Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak sem slibil tak povypravym o oslave ktera se konala napocest toho ze sem udelal reparat.....
mno tak ja se pokusim povypravet o mem zazitku ktery se stal predevcirem...
27.8 sem delal reparat z matiky...mno udelal sem ho a pak sem zacal oslavovat (11:00) nejdriv sme s tlupou lidi zahuceli do hospudky a slavili, slavili a slavili pak se to zacalo nak rozchazet (15:00) a zustalo nas tam jen par a ja ze nacpeme fáju tak sme nacpali a pochutnali si na vybornym modylku nak sem zapomel rict ze sem cely srpen nehulil kvuli tomu rep.. takze to bylo fakt pohodovy + do toho fotbalek mno asi okolo 18:00 sme se rozhodli pro presun, protoze ten fotbalek co tam je, byl nakej divnej... presunuli sme se do naseho oblibenyho parku v Praze a tam sme smotali moooc dobry brcko drobet sem to neodhad takze ten stav co nasledoval potom byl docela OK stromy v parku mi zacali tancovat pred ocima nejakej swing a v dalce projizdejici auta hrali takovou zajimavou muzic mno tenhle stav trval asi do 22:00 kdyz me z toho krasnyho pozorovani probudili kamosi ze deme za nakou kamoskou do naky restaurace prisli sme tam a zasedli pokecali s kamoskou dali fajfku a zase frceli ... pak 23:00 mi kamosi rekli ze dou domu mno tak sem zustal sam... v poradnym HIGH stavu. Nevim co me to napadlo ale rek sem si ze se projdu napric celou prahou domu (cesta tramvaji trva asi 45 min) tak sem vyrazil po ceste tmavyma ulickama Prahy sem si furt myslel ze me nekdo sleduje a kdyz sem prochazel jednou tak v dalce zaslechnu sireny a chvili pote vidim i krasne modre svetla vtu chvili sem zpanikaril a sprintem dobehl ke krovi a skocil sem donej myslel sem ze me honej benga ale co to nevidim asi za minutu se ulici prozenou dve krasny sanitky... rek sem si "toz ja su nakej debil či co:-)" pak sem dosel stim neprijemnym pocitem ze me nekdo sleduje az domu (1:00) a uvedomil si ze se mi jeste nechce domu chvili sem sedel na dvorku pred barakem kouril cigo a premyslel kam pujdu asi po pulhodinovem usilovnem premysleni sem se rozhodl ze pujdu za tou kamoskou do nakyho podniku co se o nem zminovala... a vyrazil sem od naseho baraku sou to 3 zastavky tramvaji tak sem to strihnul "pěškybusem" dorazil sem tam asi ve 2:00 hned me uvital jeji znamej s brckem v ruce tak sme si pokourili a ja sem usedl v krasnym stavu ... kecali sme popijeli (ja sem nealkoholik) a ten jeji znamej vytahnul 10ti gramovej pytel s prvotridnim skanourem myslim ze rikal neco jako ze je to model "trance"??? mno a at ubalim brko a dal mi na stul palici ktera by mela slusne rosekat 6 lidi...a co my byl cert dluzen nak sem se prokec ze mam taky huleni tak sem byl donucen taky pridat slusnou palicku mno kdyz sem to asi po 15 minutach se znacnym usilim smotal vypadalo to jako normalni spis mensi brcko... co potom nasledovalo byl ABSOLUTNI NAREZ kamoska a jeji hoch rekli ze uz nebudou hulit tak to mini/maxi brcko zustalo na nas dva mno uz po druhym "kolecku" sem byl total na sracky... meli sme jit hrat fotbalek ale byl furt obsazenej a ktomu nekdo v jukeboxu pustil nejaky brutalni techno heh pak sem jen sedel a poslouchal prestal sem vnimat okolni svet a slysel jen tu music asi po pul hodine neustavajiciho zvysovani stavu HIGH se stalo pravy peklo oblaz se mi zacal pohupovat a najednou se rozjel dopredu a pak zahnul ... proste neco jako kdyz si to bublate 110km/h a jedete v zakrutach ze zatacky do zatacky ... sedel sem jako pribitej a ani sem nedutal pak se nejakym zazrakem asi po hodine projizdky vsechno zastavilo a ja sem zas normalne videl (asi proto ze nekdo pustil nakou jinou music pak se uvolnil fotbalek a my sme zacali s tim clovekem nejlepsi partie... nejdriv k nam prisli naky mistni typove ze si dame o 50kč fajn ... heh ale ti clobrdove jeste netusili ze dostanou narez 10:0 a budou podlejzat mno pak prisli druhy typci ... sice hrali lip ale stejne dostali 9:1 no proste best v brane sem si to daval jako nikdy a jeste s neznamym/znamym clovekem ... pak sme si rekli ze uz dem domu a ten znamej/neznamej me hodil taxikem az pred barak .... mno koukam ze sem se nak rozepsal
mno nazaver zaver... proste lepsi oslavu sem jeste nezazil... - druhej den odpoledne sem vstal a secetl mnozstvy huleni co sem vyzunkl...po mesici nucene abstinenci to bylo asi 2,5 gee mooooc dobryho huleni na hlavu
