Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no prave jsem uz podival na spousta fotek, a porad mi pride ze to nerozeznam. Teda pistilis poznam ale koule ne, coz je horsi pripad, jakozto ve skrini mam vic druhu a tak nevylezou najednou.
U te prvni kytky je pistilis, ale obaval jsem jestli neni hermous.
dik moc, tak holku jsem soupnul spatky, dik vsem. Protoze ale dozrivaji ruzne po sobe na par jeste casem poptam.
Obavam se ale hermousu, tak moje otazka: Je z vicelete skusenost vyskyt hermafr. caste nebo jen obcas (treba 1 z 10 boxu nebo 1 ze 100, nebo v kazdem boxu najdem nejakou)? Jedna se mi o feminizovane seminka, a seminka z nahodne oseminkovanych kytek. Vubec da se tak nejak definovat a opravdu treba z jedne koule vyleze pistilis, a radne dal pozorovat na te same kytce dalsi koule?
Fotky bily po 10 dnech po prenuti 12/12. Po kolika dnech zacne prvni kluk rozpraskout koule, kdy je nejvizsi rizikovy cas, na to cim nejsem jistej radeji odebrat od ostatnich?
Než ti samec začne kvýst, respektive než z něj začne padat pyl tak ho spolehlivě poznáš, to se neboj!
S těma hermanama ti nepovim, pokud máš značkový feminizovaný semínka tak je malý riziko že to zhermí, leda že bys to nějak vystresoval.
A z těch náhodných out oprců, tam bych spíš věřil že se nějakej ten herman najde.