Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28 29 »
Autor
Téma 
geny
Nový Člen

Karma uživatele geny - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 417

Já si myslím že nejlepší je nechat si to doma naklíčit popřípadě nechat rozrůst a pak hodit ven.

Old Post 07-05-2005 v 12:27 PM
geny je offline   Profil uživatele geny   Find more posts by geny   Foto galerie člena geny   Click here to Send geny a Private Message   Add geny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
geny
Nový Člen

Karma uživatele geny - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 418

WEWALTER
Přečti si o zaštipování na groweru je tu toho dost

Old Post 07-05-2005 v 12:29 PM
geny je offline   Profil uživatele geny   Find more posts by geny   Foto galerie člena geny   Click here to Send geny a Private Message   Add geny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 419

No moje místo je těm vašim dost podobný Samí ostružinovčí,šípek kopřivy a malýkeře no a to než prolezu tak jsem děsně nasranej z toho jak jsem poškrábanej a roztrhanej.(za bezpečnost se platí)

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 08-05-2005 v 14:29 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J-Jackob
Nový Člen

Karma uživatele J-Jackob - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 420

Caute lidi mozna to tu je ale cist to vsechno....no chapete...
Chci se zeptat jestli nekdo skousel si treba nejaky krovi sam udelal...
Nasadit nejakou pnouci rostlinu...ktera udela stenu kolem policka...
Co si o tom myslite??????????

Old Post 09-05-2005 v 19:31 PM
J-Jackob je offline   Profil uživatele J-Jackob   Find more posts by J-Jackob   Foto galerie člena J-Jackob   Click here to Send J-Jackob a Private Message   Add J-Jackob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rastafuk
Stálý Člen

Karma uživatele Rastafuk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 421

to J-Kackob: Hovadina..Radši si najdi nějaký místo sám...Ta rostlina by ti rostla min. 3 roky aby to mělo nějakej maskovací účinek ! PEACE

I like you.. Love me too. Do you love me? Yes,I do!

Old Post 09-05-2005 v 20:20 PM
Rastafuk je offline   Profil uživatele Rastafuk   Find more posts by Rastafuk   Foto galerie člena Rastafuk   Click here to Send Rastafuk a Private Message   Add Rastafuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 422

J-Jackobe tak si tam zasad nejakej rychlerostoucí břečtan nebo něco takovýho rychle rostouccího. Já jsem to loni taky udělal a nikdo na to nepřišel. Ale musíto bejt něco co nebude moc napadný. Abysto neměl nějakej červenej a kolem všechno suchý křoví. To je jedína věc co ti vyroste za rok (Nějakej břečtan)

Old Post 10-05-2005 v 15:20 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 423

to WEWALTER-za tu hlášku ZAPUKÁM a UMŘU máš ode mě K+

Old Post 10-05-2005 v 15:25 PM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Příspěvek č. 424

No hele já jsem měl taky na smetáku i když tobulo uplně dole a bordel je tak 60M od toho bordelu možná i víc a byly v klidu a chut taky OK. Ale někam na smetiště na ten bordel bych to nedal (kvůli tomu pocitu že to je ze smetáku).Taky ty plyny co jdou z toho tlejícího bordelu jsou určitě hegeš

Old Post 10-05-2005 v 18:55 PM
J-Jackob
Nový Člen

Karma uživatele J-Jackob - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 425

2CHOURIS : vsak ja myslel neco jako brectan...ale dik ja jen jestli to nekdo zkousel...jak se zda tak aspon nekdo;-)

Old Post 10-05-2005 v 20:32 PM
J-Jackob je offline   Profil uživatele J-Jackob   Find more posts by J-Jackob   Foto galerie člena J-Jackob   Click here to Send J-Jackob a Private Message   Add J-Jackob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Příspěvek č. 426

Jo nejdřív s těma malinama. To navím jestli je pravda ale já jsem to jednou abych to skusil zalejval kytku Pepsinou po celou dobu byl to hegeš. No a kámoš to zalejval vejvarem z jahodníkovejch listů a mělo to takovou příchut (nebylo to jako jahoda ale cejtit to bylo). Takže proč by to s tím maliním neměla bejt pravda. Jo a mněl jsem ještě něco co s příchutí citronu. Takže podle mých skušeností to lze. Jo a z tou skládkou. Tím čím je ta kytka vyživovaná to v ní je takže když tam někdo hodí nějaký chemikálie tak se bud tam ta kytka neporoste nebo tím něco v ní bude obsaženo. To máš jako když nějaký zvíře sežere něco kontaminovanýho taky to je vní pak to zvíře sežere jiný a má to taky. Tomu se říká koloběh přírody. Takže když to pak vyhuliš máš to v sobě.

