Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pamatujete si na svoje první zhulení?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28
Autor
Téma 
rene195
Stálý Člen

Karma uživatele rene195 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 417

jaa v 13 a sem docela rad hulenii je v pohode je to priroda

Škreňo indoor 08 2x usporka 23w 4 fun

Old Post 03-01-2009 v 13:13 PM
rene195 je offline   Profil uživatele rene195   Find more posts by rene195   Foto galerie člena rene195   Click here to Send rene195 a Private Message   Add rene195 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kanjack
Stálý Člen

Karma uživatele kanjack - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 418

13

Old Post 03-01-2009 v 13:48 PM
kanjack je offline   Profil uživatele kanjack   Find more posts by kanjack   Foto galerie člena kanjack   Click here to Send kanjack a Private Message   Add kanjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
belter1
Nový Člen

Karma uživatele belter1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 419

[účet odstraněn]

Old Post 26-01-2009 v 20:12 PM
belter1 je offline   Profil uživatele belter1   Find more posts by belter1   Foto galerie člena belter1   Click here to Send belter1 a Private Message   Add belter1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 420

16

Old Post 27-01-2009 v 12:01 PM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mallflower
dead already

Karma uživatele mallflower - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 421

poprve v devatenacti a cekane to se mnou nic neudelalo .. podruhe ten samej rok taky nic .. pak byla pauza a az nekdy v jednadvaceti jsem se k tomu vratil .. dal si jednou .. a uz to jelo

child of revolution

Old Post 29-01-2009 v 19:22 PM
mallflower je offline   Profil uživatele mallflower   Find more posts by mallflower   Foto galerie člena mallflower   Click here to Send mallflower a Private Message   Add mallflower to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flatboy
Stálý Člen

Karma uživatele flatboy - 95% PěstitelskáKarma uživatele flatboy - 95% PěstitelskáKarma uživatele flatboy - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 422

bohuzel ve 14 sem se poprve zkouril... pak tak do 16-ti sem, tam. Od 17-ti do 18-ti skoro porad... a od 18-ti do 21 hulim furt. A ne ze bych se tim chtel chlubit jako nejaky rene195, ktery je rad ze huli od 13-ti. Ted mi to prijde spis smutne... Ale zatim jsem v poho... tak doufam ze zustanu

2: Rene195
treba ti to taky prijde spis spatne nez dobre, az budes trochec starsi. Zatim mi imho prijdes jako 15-ti lety fracek co si mysli ze huleni je in, a proto huli...

Old Post 30-01-2009 v 20:36 PM
flatboy je offline   Profil uživatele flatboy   Find more posts by flatboy   Foto galerie člena flatboy   Click here to Send flatboy a Private Message   Add flatboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Falout
Stálý Člen

Karma uživatele Falout - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 423

poprve v13 letech to sem si pk nedokazal dat jidlo do mikrovlnky...a pk permanentne od 14 az do ted :-D

Old Post 30-01-2009 v 21:46 PM
Falout je offline   Profil uživatele Falout   Find more posts by Falout   Foto galerie člena Falout   Click here to Send Falout a Private Message   Add Falout to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kovi
Nový Člen

Karma uživatele kovi - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 424

14

Old Post 31-01-2009 v 10:10 AM
kovi je offline   Profil uživatele kovi   Find more posts by kovi   Foto galerie člena kovi   Click here to Send kovi a Private Message   Add kovi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SKUNK211
Stálý Člen

Karma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 425

no ja som mal prveho speka asi ked som mal tusim 13 rokov ale v tej dobe mi to nic nedalo tak som nehulil asi 2 roky,a potom pomaly zacinal znovu a teraz uz hulim tak priemerne ale su doby ked hulim nekolkokrat denne a niekedy aj tyzden nic a tak podla nalady..........

ONLY NATURAL
Outdoor 2009
Outdoor 2010
Outdoor 2011
Outdoor 2012

Old Post 02-02-2009 v 12:05 PM
SKUNK211 je offline   Profil uživatele SKUNK211   Find more posts by SKUNK211   Foto galerie člena SKUNK211   Click here to Send SKUNK211 a Private Message   Add SKUNK211 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 426

prvy krat ked som mal 14 teraz mam 24

Old Post 02-02-2009 v 12:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 427

Poprvé to bylo asi v 16 nebo 17

Old Post 20-03-2009 v 12:04 PM
adicted
Nový Člen

Karma uživatele adicted - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 428

V 15, dnes je to 12 let, z toho jsem nehulil asi rok, jinak kazdej den a zadna slava, mam to moc rad, ale rikam, uz se to dost projevuje, neustale vsechno zapominam, obcas fakt slusny kixy, az se sam musim smat, pred 5 lety jsem byl rok v cizine, tam jsem nehulil, asi po 3 mesicich se mi mozek zacal davat dohromady, ted kdyz prestanu hulit, mozek mi snad funguje jeste hur nez normalne
ps: nejhorsi na tom je tabak,(ciga nekourim) ale zavilsot na tabak mam stejne, tabak vas nuti hulit kazdou chvili
Vyzkousel jsem teda hulit cisty brka, byl to hc si prevyknout, ale chut na brko jsem potom mel tak 3x min casto nez normalne, to jsem vydrzel asi pul roku, jenze mi to proste moc nechutnalo, tak jsem se vratil zpet k tabakovzmu strojovani, prohlulil jsem se az k tomu ze me po brku boli kompletne cela hrud a uz rok nevim co to je a furt chodim k doktorovi a vsechny testy jsou negativni a prasky nefungujou, uz nevim co mam delat abych moh zas normalne hulit a nic me nebolelo
njn strojovani ma i svoje nevyhody

Old Post 20-03-2009 v 14:31 PM
adicted je offline   Profil uživatele adicted   Find more posts by adicted   Foto galerie člena adicted   Click here to Send adicted a Private Message   Add adicted to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 429

Když jsem ukončil základku tak o prázdninách sem si dal prvního šluka:-D A jsem rád,že sem nezačal dřív,bych se nechtěl vidět jak by to dopadlo:-D

nevim nic

Old Post 22-03-2009 v 08:48 AM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

ani nevzpomínat :) Příspěvek č. 430

Jo myslim, že to bylo v osmé třídě na škole v přírodě (no jo škola základ života hehe) dal sem si tenkrát s dvouma klukama tak 2-3 písty z fajfky... jo to byla hubatá pohoda

Old Post 22-03-2009 v 09:56 AM
maxikb
Nový Člen

Karma uživatele maxikb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 431

ja hulim od 15 a hulim furt a nepride mne to vubec spatny

Old Post 22-03-2009 v 10:18 AM
maxikb je offline   Profil uživatele maxikb   Find more posts by maxikb   Foto galerie člena maxikb   Click here to Send maxikb a Private Message   Add maxikb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mozdik
Stálý Člen

Karma uživatele Mozdik - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 432

tak prvé to bolo také, že sme sa smiali :-D A bolo uplne v pohode...

Shaman...

Old Post 22-03-2009 v 16:25 PM
Mozdik je offline   Profil uživatele Mozdik   Find more posts by Mozdik   Foto galerie člena Mozdik   Click here to Send Mozdik a Private Message   Add Mozdik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mozdik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás