Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jen pár na okrasu, určitě něco od mandaly, protože není čas... Chtěl jsem ještě tulipány a mrkev, ale to asi nevyjde. Tulipány se mají sázet už na podzim...
pro rok 2012 mám nachystaný:
Shaman - dutch p.
Wappa - paradise seeds
T.N.R x Skunk 1 - od zdejsiho clena
White rhino - od kamarada
No name - kterej si uchovávám uz par let.
Special kush - RQS
snad jeste neco pribyde...
Toš popravdě sa chystám nasadit tu trávu,mladí to tu kůřija za bůdu, potem se jim z toho hlava motá,očiska majů jak ohřáté buřty,toš jim asik řeknu o nějaké to seménko, kurnik šopa.
Přímo Dutch Paisson nenabízí Californian Orange Bud, ale Californian Orange (jestli to nezvojtil nějaký překupník a pokud sis to nespletl s kopií od Barneys farm). Hlavní rozdíl má být v rodičovské linii, ty další už z toho vychází..
Emk ak sa chystas sadit do kukurice ako sezonu 2011 tak ti neradim ani jeden z tych modelov lebo Orange Bud od DP to dozreje najskor na konci oktobra a mazar mozno o 2 tyzdne neskor...
Původní příspěvek od Volcano Emk ak sa chystas sadit do kukurice ako sezonu 2011 tak ti neradim ani jeden z tych modelov lebo Orange Bud od DP to dozreje najskor na konci oktobra a mazar mozno o 2 tyzdne neskor...
Taky bych to neriskoval, indoor modely jedině zatemňovat a na to se letos chystám
Vdaka za rady, do kukurice uz nejdem, aj ked musim povedat, ze ta zem je super, mazar dozrieva posledny oktobrovy tyzden, zatemnovat, to ako prehorim plachtu cez nu ?
Původní příspěvek od emk Vdaka za rady, do kukurice uz nejdem, aj ked musim povedat, ze ta zem je super, mazar dozrieva posledny oktobrovy tyzden, zatemnovat, to ako prehorim plachtu cez nu ?
Já to dělám na zahradě, mám udělanej přístřešek na dřevo, udělám si řezy a ty mám kus Května a celej Červen klasicky venku (na růstu) v kýblech a od začátku prázdnin každej den v půl pátý schovávám do toho přístřešku, kterej samozřejmě vytunim aby tam byla ůplná tma, a večer po desáty ještě ten den zase vyndám, když už je venku tma.
Určitě by bylo lepší je uklízet až třeba v sedm večer a pak ráno v sedm je zas vyndavat, jenže to se mi většinou nechce vstávat
Určitě vyzkoušej, na konci prázdnin máš hotovo
Letos se chystám zasadit:
Critical+(dinafem)
Critical Jack(Dinafem)
Violator Kush (barney farms)
Dále nějaké automatiky: Deimos(budha seeds) pro další se ještě rozhodnu
tak já už mám jasno a nakoupeno: Shaman, Frisian Dew a Sacra Frasca. Všechno fem po 3 kouskách.
Po tom co mi loni zplesnivěli Durbani a Hollandi ani nestihli pořádně dokvést a taky podlehli plísni už je neriskuju.
Ja tento rok du skusit :
Frisian Dew
Passion#1
Mataró Blue
všechno fem. tak snad to pude iba tym Mataro si nejsem jistej či porostne u nas (okoli Breclavi)