Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kalkulackou he he dobri...jo je to GWS a kvete to cca 32dni ...nejsem doma takze nemuzu poskytnout jinou fotku ...
chtel jsem prave nejaky objektivni nezavisly nazor ,protoze mi to zaclo hnednout a nevedel jsem jestli je to,, normali[brzy] pri tehle odrude, nebo nejake jine zapricineni..[byl to spek]
Potrebujem poradit. White widow, 51 dni kvet. neviem ci mam uz zacat s tyzdennym preplachovanim, alebo este chvilu pockat. Mikrokop nemam moznost zohnata a cez lupu nic nevidim. dik
--POmoC--Ahoj borci,nějak se mi dost nezadařilo.Během 3 dnů pošla 1kytka,myslel sem,že sem přehnojil poněvadž sem nesehnal u nás ph. metr a pak sem se na to vybod a malér je na světě,taky sem zjistil ,že tam mam 30 C myslíte ,že jí jěště zachráním dal sem jí na wc do chladu zatím drží
Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho… Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha
cest nezda se vam nekdy kdyz je kytka ve tme tak je malo(jako by to ztracela) obsypana a naopak kdyz je pod svetlem, ze se vice poti?
..tim chci rict ze kdyz je pred kosou ze 2 dny ve tme zpusobi ubytek?
zda se mi to nebo to bude blbost???