Old Post 11-05-2005 v 18:21 PM
Arachnox
Nový Člen

Karma uživatele Arachnox - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 427

neco takovyho jsem vcera kouril, a tak jsem se z toho zkouril ....

Old Post 12-05-2005 v 09:56 AM
Arachnox je offline   Profil uživatele Arachnox   Find more posts by Arachnox   Foto galerie člena Arachnox   Click here to Send Arachnox a Private Message   Add Arachnox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Arachnox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Darisss
Stálý Člen

Karma uživatele Darisss - 56% PěstitelskáKarma uživatele Darisss - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 428

Čusííík!
Tak mám taky jeden tip.Včera jsem se s kámím zasekla nad místečkama, kde by se dalo sadit a z něj vypadlo, že si mám nakoupit cca 50 skleněných střešních tašek a hodit to na půdu.Kolem toho ňáké ty zrcadla nebo hafo alobalu, 20l květináče, něčím to podložit aby nevlhly stropy....
Nevím jak vy, ale začnu o tom vážně uvažovat, páč mám kurevsky velkou půdu a ten prostor se musí nějak vyplnit Takže když to hodím z jižní strany...
Jestli to už někdo zkoušel, tak sem hoďte vaše poznatky, ať s tím zbytečně zase neexperimentuju a nestojí to za howno
Peace

Old Post 18-05-2005 v 10:56 AM
Darisss je offline   Profil uživatele Darisss   Find more posts by Darisss   Foto galerie člena Darisss   Click here to Send Darisss a Private Message   Add Darisss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KANI 23
Nový Člen

Karma uživatele KANI 23 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 429

Jestli mas Stresni okno tak si kytku dej do ryny nad oknem tak jsem to mel a bylo z toho hodne dobre huleni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 23-05-2005 v 20:32 PM
KANI 23 je offline   Profil uživatele KANI 23   Find more posts by KANI 23   Foto galerie člena KANI 23   Click here to Send KANI 23 a Private Message   Add KANI 23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ArRashid
Nový Člen

Karma uživatele ArRashid - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 430

Hou Lidi (:
Tak ja mam suseda miestneho farara a ten ma doOoOost velku garden a velka jej cast je neudrziavana, tak som mu to tam skusil nasadit
Len bol raz hroOoOzny vietor a zlomil jednu hALuz na strome a ta padla rovno na par rastliniek a zostala len 1 xudika sama
ALe ta co prezila bola fakt PECKA
takze moj tip: ZASADTE TO SVATYM MUZOM DO ZAHRADY

Old Post 25-05-2005 v 08:21 AM
ArRashid je offline   Profil uživatele ArRashid   Find more posts by ArRashid   Foto galerie člena ArRashid   Click here to Send ArRashid a Private Message   Add ArRashid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Darisss
Stálý Člen

Karma uživatele Darisss - 56% PěstitelskáKarma uživatele Darisss - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 431

4 arRashid:
Ze by Bozi znameni ?

Old Post 26-05-2005 v 12:54 PM
Darisss je offline   Profil uživatele Darisss   Find more posts by Darisss   Foto galerie člena Darisss   Click here to Send Darisss a Private Message   Add Darisss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ArRashid
Nový Člen

Karma uživatele ArRashid - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 432

Jay-jay thank za uznanie

Darisss: no tak zhorim v pekle

Hollister: ved aj mna to napadlo, ze tam to nikdo hladat nebude a
este som chcel skusit, ci zo svatej zeme vyrastie bozSKA trawa

Old Post 27-05-2005 v 09:02 AM
ArRashid je offline   Profil uživatele ArRashid   Find more posts by ArRashid   Foto galerie člena ArRashid   Click here to Send ArRashid a Private Message   Add ArRashid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28 29 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás