu a bylo, domů se musel dosatat po vlastní ose (nechtěl bych to zažít), a někde na makedonsko-řeckejch hranicích obcházeli bus s komisařem Rexem, ale dovnitř nešli, měl jsem to v energitce, ale ten pocit ze zapáleného špeka na pláži byl k nezaplacení, doporučuji...a z hulandska jsem taky vezl, o5 klasika v energitce
Uz to tady nekde bylo.....Co to treba zavařit mezi okurky....?Nerikejte mi, ze tohle muze jit citit...Navic tam je taky naky podtlak-pachy zustanou uvnitr....A kdyz chcete byt megatajni tak nacpat az do toho napr. okurku....
If the kids are united...They will never be divided...
vela vela citam o tej kave ale ani zaboha neviem vist z toho ci to mam proste napr do termosky dat na spodok sakl a ZASIPAT kavou...alebo normal uvarit kafco nejake silne a ten sakl ZALIAT
In der Schweiz war das früher auch legaliziert-byl jsem tam v jedný hospodě na pivku (pivo=7 franků), měl jsem chuť na šluka jako blázen, mrnu vedle a tam sedí asi deset borců a cpou dva partyblunty, tak jsem za nima skákl a koupil jsem 2g, na naše poměry docela levný 150kč/gram (indoor) a zkouřil jsem se jak děvka, takže moje odpověď zní ANO, hulí se tam