Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja poprve v roce 1983 to mne bylo 17 Hulim 20 let nonstop denne a zadnej problem mam dve firmy 10 zamnestnancu dospele dite a pred 30 dni sem sel za doktorem na kompletni prohlidku a na otazku jestli beru drogi sem mu rek ze pokud si mysli ze Marihuana je droga tok jo uz 20 let kazdej den.A jak to cele dopadlo? poslal mne 2 krat na rengen plic protoze na nich nenasel nic a nechtel tomu verit a krevni obraz tak prej ho mam jaj aktiv sportovec a tlak 120 na 90 takze sem uplne zdrav. Nakonec se mne lekar zeptal jestli mu nemuzu neco poslat ze chlast nepije ale huli co mne dost pobavilo
Tak poprvé se mi dostalo do ruky někdy v 9. třídě na základce takže v nějakých 14 letech.. Mimochodem jsem byl zhulený hned napoprvé.. Pak nějaké dva roky nic -dokonce jsem to i odsuzoval- no a ve druháku na střední to tak nějak začlo občasným hulením párkrát za měsíc, to mi bylo 16-17. A pravidelně, dá se říct denně, hulím nejspíš od doby kdy jsem začal vydělávat. Teď je mi 21...
Původní příspěvek od 'grass' Tak poprvé se mi dostalo do ruky někdy v 9. třídě na základce takže v nějakých 14 letech.. Mimochodem jsem byl zhulený hned napoprvé.. Pak nějaké dva roky nic -dokonce jsem to i odsuzoval- no a ve druháku na střední to tak nějak začlo občasným hulením párkrát za měsíc, to mi bylo 16-17. A pravidelně, dá se říct denně, hulím nejspíš od doby kdy jsem začal vydělávat. Teď je mi 21...
skoro az na ty roky prvniho zacnuti mam stejne hlavne ten konec maem stejny i roky i to o tom vydelavani
Já sem měl prní brko v šesté třídě, vůbec nevím, kolik mi tenkrát bylo. Ale byl to nářez, šíleně sem se smál a půl hodine sem přišel na to, že vlastně nevím čemu. Ale bylo mi fajn.
Devátá třídana zákl. možná už 8., prostě když se mi povedlo poprvé vypěstovat svuj out......jinak nehulim každej den, dám si tak 2x do tejdne průměrně, většinou až po škole, nebo před odpoletkou .......
Začal sem v 18 a myslím, že sem mohl klidně ještě několik let počkat (třeba do mé smrti). Brzo se u mě projevil můj toxikofilní tip, který šel ruku v ruce s vysokou školou (drogové orgie). Teď už mam po vejšce, ale hulím furt jak kokot. Co si budem povídat, sice mě to myšlenkově či jinak nedegraduje, ale hulit každý den několikrát, není zrovna ideální. Trochu se uculuji a zároveň závidím na komentářích "od šestnácti hulím aktivně či pravidelně nejméně jednou týdně"
Jo a sem striktně proti mladým huličům, jednak kazí jméno huličům všeobecně a ani nemluvě o jejich machrování apod. Takovým nevěnuji ani papírek. A taky nechápu kdo dává 14 letým dětem trávu? A pro takový ksindly mam vzkaz: choďte do píče
tak prvy puk som mal asi v 12-13...potom nic lebo to neucinkovalo...potom pauza a zase to nefungovalo...potom dlha pauza a potom som sa uz konecne zhulil a odvtedy hulim pri kazdej prilezitosti-znie to drasticky ale nieje to velmi casto
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
mno ja som zacal v 14 ale mne to zo zaciatku niak neslapalo...asi som to nevedel ale som pocul od lusi ze ked prvy krat hulili im to tez nic nerobilo....ale poriadne naozaj zhuleny som bool v 15 a to bol otrasny zazitok sa cudujem sam sebe ze som neprestal hulitlebo to som miesal alk s travou a niekedy to nesadne....hlavne ked je clovek neskuseny,..