Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já sem byla ve španělsku, dost sme tenkrát kalili víno a na každý flašce je tam napsáno hádejte co.
Co by Henryk Lahola mohl říci Panu Bohu kdyby byl na místě praotce lidstva Adama? Mohl Panu Bohu říci, že si osobně zásadně nepřeje aby Bůh stvořil ještě nějakou jinou bytost téhož biologického druhu Homo sapiens kromě Henryka Laholy?
Seděli jsme v parku a rozebírali všemožné až jsme se dostali k tomu co je na tom hůlu tak supr?Kámoška pronesla něco o endorfinu, o pocitu štěstí a já jsem zrovna hledal další novej nick na g, ráno sem se zase probudil zhulenej a vzpomněl jsem si při tý registraci na náš dialog z předchozího dne.....
muj nick vznik z mí přezdívky (snup) a ta přezdívka vznikla z jiný přzdívky (chlup) která vznikla eště na škole když sme si dali tripa a šli sme na axi. jinak tu přezdívku používám na flayers ale fakt nerad skuste si představit že si čtete plakát a je tam host: dj snup(ek) (a lidi si řeknou to je nákej kok*t ne?) ale furt jí tam cpou kluci no tak co sedá dělat nedaj si říct.
Já se zas nikdy nedomluvim se spolupěstitelem,co koupit do roomu a na garden.
On chce na všem nejvíc šetřit,zatimco já chci kvalitu.On to,ale platí,takže si občas připadám jak kdybych odkrejval nějaký pexeso.
Já něco navrhnu a dál musim hledat ten nejlepší vokec jak ho přesvědčit a odkýt tím i tu druhou kartičku(jakoby).Terpv pak nad tim přemejšlí a možná to i koupí.Při regu sem si na to vzpomněl a jen přidal N,aby to byla jako nějaká osoba rozkrývající to pexeso.
absolutně nejdementnějc.....!!!!!!! při vyplňování kolonky "nick" sem nejdřív lehce zapremyslel, pak zahlednu nalepku na monitoru - REDZERO, tak sem nějakym zpusobem usoudil? že to bude to prave
Tak ja mam svoj nick podla nasho sidliska kde som vyrastal, kde............. ? --> Ra2ň preto radvancan (ra2ncan ). Ja so nikdy nemal nejaku prezyvku a to u nas je Bizon, kozliak, hades, losos,knedlo, orol atd...proste cista zoo -----> BB Zoo
já mám nick podle poznámkovýho bloku kterej ležel u komplu když sem se registroval,jen sem musel změnit poslední písmeno z A na O.Protože to už tam bylo
vznikol tak ze ma vyhodili po nejakom podla mna dost kratkom case ..co som tu bol skoro od zaciatku a neumoznili pouzivat svoj stary nick..takze doveryhodnost pekne v prdeli jinak to bylo spojeni pozitivniho mysleni tekna a ketaminu