Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 24 25 26 27 28 »
Autor
Téma 
mučačo
Stálý Člen

Karma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 401

[účet odstraněn]

Old Post 12-10-2011 v 16:04 PM
mučačo je offline   Profil uživatele mučačo   Find more posts by mučačo   Foto galerie člena mučačo   Click here to Send mučačo a Private Message   Add mučačo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mučačo
Stálý Člen

Karma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 402

[účet odstraněn]

Old Post 12-10-2011 v 16:07 PM
mučačo je offline   Profil uživatele mučačo   Find more posts by mučačo   Foto galerie člena mučačo   Click here to Send mučačo a Private Message   Add mučačo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mučačo
Stálý Člen

Příspěvek č. 403

[účet odstraněn]

Old Post 12-10-2011 v 16:30 PM
lostypos
Stálý Člen

Karma uživatele lostypos - 68% PěstitelskáKarma uživatele lostypos - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 404

Royal Queen Seeds - Special Queen
hnojky: Phyt-amin, terra bloom - plagron, PK od ATA, final solution.
kosa konec září.
zvolil jsem hodně špatný substrát a to se odrazilo hlavně na výnosu, jinak chuť velice sladká až do karamelu a účinek totálně zničující...
čekal jsem suchyho okolo 50g,ale bylo tam něco přes 100.
každopádně příští rok, dám znovu tutu odrůdu...

Old Post 13-10-2011 v 17:28 PM
lostypos je offline   Profil uživatele lostypos   Find more posts by lostypos   Foto galerie člena lostypos   Click here to Send lostypos a Private Message   Add lostypos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lostypos
Stálý Člen

Karma uživatele lostypos - 68% PěstitelskáKarma uživatele lostypos - 68% Pěstitelská

Royal Queen Seeds - Special Queen Příspěvek č. 405

Royal Queen Seeds - Special Queen
hnojky: Phyt-amin, terra bloom - plagron, PK od ATA, final solution.
kosa konec září.
zvolil jsem hodně špatný substrát a to se odrazilo hlavně na výnosu, jinak chuť velice sladká až do karamelu a účinek totálně zničující...
čekal jsem suchyho okolo 50g,ale bylo tam něco přes 100.
každopádně příští rok, dám znovu tutu odrůdu...

Old Post 13-10-2011 v 17:35 PM
lostypos je offline   Profil uživatele lostypos   Find more posts by lostypos   Foto galerie člena lostypos   Click here to Send lostypos a Private Message   Add lostypos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Travojed
Stálý Člen

Karma uživatele Travojed - 92% PěstitelskáKarma uživatele Travojed - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 406

Zdar chlapi, jsem sice začátečník, nevím zda mi tento model v growru poradili kvůli toho, že jsem začátečník, ale Special kush #1 je na konci záři ke sklizení a mám sní cca 400g + fest dobrá chuť. Když dáte do hnojiv takovou "pálku" jako já letos, tak se kytička ukáže v dobrém světle (vím,že do toho dávate mnoho). Měla 3m, nebylo třeba zastíňovat,zastříhavat nebo tak. Jak to tak sleduji, jsem jeden z mála, který už sklizel 3.10. :p řídil jsem se FAQ a skvělými radami "groweráku" hlavně při sklizni a kvetení. Dám jedno foto, jinak galerka :p

Přeji vám ten nej pěst (ať neškrábe a dělá to, nač je jeho účel) Mějte se chlapi !

na obrázku šiška 20g , ani to není vršek Jak říkam, zkuste. Kdyžtak mám semínka, ale nejsou těžke k sehnáni.

artclan.eu - herní portál

10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D

Old Post 19-10-2011 v 09:16 AM
Travojed je offline   Profil uživatele Travojed   Find more posts by Travojed   Foto galerie člena Travojed   Click here to Send Travojed a Private Message   Add Travojed to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Travojed! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
invysible
Nový Člen

Karma uživatele invysible - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 407

Nazdarek.Ja bych se chtel zeptat Euforii od Dutch Passion pac ji v G encyklopedii dosti vychvaluji a tady se spomina jenom jednou.Jake s ni mate zkusenosti,kdy dozriva nejakej smoke report.Ma ale na mysli klasicky outdoor ne v sklenniku.dikes

Old Post 11-11-2011 v 13:49 PM
invysible je offline   Profil uživatele invysible   Find more posts by invysible   Foto galerie člena invysible   Click here to Send invysible a Private Message   Add invysible to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 408

tady nějakej seznam neohraný outový genetiky , která určo stojí za to , asi nejsem sám koho už nudí dutch passion apod

první kategorie - nejel sem, ale klidně bych se nebál koupit :
panacea první česká seedbank neasi : ) sunrizer a bohemian gold anebo rovnou OUTmix
madness a mataro blue (advanced seeds), female seeds easy sativa , outdoor c99 , skunk special a jiný., mekong high (dutch passion), mendocino madness (TH seeds), biddy early (magus), bangi haze a možná i orient express by to tu stihl (ace seeds) a některý věci od KC Brains (brains choice...)

a kategorie druhá - prakticky sem jel a sem spokojenej !
nepalese jam (ace seeds), purps (bcbud depot), danish gold ,

Naposledy upravil 11-11-2011 v 15:46 PM

Old Post 11-11-2011 v 14:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marw
Stálý Člen

Karma uživatele marw - 74% Pěstitelská

To: Jusr Příspěvek č. 409

No stím mataro blue bych to neviděl až tak růžově,kamoš je letos jel ve femi podobě a z 5 kytek 3 samečci jak víno ,jak je to možné,to co mu zustalo nic extra takový horší průměr s tendencema hermatět,toš tak z matoro blue.

Old Post 11-11-2011 v 16:37 PM
marw je offline   Profil uživatele marw   Find more posts by marw   Foto galerie člena marw   Click here to Send marw a Private Message   Add marw to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
invysible
Nový Člen

Příspěvek č. 410

Hm no kluci a co s tou Eforii?Nikdo nic?Dyt Efuorie taky neni moc casta v outdooru co sem koukal..

Old Post 11-11-2011 v 17:22 PM
invysible je offline   Profil uživatele invysible   Find more posts by invysible   Foto galerie člena invysible   Click here to Send invysible a Private Message   Add invysible to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 411

euforii nebrat.pestil jsem venku 2 phena.jedno dozralo v pulce rijna,palice mensi,ale nadstandartne tvrdy.z kytky 600g,ale na to jak to vypadalo to byla desna sracka.druhy pheno dozralo zacatkem listopadu.palice naopak vetsi,ale listnatejsi a ne uz tolik tvrdy a stavek z toho uplne stejnej.pod lampou stejny phena zabijela.

Old Post 11-11-2011 v 17:41 PM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
invysible
Nový Člen

Příspěvek č. 412

No jo.Takze to asi ostane na tych "overenych" odrudach.Se rozhoduji mezi Power Plantem,Durban poison a Frisian Dew.Nevim z tych seed banek se mi nejvice pozdavaji Sensi seeds,Paradise seeds,Dutch passion nebo Flying Dutchmen.Chtel bych neco energickyho teda spis sativku ale abych nemel problemy sklidit vcas,nakolik sem zacatecnik v pestovani konopi.Ale skusenosti s growingem mam,tedka pestuji v kokose,co je aspon pro me ten best spusob jenomze si ho s konopi nemuzu dovolit-indoor neprichazi v uvahu a outdoor to chce neustalou starostlivost a samozrejme taky beru v uvahu corky!!!Teda jednoznacne hlina a na strome.

Old Post 11-11-2011 v 18:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 413

early durban FD sem taky vlastně měl , no zralej byl ke konci září a sativka celkem jo a feer cena ...(čistej durban je trochu jinde, většinou je to prakticky durban/sk1)

euforka je skvělá co jsem měl v plicích já (rok a dva z5), ale venku dozrávala pozdě (cca touhle dobou klidně) , takže spíš do skleníku

marw dík o podělení, mataro neberu teda

Naposledy upravil 12-11-2011 v 20:27 PM

Old Post 11-11-2011 v 19:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
invysible
Nový Člen

Příspěvek č. 414

No jo takze final 5.Vsechno od Dutch Passion feminizovany..Durban Poison,Frisian Dew,Khola,Power Plant nebo White Widow.Nase podminky sou co mozno nejvetsi vynos z jedne kytky (200g+) a kvalitni stavy.Rust by to melo na strome.Ja se fakt nevim rozhodnout..Asi jeste pokoukam nejaky ty serialy jak se ktere odrudy osvedcili.Nebo navrhnite kterej

Old Post 12-11-2011 v 11:12 AM
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 415

citace:
Původní příspěvek od invysible
No jo takze final 5.Vsechno od Dutch Passion feminizovany..Durban Poison,Frisian Dew,Khola,Power Plant nebo White Widow.Nase podminky sou co mozno nejvetsi vynos z jedne kytky (200g+) a kvalitni stavy.Rust by to melo na strome.Ja se fakt nevim rozhodnout..Asi jeste pokoukam nejaky ty serialy jak se ktere odrudy osvedcili.Nebo navrhnite kterej

Pokud budeš pěstovat na stromě, tak ani omylem nepočítej s 200g. Osobně vůbec nechápu proč někdo pěstuje na stromě, podle mě je to holej nesmysl...
No a co se týká modelů, taky bych bral D.p. neboF.d., ale existujou kvalitnější věci na ven, ale chce to hledat a občas něco risknout!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 12-11-2011 v 11:55 AM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 416

Jak píše časlove, na strom se vykašli. Když si představim jak tam lezu, tahám kýble, tahám hlínu, tahám sazeničky, v létě tahám vodu aby to nevyschlo, přivazuju kvůli větru...tak bych začal hledat nějaké jiné místo.

Kholu jsem měl, není špatná a dozrála by snad i za trvalého deště neboť vůbec neplesniví, ale prostě to nejni nic extra.

2009-Pozdní pole náhod Shutdown kámo, nebo prostě touchdown zlato.
2010-Brzká pole náhod Slepotou raněn je tento svět a jen málokdo prohlédne.
2011-Review 2011

Old Post 12-11-2011 v 16:56 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 24 25 26 27 28 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás