Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od MarekVVV Děkuji za info (pobavilo), já tam nějaké ty pestíky vidím hnědé, ale minimálně, tak i proto jsem se začal ptát. Ještě jednou díky!
Ale prt pestíky na trichomy pod lupou se dívej. Samozřejmě kytka je tak v půlce květu to rozhodně.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Takže to může být některá z těchto, tak to porovnej..http://www.taoseeds.cz/mixy-regular...14ks-bonus.html Jestli máš chuť a trpělivost, tak dej po finálním průplachu kytku na týden do tmy, a během toho týdne až ani kapku vody. Pak setni a dej sušit.
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Pokud to vydržíš tak ano, ale opravdu permanentní tmu, bez nakukování, aby se tím nepřerušil proces. Každopádně pokud to dokážeš, tak si tím se Zelenou Dámou vytvoříš krásné citové pouto a pak budete putovat ve vnitřním Vesmírů.
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Zdravím, mám autoflower a očekávám že za pár dní se bude moct vytrhnout.. Jen jsem se chtěl zeptat, jestli máte taky ten názor, popřípadě bych uvítal nějakou radu... Přikládam pár fotek.. "Hášovky" nebo jak se tomu říká jsou někde nahnědlé, někde ještě moc ne, nevím jak to pujde vidět z fotek.