Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Dubinek Před chvílí sem podával kámošovi ovladač na věž, a on na ní namířil, podival se na mě a povidá: "A takle když to tam dám, tak to ovládnu?"
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
Jednou byl kamoš na čundru a samo, že šli do hopsody. Dlouho nikdo ivo nenesl.....
Kamoš: Máte někdo šňůru na prádlo???
Kamoš2: Proč jako?
Kamoš: Že bych šel sušit hubu VEN!!!
Od té chvilky neměli ani dopitý a už měli na stole další kousek
jednou sme byli na tekku a zacalo prset kamos uplne promoceny boty ale v aute byli ohromne holinky otce rybare jednoho z kamosu nacez si je promoceny kamarad vypujcil,vybehl ven z auta zacal skakat radosti a kricet jooooooo!!! tak to je pohoda ted jsem jak kocour v botach padli jsme vsichni smichy
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
vcera sme z kamosme sedeli na chatu a on psal z nejakou borkou..jenze jak byl vypukany tak moc nemohl psat..cili mi diktoval co mam psat .jenze ja sme to taky trochu zmenil podle sebe a kdyz sme si precetli co sme dali do kupy tak to bylo peklo
"to neni mozne abych ze sem te mohl v tom frysku prehledl"
proste ta žena byla dost pekna a kamos ji prehledl na nejake zabave
vypukaní kámoši se domlouvali na zítřejší zápas v tenisu a Vacy:"Ale já nemám raketu,ztratil sem ji při stěhování".A na to druhý kámo:"To nevadí,já mám dvě tak já ti tu horší klidně půjčím"..vyznělo to docela hrubě tak sme se chlamali
-Vypukani z kamosema sme cumneli na hvezdy a kamos rika:"Tamta hvezda je uplne dobra".a já:"Která"..a kamo:"Tamta naproti"
-kamos po celovecernim výpuku:"Mám uplně propálený krk,....plivám krev"!
"No já nejsem vůbec vypáálená...ale hovno...co to kecám...já jsem tak hrozitááánsky vypááálená ...že ani nevím... jak moc jsem vypáálená.....no ale...hmm...sem dost" můj monolog teď nedávno...za těma tečkama si představte vždy tak tříminutový pauzy...:P
ty vole cum na ty kozy tu bych vojel i kdyby hnila... ta je z maximu byla napsana u jedny rosti
slysel sem hodne hlasek u kterejch sem se dost narezal smichy ale byly husty jenom v ten okamzik kdyz tim nekdo vokomentoval neco
No taková má hláška, kterou si pamatuju je.
Tak co vy trávníkáři, který má nejlepší?! [Model] .
Tuto větu jsem pronesl po příchodu do hospody na největší huliče u nás, když jsem šel se svými nejlepšími kámošemi k nim přisednout. Znáte z TV !
Jinak takové mé školní hlášky:
Dyť je dobrý.
Tohle ze mě vyletělo, když si začali jedni týpci od nás dělat srandu z jednoho týpka, který byl u doktora. Říkali ze srandy, že jde na obrřízku a já jsem hned udělal scénku boroka, který obřízku nechce a tak ho dává vyhonit i sestřičce se slovy, dyť je dobrý, že je dobrý.
hh no tak se mi včera zase něco povedlo, doufám že to pochopíte, jde tam spíš o celou tu situaci, le když si to přehrajete....)))
Byla jsem s kámoškou u ní doma a dívaly jsme se na tv. Byl tam filmek POD JEZEVČÍ SKÁLOU-takovej ten s tím malým známým týpkem:P.. no a ten týpek tam dostal nějaký křusky od dědečka a já vypálená TO JO,TAKOVÝ GUMÁKY a teď ten týpek vyběhne ven... a volá "DĚDO TO JE SNÍH, SNÍŽEK!" a já se otočím na kámošku která si teprve teď sedne do křesla vedle mě...a nejvíc smutně říkám EHE,TAK TO BYLY ASI SNĚHULE...
prostě....v té situaci mě fakt zamrzelo že sem to tak špatně odhadla ty boty ...