Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
oukej a nevis proc mi ty listecky tak schnou? neni to lampou ta je dost vysoko....mozna prehnojeni...ale je to uplne suchy a na druhy mi zloutnou jako kdyby opak nebo myslis ph? ma to cenu ted resit? vubec jsem ph nemeril, vsechno bylo fajn tak proc taky...
ale me se zda ze proste nektery paldy uz sou az skoro moc a nektery potrebujou treba jeste 14 dni... mam jen 250w tak ty co jsou uplne nahore uz celkem sou a ty o neco niz jeste vubec..... je mozny treba ustrihat ty vrchni paldy, stahnout lampu niz a nechat dojit zbytek?
Jeste jsem nevidel ze by to tu nekdo delal....ale je nejakej duvod proc by to melo bejt spatny?
Díky za reakci.Chtěl bych ještě zeptat jestli to nekvete nějako dlouho.Po přepnutí dobrý,ale pak jako by přibrzdila.Model no name,ale vypadá,si myslim,dobře.