Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vyhodite ho jednou , nechápe , podruhý taky nechápe , tak to udelam potřetí , hele klidne se znova a znova prihlašuj , prispivaš na provoz , ja to pokazdy zjistim , tak to klidně zkoušej dál Blekouši97
Vyhodite ho jednou , nechápe , podruhý taky nechápe , tak to udelam potřetí , hele klidne se znova a znova prihlašuj , prispivaš na provoz , ja to pokazdy zjistim , tak to klidně zkoušej dál Blekouši97
Pěstu zdar všem,
jsem tu nový a jako začátečník mám problém Mám pět krasavic a nejsem si jist jestli jsou to opravdu krasavice nebo hermani? Připojím fota na posouzení znalcům. Diky za pomoc peace
Původní příspěvek od salamista Pěstu zdar všem,
jsem tu nový a jako začátečník mám problém Mám pět krasavic a nejsem si jist jestli jsou to opravdu krasavice nebo hermani? Připojím fota na posouzení znalcům. Diky za pomoc peace
Dobry den chtel bych se zeptat mam na balkone 3 kytky jedno je podle me samec a ty 2 zatim nevim ale snad samicky a tak se ptam mam nechat samce aby je opylil a pak ho uvarit a nebo muzu rovnou a tem holkam vyrostou palice stejne ?
edit: fotky dam az najdu nakej fotak co umi fotit z blizka xD
Mám tři rostlinky z řízků, abych věděl jak na tom matky jsou, ale asi jsem dlouho čekal (nebo nevím co mám hledat), tak přikládám foto.
Snad to bude znát i takto, protože na makro se spouští blesk a je to přesvícený. Přece jenom si s tím automatem moc nerozumím.