Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No moje místo je těm vašim dost podobný Samí ostružinovčí,šípek kopřivy a malýkeře no a to než prolezu tak jsem děsně nasranej z toho jak jsem poškrábanej a roztrhanej.(za bezpečnost se platí)
Caute lidi mozna to tu je ale cist to vsechno....no chapete...
Chci se zeptat jestli nekdo skousel si treba nejaky krovi sam udelal...
Nasadit nejakou pnouci rostlinu...ktera udela stenu kolem policka...
Co si o tom myslite??????????
J-Jackobe tak si tam zasad nejakej rychlerostoucí břečtan nebo něco takovýho rychle rostouccího. Já jsem to loni taky udělal a nikdo na to nepřišel. Ale musíto bejt něco co nebude moc napadný. Abysto neměl nějakej červenej a kolem všechno suchý křoví. To je jedína věc co ti vyroste za rok (Nějakej břečtan)
No hele já jsem měl taky na smetáku i když tobulo uplně dole a bordel je tak 60M od toho bordelu možná i víc a byly v klidu a chut taky OK. Ale někam na smetiště na ten bordel bych to nedal (kvůli tomu pocitu že to je ze smetáku).Taky ty plyny co jdou z toho tlejícího bordelu jsou určitě hegeš
Jo nejdřív s těma malinama. To navím jestli je pravda ale já jsem to jednou abych to skusil zalejval kytku Pepsinou po celou dobu byl to hegeš. No a kámoš to zalejval vejvarem z jahodníkovejch listů a mělo to takovou příchut (nebylo to jako jahoda ale cejtit to bylo). Takže proč by to s tím maliním neměla bejt pravda. Jo a mněl jsem ještě něco co s příchutí citronu. Takže podle mých skušeností to lze. Jo a z tou skládkou. Tím čím je ta kytka vyživovaná to v ní je takže když tam někdo hodí nějaký chemikálie tak se bud tam ta kytka neporoste nebo tím něco v ní bude obsaženo. To máš jako když nějaký zvíře sežere něco kontaminovanýho taky to je vní pak to zvíře sežere jiný a má to taky. Tomu se říká koloběh přírody. Takže když to pak vyhuliš máš to v sobě.
Čusííík!
Tak mám taky jeden tip.Včera jsem se s kámím zasekla nad místečkama, kde by se dalo sadit a z něj vypadlo, že si mám nakoupit cca 50 skleněných střešních tašek a hodit to na půdu.Kolem toho ňáké ty zrcadla nebo hafo alobalu, 20l květináče, něčím to podložit aby nevlhly stropy....
Nevím jak vy, ale začnu o tom vážně uvažovat, páč mám kurevsky velkou půdu a ten prostor se musí nějak vyplnit Takže když to hodím z jižní strany...
Jestli to už někdo zkoušel, tak sem hoďte vaše poznatky, ať s tím zbytečně zase neexperimentuju a nestojí to za howno
Peace
Hou Lidi (:
Tak ja mam suseda miestneho farara a ten ma doOoOost velku garden a velka jej cast je neudrziavana, tak som mu to tam skusil nasadit
Len bol raz hroOoOzny vietor a zlomil jednu hALuz na strome a ta padla rovno na par rastliniek a zostala len 1 xudika sama
ALe ta co prezila bola fakt PECKA
takze moj tip: ZASADTE TO SVATYM MUZOM DO ZAHRADY