Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28 29 »
Autor
Téma 
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 417

kamos sedel zabaleny ve spacaku a tvaril se dost hrube

tak sem mu rek:Ty vole ,ty se tváříš jakoby tě zabila
spokojenost

-kamos byl uplne v prdeli a najednou rekl uplne vázne:"začínám mít obavy o svůj strach"

-zbylo nam docela dost šišky a kamos to videl a rekl:"Tak to je víc jak moc" :-)

Old Post 17-10-2005 v 11:52 AM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 418

citace:
Původní příspěvek od Dubinek
Před chvílí sem podával kámošovi ovladač na věž, a on na ní namířil, podival se na mě a povidá: "A takle když to tam dám, tak to ovládnu?"

"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."

Old Post 17-10-2005 v 16:00 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 419

Jednou byl kamoš na čundru a samo, že šli do hopsody. Dlouho nikdo ivo nenesl.....
Kamoš: Máte někdo šňůru na prádlo???
Kamoš2: Proč jako?
Kamoš: Že bych šel sušit hubu VEN!!!

Od té chvilky neměli ani dopitý a už měli na stole další kousek

Old Post 18-10-2005 v 05:58 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Pohodička Příspěvek č. 420

jednou sme byli na tekku a zacalo prset kamos uplne promoceny boty ale v aute byli ohromne holinky otce rybare jednoho z kamosu nacez si je promoceny kamarad vypujcil,vybehl ven z auta zacal skakat radosti a kricet jooooooo!!! tak to je pohoda ted jsem jak kocour v botach padli jsme vsichni smichy

Old Post 18-10-2005 v 12:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 421

Jdete se mnou spodem dolem kolem řeky?
Má někdo cingrlátko?

Viva México!

Old Post 18-10-2005 v 12:38 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 422

Některé ženské jsou všechny stejné.

S chutí do choti.

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 18-10-2005 v 13:52 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 423

vcera sme z kamosme sedeli na chatu a on psal z nejakou borkou..jenze jak byl vypukany tak moc nemohl psat..cili mi diktoval co mam psat .jenze ja sme to taky trochu zmenil podle sebe a kdyz sme si precetli co sme dali do kupy tak to bylo peklo

"to neni mozne abych ze sem te mohl v tom frysku prehledl"

proste ta žena byla dost pekna a kamos ji prehledl na nejake zabave

Old Post 21-10-2005 v 14:07 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Příspěvek č. 424

kamos Vacy:"Hoši já sem venčil kámošovi psa a ho přejel pes"

Old Post 25-10-2005 v 09:51 AM
chuck53
Stálý Člen

Příspěvek č. 425

vypukaní kámoši se domlouvali na zítřejší zápas v tenisu a Vacy:"Ale já nemám raketu,ztratil sem ji při stěhování".A na to druhý kámo:"To nevadí,já mám dvě tak já ti tu horší klidně půjčím"..vyznělo to docela hrubě tak sme se chlamali

-Vypukani z kamosema sme cumneli na hvezdy a kamos rika:"Tamta hvezda je uplne dobra".a já:"Která"..a kamo:"Tamta naproti"

-kamos po celovecernim výpuku:"Mám uplně propálený krk,....plivám krev"!

Old Post 30-10-2005 v 15:32 PM
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 426

"No já nejsem vůbec vypáálená...ale hovno...co to kecám...já jsem tak hrozitááánsky vypááálená ...že ani nevím... jak moc jsem vypáálená.....no ale...hmm...sem dost" můj monolog teď nedávno...za těma tečkama si představte vždy tak tříminutový pauzy...:P

Old Post 30-10-2005 v 20:13 PM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaO
Stálý Člen

Karma uživatele MaO - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 427

ty vole cum na ty kozy tu bych vojel i kdyby hnila... ta je z maximu byla napsana u jedny rosti
slysel sem hodne hlasek u kterejch sem se dost narezal smichy ale byly husty jenom v ten okamzik kdyz tim nekdo vokomentoval neco

Old Post 30-10-2005 v 23:50 PM
MaO je offline   Profil uživatele MaO   Find more posts by MaO   Foto galerie člena MaO   Click here to Send MaO a Private Message   Add MaO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cass
Nový Člen

Karma uživatele Cass - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 428

v deset vstavam v pul desaty jsem u tebe

Old Post 02-11-2005 v 14:00 PM
Cass je offline   Profil uživatele Cass   Find more posts by Cass   Foto galerie člena Cass   Click here to Send Cass a Private Message   Add Cass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 429

No taková má hláška, kterou si pamatuju je.
Tak co vy trávníkáři, který má nejlepší?! [Model] .
Tuto větu jsem pronesl po příchodu do hospody na největší huliče u nás, když jsem šel se svými nejlepšími kámošemi k nim přisednout. Znáte z TV !
Jinak takové mé školní hlášky:
Dyť je dobrý.
Tohle ze mě vyletělo, když si začali jedni týpci od nás dělat srandu z jednoho týpka, který byl u doktora. Říkali ze srandy, že jde na obrřízku a já jsem hned udělal scénku boroka, který obřízku nechce a tak ho dává vyhonit i sestřičce se slovy, dyť je dobrý, že je dobrý.

Old Post 05-11-2005 v 13:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MFT
Stálý Člen

Karma uživatele MFT - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 430

kája mařík vaří perník!

1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com

Old Post 05-11-2005 v 13:37 PM
MFT je offline   Profil uživatele MFT   Find more posts by MFT   Foto galerie člena MFT   Click here to Send MFT a Private Message   Add MFT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MFT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
masoquista
Stálý Člen

Karma uživatele masoquista - 68% PěstitelskáKarma uživatele masoquista - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 431

Je to stejný................................akorát trošičku jiný.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07

Old Post 05-11-2005 v 19:42 PM
masoquista je offline   Profil uživatele masoquista   Find more posts by masoquista   Foto galerie člena masoquista   Click here to Send masoquista a Private Message   Add masoquista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Pohodička jenom taková blbost:) Příspěvek č. 432

hh no tak se mi včera zase něco povedlo, doufám že to pochopíte, jde tam spíš o celou tu situaci, le když si to přehrajete....)))

Byla jsem s kámoškou u ní doma a dívaly jsme se na tv. Byl tam filmek POD JEZEVČÍ SKÁLOU-takovej ten s tím malým známým týpkem:P.. no a ten týpek tam dostal nějaký křusky od dědečka a já vypálená TO JO,TAKOVÝ GUMÁKY a teď ten týpek vyběhne ven... a volá "DĚDO TO JE SNÍH, SNÍŽEK!" a já se otočím na kámošku která si teprve teď sedne do křesla vedle mě...a nejvíc smutně říkám EHE,TAK TO BYLY ASI SNĚHULE...
prostě....v té situaci mě fakt zamrzelo že sem to tak špatně odhadla ty boty ...

Old Post 06-11-2005 v 08:55 AM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28 29 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás