Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pamatujete si na svoje první zhulení?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 24 25 26 27 28
Autor
Téma 
cypres
Stálý Člen

Karma uživatele cypres - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 401

citace:
Původní příspěvek od SVP
ja v 11

v te dobe jsem ani nevedel,ze neco takeho exsituje

Old Post 03-11-2008 v 10:40 AM
cypres je offline   Profil uživatele cypres   Find more posts by cypres   Foto galerie člena cypres   Click here to Send cypres a Private Message   Add cypres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Date1
Stálý Člen

Karma uživatele Date1 - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 402

Ja poprve v roce 1983 to mne bylo 17 Hulim 20 let nonstop denne a zadnej problem mam dve firmy 10 zamnestnancu dospele dite a pred 30 dni sem sel za doktorem na kompletni prohlidku a na otazku jestli beru drogi sem mu rek ze pokud si mysli ze Marihuana je droga tok jo uz 20 let kazdej den.A jak to cele dopadlo? poslal mne 2 krat na rengen plic protoze na nich nenasel nic a nechtel tomu verit a krevni obraz tak prej ho mam jaj aktiv sportovec a tlak 120 na 90 takze sem uplne zdrav. Nakonec se mne lekar zeptal jestli mu nemuzu neco poslat ze chlast nepije ale huli co mne dost pobavilo

Naposledy upravil Date1 03-11-2008 v 11:33 AM

Old Post 03-11-2008 v 11:07 AM
Date1 je offline   Profil uživatele Date1   Find more posts by Date1   Foto galerie člena Date1   Click here to Send Date1 a Private Message   Add Date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
'grass'
Stálý Člen

Karma uživatele 'grass' - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 403

Tak poprvé se mi dostalo do ruky někdy v 9. třídě na základce takže v nějakých 14 letech.. Mimochodem jsem byl zhulený hned napoprvé.. Pak nějaké dva roky nic -dokonce jsem to i odsuzoval- no a ve druháku na střední to tak nějak začlo občasným hulením párkrát za měsíc, to mi bylo 16-17. A pravidelně, dá se říct denně, hulím nejspíš od doby kdy jsem začal vydělávat. Teď je mi 21...

PEACE

Old Post 03-11-2008 v 12:07 PM
'grass' je offline   Profil uživatele 'grass'   Find more posts by 'grass'   Foto galerie člena 'grass'   Click here to Send 'grass' a Private Message   Add 'grass' to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cypres
Stálý Člen

Karma uživatele cypres - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 404

citace:
Původní příspěvek od 'grass'
Tak poprvé se mi dostalo do ruky někdy v 9. třídě na základce takže v nějakých 14 letech.. Mimochodem jsem byl zhulený hned napoprvé.. Pak nějaké dva roky nic -dokonce jsem to i odsuzoval- no a ve druháku na střední to tak nějak začlo občasným hulením párkrát za měsíc, to mi bylo 16-17. A pravidelně, dá se říct denně, hulím nejspíš od doby kdy jsem začal vydělávat. Teď je mi 21...

skoro az na ty roky prvniho zacnuti mam stejne hlavne ten konec maem stejny i roky i to o tom vydelavani

Old Post 03-11-2008 v 12:47 PM
cypres je offline   Profil uživatele cypres   Find more posts by cypres   Foto galerie člena cypres   Click here to Send cypres a Private Message   Add cypres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 405

mmm já fajám jen tak 1 za týden max od 12 let cae kamos us fajal v 8 zhul!

Old Post 03-11-2008 v 18:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD-3D
Stálý Člen

Karma uživatele LSD-3D - 46% PěstitelskáKarma uživatele LSD-3D - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 406

jaaj dost skoro 13-14

Old Post 03-11-2008 v 18:19 PM
LSD-3D je offline   Profil uživatele LSD-3D   Find more posts by LSD-3D   Foto galerie člena LSD-3D   Click here to Send LSD-3D a Private Message   Add LSD-3D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wejdas
Stálý Člen

Karma uživatele Wejdas - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 407

No ja ve 14 letech potom pauza a vice sem zacal v 16 a tedka mam vzdy obdobi nekdy sem fakt perma zhuleny a nekdy nehulim 14 dni. a stale me baví

Peace and Love

Old Post 03-11-2008 v 18:38 PM
Wejdas je offline   Profil uživatele Wejdas   Find more posts by Wejdas   Foto galerie člena Wejdas   Click here to Send Wejdas a Private Message   Add Wejdas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
detlef
Stálý Člen

Karma uživatele detlef - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 408

Já sem měl prní brko v šesté třídě, vůbec nevím, kolik mi tenkrát bylo. Ale byl to nářez, šíleně sem se smál a půl hodine sem přišel na to, že vlastně nevím čemu. Ale bylo mi fajn.

Old Post 06-11-2008 v 22:35 PM
detlef je offline   Profil uživatele detlef   Find more posts by detlef   Foto galerie člena detlef   Click here to Send detlef a Private Message   Add detlef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
c0ga
Stálý Člen

Karma uživatele c0ga - 1% PěstitelskáKarma uživatele c0ga - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 409

Já měl první v 8 tříde a moc fajn mi nebilo

Old Post 17-11-2008 v 20:48 PM
c0ga je offline   Profil uživatele c0ga   Find more posts by c0ga   Foto galerie člena c0ga   Click here to Send c0ga a Private Message   Add c0ga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clender
Nový Člen

Karma uživatele clender - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 410

poprve ve 12

Old Post 11-12-2008 v 20:02 PM
clender je offline   Profil uživatele clender   Find more posts by clender   Foto galerie člena clender   Click here to Send clender a Private Message   Add clender to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
refresh171
Stálý Člen

Karma uživatele refresh171 - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 411

Devátá třídana zákl. možná už 8., prostě když se mi povedlo poprvé vypěstovat svuj out......jinak nehulim každej den, dám si tak 2x do tejdne průměrně, většinou až po škole, nebo před odpoletkou .......

Old Post 11-12-2008 v 22:15 PM
refresh171 je offline   Profil uživatele refresh171   Find more posts by refresh171   Foto galerie člena refresh171   Click here to Send refresh171 a Private Message   Add refresh171 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 412

u mna to bolo prvy krat v 14. rokoch.

Old Post 11-12-2008 v 23:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 413

Začal sem v 18 a myslím, že sem mohl klidně ještě několik let počkat (třeba do mé smrti). Brzo se u mě projevil můj toxikofilní tip, který šel ruku v ruce s vysokou školou (drogové orgie). Teď už mam po vejšce, ale hulím furt jak kokot. Co si budem povídat, sice mě to myšlenkově či jinak nedegraduje, ale hulit každý den několikrát, není zrovna ideální. Trochu se uculuji a zároveň závidím na komentářích "od šestnácti hulím aktivně či pravidelně nejméně jednou týdně"

Jo a sem striktně proti mladým huličům, jednak kazí jméno huličům všeobecně a ani nemluvě o jejich machrování apod. Takovým nevěnuji ani papírek. A taky nechápu kdo dává 14 letým dětem trávu? A pro takový ksindly mam vzkaz: choďte do píče

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 12-12-2008 v 09:48 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 414

tak prvy puk som mal asi v 12-13...potom nic lebo to neucinkovalo...potom pauza a zase to nefungovalo...potom dlha pauza a potom som sa uz konecne zhulil a odvtedy hulim pri kazdej prilezitosti-znie to drasticky ale nieje to velmi casto

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 31-12-2008 v 00:05 AM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 415

mno ja som zacal v 14 ale mne to zo zaciatku niak neslapalo...asi som to nevedel ale som pocul od lusi ze ked prvy krat hulili im to tez nic nerobilo....ale poriadne naozaj zhuleny som bool v 15 a to bol otrasny zazitok sa cudujem sam sebe ze som neprestal hulitlebo to som miesal alk s travou a niekedy to nesadne....hlavne ked je clovek neskuseny,..

Old Post 02-01-2009 v 23:34 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
piistaa
Stálý Člen

Karma uživatele piistaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 416

To co je jak tu citam tak v pohode niekto hulil aj v 9-12 rokoch omg sak vtedy som newedel co je ganja. Sak to je 4.-7. rocni ZS omg

Ja som si dal prveho v 15stich ...

Old Post 03-01-2009 v 13:05 PM
piistaa je offline   Profil uživatele piistaa   Find more posts by piistaa   Foto galerie člena piistaa   Click here to Send piistaa a Private Message   Add piistaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 24 25 26 27 28  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás