Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » Jak na spravné klíčení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28 29 »
Autor
Téma 
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 417

Tak si tydle kousky nenechal dostatečně vypustit klíček, asi je blbost je znova dávat doklíčit, tak pokračuj dál ve správným postupu při klíčení, dopřej jim dostatečně vlhkosti a správnou teplotu a vyčkávej.

Old Post 13-05-2009 v 13:47 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
daelahrazah
Nový Člen

Karma uživatele daelahrazah - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 418

THX za odpoved Zedy, klicky boli myslim dost velke, od 2 do 5 mm, mal som to jednoducho v kvetinaci pod foliou, akonahle som videl ze idu vonku dal som foliu prec a hodil to na slnko a ono to proste vyzera nejak cudne a dost sa mi to nepaci, nedal som nahodou semienka prilis malo pod zem? nemoze byt vonku stale iba vrchna cast korenov? a mozno nemali dost vody no netusim, nechcel by som aby mi to hned chciplo este dnes, je to shaman od dutch passion a purple#1 taksito od nich.....

Naposledy upravil daelahrazah 13-05-2009 v 19:07 PM

Old Post 13-05-2009 v 14:44 PM
daelahrazah je offline   Profil uživatele daelahrazah   Find more posts by daelahrazah   Foto galerie člena daelahrazah   Click here to Send daelahrazah a Private Message   Add daelahrazah to your buddy list     Navštiv homepage uživatele daelahrazah! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 419

ahoj,
chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s klíčením v AGROPERLITU.

Myslím tím jenom v perlitu, píšou to jako způsob využití přímo na oblau agroperlitu.

Mi se moc nezdá PH - je 6 až 8,5.

Old Post 14-05-2009 v 07:25 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
daelahrazah
Nový Člen

Příspěvek č. 420

No mne sa to PH tiez nezda, ta hodnota 8.5 mi pride moc vysoka...

Old Post 14-05-2009 v 07:28 AM
daelahrazah je offline   Profil uživatele daelahrazah   Find more posts by daelahrazah   Foto galerie člena daelahrazah   Click here to Send daelahrazah a Private Message   Add daelahrazah to your buddy list     Navštiv homepage uživatele daelahrazah! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
daelahrazah
Nový Člen

Příspěvek č. 421

Inac k tym mojim vyssim prispevkom...dal som im viacej vody a nejako sa pozbierali no obal semien je stale na stonkach, shaq poslem foto ked sa podari...

Old Post 14-05-2009 v 07:31 AM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 422

citace:
Původní příspěvek od daelahrazah
THX za odpoved Zedy, klicky boli myslim dost velke, od 2 do 5 mm, mal som to jednoducho v kvetinaci pod foliou, akonahle som videl ze idu vonku dal som foliu prec a hodil to na slnko a ono to proste vyzera nejak cudne a dost sa mi to nepaci, nedal som nahodou semienka prilis malo pod zem? nemoze byt vonku stale iba vrchna cast korenov? a mozno nemali dost vody no netusim, nechcel by som aby mi to hned chciplo este dnes, je to shaman od dutch passion a purple#1 taksito od nich.....

Hele dobrý podmínky pro klíčení jsou v tmavém a neustále vlhkém prostředí, při pokojové teplotě. Mě se nejvíc vyplatilo semínka hodit do misky s vodou, tak ať si tam pěkně plavou a hodit je do tmy, takle je nechat dokud se jim klíček pořádně nevytáhne. Možná u tebe bude problém s tou vlhkostí, nebo předčasným vyhozením do hlíny, pokud sou semínka dostatečně silný, tak by to měla být jen otázka času kdy ti vylezou.

Old Post 14-05-2009 v 10:12 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
daelahrazah
Nový Člen

Příspěvek č. 423

takze myslis ze z toho este nieco bude? Jednu som vytiahol a koren asi tak 3 cm...

Old Post 14-05-2009 v 10:21 AM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 424

mně se osvědčilo vzít nějakou amliu krabičku, třeba od šperku nebo energitku, dat do ní takovej ten vatovej tampon(kolečko, jak se s tim otira xicht atd) pořádně ho navhlčit odstátou vodou..a kličky lezou jako po masle...když tam je kliček tak 2-3 cmtak to šoupnu do hliny, lehce přikryju..a do 2 dnu vyleze

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 14-05-2009 v 10:40 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 425

citace:
Původní příspěvek od daelahrazah
takze myslis ze z toho este nieco bude? Jednu som vytiahol a koren asi tak 3 cm...

Ty hele hlavně do nich pořád moc nehrabej, nech je v klidu, dopřej jim ty podmínky o kterých sme si psali a vyčkávje, pokud už mají takové kořeny, tak je to na dobré cestě.

Old Post 14-05-2009 v 10:50 AM
daelahrazah
Nový Člen

Příspěvek č. 426

uff tak to mi odlahlo, inac niektore uz pucia viacej, ja si myslim ze som to vtedy posral s tym slnkom, dal som ich von a boli dost dlho na suchu, som z toho trochu nervozny lebo kamosom uz vsetko vyslo a oni sa s tym proste nesrali dali to do hliny a za tri dni vonku vsetky rastliny a ja to tu studujem jak cvok a toto...ale myslim ze uz pojdu hore, inac dik za rady...mier

Old Post 14-05-2009 v 11:06 AM
daelahrazah
Nový Člen

Příspěvek č. 427

A este jeden dotaz, ked uz su tie prve listky von, ma to byt stale pod foliou? neudusi sa to abo co? sory ze s tym stale takto otravujem ale je to moj prvy grow takze som v tom este amater...

Old Post 15-05-2009 v 08:07 AM
BeranekSK
Nový Člen

Karma uživatele BeranekSK - 0% Pěstitelská

Dotaz Klíčení Příspěvek č. 428

Zdravim .....mám takovej problém s klíčením semínek , semínka jsem uložil na jedu vrstvu toaletního papíru (osviedčenej spúsob jak jsem tady četl ) samozrejmne navlhčenej a pak na nej druhu takovou istou vrstvou prikril ...všechno je to v nádobce takový kulatý a zakril jsem to knižkou ...(nemám na to závit) ...mám to pri okne zhruba 2-3 dni a vlhčil jsem to odvtedy 2 krát ....ne a ne aby vyklíčili ...nevím jestli tu bil popsán takovej spúsob ale chtel bych poprosit o radu ...co mám tedka jako delat ? ....nevím či to není tou vodou ...musí být odstáta ?....navlhčil jsem to rovno z kohoutku ...vopred dekuji

...Enjoy IT ...

Old Post 22-06-2009 v 11:11 AM
BeranekSK je offline   Profil uživatele BeranekSK   Find more posts by BeranekSK   Foto galerie člena BeranekSK   Click here to Send BeranekSK a Private Message   Add BeranekSK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragnarok999
Nový Člen

Karma uživatele ragnarok999 - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 429

to BeranekSK

Ahoj kamarát. Ja som semienka dal tiež na do papierovej vreckovky, poriadne navlhčil odstátou alebo dažďovou vodou potom som to vložil do igelitového vrecka, utesnil, aby vlhkosť zbytočne neunikala. A potom som to len skoval pekne do tmy. Všetky krásne vyklíčili.

Myslím že by v tom nemal byť žiadny problém.

Old Post 25-06-2009 v 11:15 AM
ragnarok999 je offline   Profil uživatele ragnarok999   Find more posts by ragnarok999   Foto galerie člena ragnarok999   Click here to Send ragnarok999 a Private Message   Add ragnarok999 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragnarok999
Nový Člen

Karma uživatele ragnarok999 - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 430

to daelahrazah

Deboj sa nic sa neudusí. Malé rastlinky maju radi teplo a vlhko. Ja som to mal pod foliou do tretieho radu listov a v pohode.

Old Post 25-06-2009 v 12:33 PM
ragnarok999 je offline   Profil uživatele ragnarok999   Find more posts by ragnarok999   Foto galerie člena ragnarok999   Click here to Send ragnarok999 a Private Message   Add ragnarok999 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BeranekSK
Nový Člen

Karma uživatele BeranekSK - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 431

hej ...parada hoši udelal jsem to presne tak jak jte říkali ....už mám 3 vyklíčený , zbívaj už jenom 3 ....ale to pujde...:-) zatim dik ..

...Enjoy IT ...

Old Post 26-06-2009 v 09:33 AM
BeranekSK je offline   Profil uživatele BeranekSK   Find more posts by BeranekSK   Foto galerie člena BeranekSK   Click here to Send BeranekSK a Private Message   Add BeranekSK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
daelahrazah
Nový Člen

Příspěvek č. 432

ok diky za odpoved ragnarok999, ja som to potom predsa len odkryl a 4 z 5 rastlin hned uschlo uplne,smola no...budem vediet na buduci grow, peace man....

a este k tomu samotnemu kliceniu, mne sa najviac osvedcilo dat semena priamo do substratu, asi tak 0,5 cm pod povrch, navlhcit povrch zeminy rozprasovacom a prikryt to foliou, a z chyby ktoru som urobil tento rok uz viem ze male rastliny treba nechat pod foliou aspon tyzden alebo aj viac ( zalezi ako rychlo rastú ) a vsetko by malo ist ako má...

Naposledy upravil daelahrazah 30-06-2009 v 15:07 PM

Old Post 30-06-2009 v 14:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28 29 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás