Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
caute groweri
Moj nazor je taky ze ludsky pach uplne staci, horsie je to uz pri dazdi kedy sa pach vytraca ale urcite by som rastliny nehradzoval je to len napadne.
Ja som tento rok prisiel o urodu presne kvoli tym parchantom, svine ale v podstate je to len moja chyba a dalsia skusenost zabudol som na vlasy, ine ludske pachy.Pri malych rastlinach urcite piesok a sol okolo planty rokmi overene, neviem ale ci je to zdrave pre podu?
Vie tu nikto permakulturu myslim ze by sa to hodilo k nezavadnemu pestovaniu, co vy na to?
vidim ze vysrat sa tam alebo vychcat je asi najlepsi napad tak pojdem na svoje policko aj s 10 kamosmi a obserem to tam vsetko som si isty ze budem mat pokoj ne len od zvery ale aj od hubarov PEACE!
Jo přesně tak ají já stím mám skušenost dobré.Jednoduše se tam vysrat na zem a máte od nich pokoj občas to tam pomočit a je klid od jaký koliv zvěře.To je moje vlastní skušenost a myslím že i spousta lidí co je tady na groweru
Nejlepsi je dyz mate psa,chlupy z vlcaka sou nej,a taky sem tes toval ard s vonafkou a nebylo to marny,normal obleceny nepomahalo pac u nas sou ty merchy srnky na cloveka zvikly.
chlupy, vlasy atd....jo to je celkem dobrá volba, ale existuje přípravek jmenuje se tu HUKINOL dávali jsme to z myslivcema do polí než se začaly sekat, aby se zveř vyhnala a nevracela se zpět.......účinnost je cca 3 týdny až měsíc smrdí to opravdu nehorázně jako kdyby se nekdo potil celej rok do sklenice fakt hnus cejtil jsem to jestě dva dny po tom než sem to ze sebe dostal takže bacha na potřísnění je to síla myslim že to stojí kolem 1000Kč a stačí toho fakt málo
Po pravdě, mám trochu pochybnosti jak o lidskejch vlasech a jinejch horších produktech:-( Na podzim jsem na vybraným místě pokusně zkusil všechny tři "lidské" metody, a ani jedna se neosvědčila:-( Srnky jsem potkal dvakrát, a na políčku jsem našel pokaždý stopy. Posledně jsem se málem posral strachy(třeba by to ten den zrovna fungovalo), protože na mě vylítl jelen. Takže to vidím nakonec alespoň na nějakej plot.-->práce navíc jak sviňa.
Kto máte možnosť (ja mám a aj to tak spravím), tak najlepšie je spraviť elektr. plotík. Fakt malinké dráty (ktoré sa ale hneď nepretrhnú) a omotať okolo porastu a pustiť do toho fakt málo Voltov, aby to spravilo dostatočne silný kop na to, aby sa tam už zvieratko neukázalo, ale nie tak silný, aby ho to zabilo či nejak inak ublížilo.. Zdar
moje nejlepsi rada kdo ma moznost... v okoli mam vsude rozsahly sady letos uz sem tam nacoril pres 100 kvetinacu a nejlepsi na zver tam maj takkovej jakoby gumovej plot (sitka) asi 1,20 vysoka omotal sem ji 3x kolem dokola a pohazel vsude vajgly a zvirata po nich ani stopy ale jindy tam byly furt srnky a ted povajglech tam nepachne ani noha....