Prs: ta abstinence se fakt vyplatila z reparatu sem dostal za 3! takze na vysvedseni sem dostal z matiky 3 proste ulet
Dost hustý bylo když přijel bratránek s Trabim z Prahy a přivez PRAHU z freše. Tak sme se pozdě v noci sbalili a jeli sme s Trabim na Přehradu. Tam sme ve čtyřeh lidech nehorázně zahulili ten pražskej skank a pak sme chodili po přehradě. To byla schýýza taková propast dolů, pak sme šli k takovejm železnejm dveřím co vedli do svahu kopce NIKDO z nás neměl odvahu jít až k těm dveřím, ozejvaly se z nich takový strašidelný zvuky neco jako voda ale mohli to bejt taky alieni. No prostě sme tam nedošli, pak ale kámoš uviděl v dálce vlky, bratránek taky a druhej kámoš taky tak začali zdrhat. Zůstal sem tam sám tak si říkám KURVA a zdrhal sem taky. Všichni sme hned sedli do trabiho a jeli sme pryč.
To ale nebyl konec, bratránek řídil jak blázen, sice sme jeli jen asi 30 ale mě to připadalo jak 220. Pak sem se podíval na řidiče.
A von se díval dozadu, ne dopředu, ale dozadu.
tak sme ani nevim jak dojeli dom
a vod tý doby říkám trabimu HELLRAIDER - pekelný jezdec
Včera sem přišel dom maximálně zhulenej a mátina do mě furt cosi hustila, tak sem jí to vždycky vodkýval a radši si četl časák, aby neviděla moje rudý voči.Bohužel si toho všimla.A prej takový : "Ty máš uplně rudý oči!Co se ti stalo?"
Syn:" nic, to je jen nafoukaný z venku.."
Matka:"no to není z venku, podívej se na mě..!"
Syn:"..ale mamíí.."
Matka:"podívej se na mě!...No vždyť ty máš uplně rudý oči, ty máš těžkej zánět spojivek!"
Já:"ale to bude v pohodě.."
Matka:"to není v pohodě!Bolijou tě oči?"
Bylo nutno uvažovat rychle a hlavně abych z toho neměl průser..
Syn:"..no trošku mě pálijou..............................................................."
A tak sem dneska ze školy doma, ulejvám se a brouzdám po netu.To de, ne?
Tenhle zážitek nebyl sice nejbrutálnější ale byl zato docela hnusnej/hustej no to je jedno.. ale taky poučnej … No to sem si jednou řek že dám špeka ráno před školou - praxí. Tam sem měl jet asi 2 hodiny tak sem si to chtěl trochu zpříjemnit. Stočil sem si brčko ( moje skéro ze skříŇky – dal sem si pořádně abych se fakt zkouřil) a ráno hned před domem sem ho dal. Asi po dvou šlucích sem už to fakt silně cejtil ale kouřil sem dál.V poho. Zatim bylo všechno fakt super, ale jak sem nastoupil do přeplněnýho autobuse a musel tam stát, fuj nedalo se tam dejchat a eště to ke všemu bylo strašně dlouhý - normálně jedu 20 minut ale teď to bylo tak ucpaný že sem jel asi 50(minut). No a tam to začalo bylo to fakt až moc vostrý no a ty lidi, všichni po mě fakt dost negativně čuměli, normálně si jich nevšímám ale teď sem vypadal fakt jako nejhorší feťák , celej sem se třás´ vůbec semse nemoh udržet na nohou a myslim že ze mě bylo to pálo fakt cejtit. Teda takhle už se na veřejnosti ! NIKDY ! neukážu. Bylo to fakt hrozný, no pak (asi po 20 minutách pekelnejch muk) sem si naštěstí moh sednout a trochu se uklidnit, ale když sem se kolem sebe rozhlíd tak sem vůbec neviděl žádnej autobus a lidi ale uplně něco jinýho (už ani nevim co) no prostě halušky jako svině – to by na první pohled vypadalo docela v pohodě a neškodně, ale já sem v podstatě vůbec nevnímal okolní svět , vůbec sem nic neviděl. No ty halucinace trvaly tak 30 minut. Bylo to trochu podobný jako v tom dílu THE SIMPSONS (snad to někdo znáte) kde se tam všichni zmastily Ňákou konopnou limonádou. Například já sem měl na sobě černou mikinu ale když sem se na ní podíval tak už vůbec nebyla černá, ale měnila všechny barvy duhy. No a takhle to vypadalo se spoustou předmětů.Všechno tak hrozně pulzovalo hmm. No fakt síla. No nevim jestli je to můj „Nejbrutálnější záži….. ale je fakt že halucinace sem eště nikdy neměl. No dřív sem si myslel, že se nemůžu přehulit, ale teď už si u osobáčků budu dávat větší pozor. Né že bych někde na „akci“ nebo jinde nehulil třeba 20 jointů ale to bylo vždycky tak ňák , ve víc lidech ale když sem si to dal sám pořádně tak je to trochu vo něčem jinym. No nic no chtěl sem to sem napsat abyste věděli že to někdy nemusí bejt až tak uplně v poho. Né nechci nikoho strašit svým způsobem to bylo fakt super.
Jo hele (vůbec to sem nepatří ale snad mi prominete) už tak 2 roky se koukám dost kolem sebe jestli nevidim někde ňáký kytičky jen tak abych se pokochal. No minulej rok sem neviděl ani jednu ale letos jak se tak koukám tak sem viděl už asi 30 kytek – na balkónech,verandách i na zahrádkách a tak, no prostě všude.Takže (můj osobní možná dost zkreslenej názor a možná jen tak náhodně ovlivněnej ) si myslim, že se situace v Čechách docela zlepšuje, tada jako že víc lidí si pěstuje a tak. Což je podle mě fakt pozitivní. CHÁ !
nazdar lidi, konecne sem to taj docet vsechno. nasmal sem se jak blazen ,ale taky me to tady docela donutilo nad urcitejma vecma premejslet...no nic...jen sem se chtel taky podelit....sice si toho uz moc nepamatuju,ale napada me jeden zazitek z minulyho tejdne.neni asi moct brutalni,ale bylo to strobo. bylo asi 11 vecer, sedeli sme s kamosem v jeho sluzebaku, vyjety jak koleje,dali sme si jeste jedno brko a pak se tam vyloup. byl to zajic a kamosovy ruplo v kouly, ze prej si s nim dame zavody.kara vs. zajic, chapete to??!! ja sem to v tu chvili teda moc nedaval.dali sme si teda mensi zavod....mezi garazema...docela dost rychly...s naslednou honickou, pac nam ten blbec chtel nekam zdrhnout a mi ho nechteli pustit. myslel sem ze umru, od zdi nebo od stromu nas pri te honicce delili snad jenom milimetry.cely to trvalo asi 20minut,ale nam to po tom, co sme vsechno vypapali,pripadalo jako vecnost.......no proste strobo. maj te sa a hulte hulte hulte, je to sqely
...tak jsem si vzpoměl jëště na jeden dostatečně brutální zážitek
Byli jsme s kamarádem ve Švícarsku testovat hulení. A jednou jsme se zhulíme a nejednou kamarád...já vylezu na tady ten kopec(horu)...mně se vůbec nechtělo, byli jsme zhulený a bylo hrozný vedro, ale šel jsem. Kamarád vybral cestu kameným mořem...to sem si říkal, že to dopadne špatně, ale pohoda, žádnej kámen se snáma neuvolnil. Nahoře jsme si dali brko...
Cesta dolů byla peklo...bylo to tam tak strmí, že se skoro nedalo jít...a jak jdu tak jsem šlápnul na kámen a ten se se mnou uvolnil a už jsem letěl... a opravdu jsem to vnímal spomaleně, během vteřiny jsem si řek, to asi nepřežiju, protože tam byl jen sráz dolů plnej kamenů...pak mě napadlo zachytit se větví nade mnou, ale byli suchý...nakonec jsem si všim kamene ve směru kam jsem dopadal, a řekl jsem si..támhle do toho bláta, před tím kamenem , dopadnu, nebo to špatně skončí. No a to už jsem stál přesně na místě, který jsem si vybral...asi jedi ným kde se dal ustát dopad....kamarád pak říkal, že jsem normálně letěl a pode mnou se valil ten kámen....
vůbec jsem pak nebyl schopnej chodit...úplně jsem se klepal, ale dopadlo to dobře
Hehe, jednou ja a muj kamos jsme si jeli zahulit do nedostaveneho hotelu. Ubalily jsme Rasta valec [ kournout ]
z fialek a prdli si. Tak krasne vymletej jsem nebyl dlouho. Kdyz tu nahle muj kamos spatril Starou lampu se sodikovou vybojkou a protoze je Lampar [ grower ] sel se na ni mrknout. Vtip byl v tom ze se na ni koukal cestou k ni, ale nekoukal se kam slape. koukam na nej kam de a on zrouvna slape do dvoumetrovyho votevrenyho kanalu!!!
mrd, presne zebrama do zelezneho zebriku, hlavou vo beton, vodreny kolena!! Rychle jsem ho vytah ven tan clovek byl evidentne v soku a vyrazenej dech. Nemel jen rudy kukadla a byl rudej celej. Po osetreni nasledovalo brcko broti bolesti a jen jsme se nad tou osemetne vypadajici situaci zasmali. I kdyz na prvni pohled to vypadalo pekne DANGER.
Nezda vosliku:-) nevim jak jiny, ale ja mam v 99 % vysmato tak, ze bych nejradsi tim chechotem zborila celej cinzak. vetsinou se citim strasne nabuzena a akcni (pokud nejdu druhej den fachat) a skoncime stejne u toho,ze hrajem karty, sachny debatujem o vsem po pulnoci se postuchujem zhuleny tak, ze padame z kresel, takze ty co bydlej pod nama by me nejradsi zabili. Proste prdel, zaseky me nebavej:-))
Původní příspěvek od MrVoslik
Ja mam stejne pocit ze kdyz hulim z holkama tak je to neco jinyho , mam pocit ze holky se nedokazou tak odvazat ? teda ja kdyz delsi dobu nehulim , tak pak sillleeene vyvadim rvu na cely mesto proste mazec jak prase , ale holky ?sedej a cumej ? )) nezda se vam to taky ?
nafajcene holky vacsinou vystrajaju mozno aj viacej jak chalani ale len ked su vo vylozene damskej spolocnosti..aspon ktore poznam vratane mna..neviem jak su natom ceske baby ale asi lepsie podla toho co tu citam..chalani s ktorymi chodim hulit maju najvacsiu zalubu v tom ze ma mozu profesionalne dojebat a ja vacsinou idem domov urevana jak dosrate batola..ale ked som s holkami to je biig psychiatria..minule som sa vozila na balkonovych snurach--> to su tie na ktore sa vesia pradlo temer som spadla dolu balkonom nakoniec z toho bola len narazena sanka..susedia nad nami mali dobru sou..to len tak na okraj a aby som to dostatocne objasnila..pisem teraz za seba--> mne je trapne robit pred chalanmi hovadiny neviem preco ale furt sa namotam na depku ze budu na mna pozerat jak na poslednu trapnu cupku a vacsinou co som sa pytala holiek okolo seba tak oni su na tom tak isto.etovsio.
Rozjela se koukam diskuse ad "holky a huleni". No, tak z posledniho setkani s nima zhulenejma jsem nemel zrovna nejlepsi pocit. Byl jsem si zahulit ve svym "chramu", kde uz hulim po nekolik let a oni tam prisly nejaky holky a hned odpalily speqa. Tak jsem - jako slusnej hulic - nabidnul k dispozici svoji vodnacku, na cez mi byla jejich odpoved "jee, co chcee? a co to jeee 'vodnacku'? ja mu nerozumim" a pak me uz jen krute psychicky drtily, az me z toho myho mista vystouchaly...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
...o moc vetsi zabava ale byla se zviratkem, veverkou, ktera nesla orisek a predvadela se prede mnou v nedalekym lese .
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
Původní příspěvek od 4C3 Rozjela se koukam diskuse ad "holky a huleni". No, tak z posledniho setkani s nima zhulenejma jsem nemel zrovna nejlepsi pocit. Byl jsem si zahulit ve svym "chramu", kde uz hulim po nekolik let a oni tam prisly nejaky holky a hned odpalily speqa. Tak jsem - jako slusnej hulic - nabidnul k dispozici svoji vodnacku, na cez mi byla jejich odpoved "jee, co chcee? a co to jeee 'vodnacku'? ja mu nerozumim" a pak me uz jen krute psychicky drtily, az me z toho myho mista vystouchaly...
4C3
tak to byly nejaky pipky:-) mne to treba ale takhle nechutna, nejradsi si dam normalni brko, a co treba mela chaluzaa depky, z toho ze bude smesna nebo tak neco (jsem zrovna zkourena,takze uz si to nepamatuju:-) tak nevim, mam pocit ze se me to netyka, hulim s lidma, pred kteryma nemusim premyslet jestli se ztrapnim nebo ne, je nam fajn, takze nejak tohle vubec neresime.
Sociologicky pruzkum:
Polovina mladych lidi v ČR vidi svoji budoucnost optimisticky. Druha polovina nema na drogy penize.
Bohuzel ze me bude docasny pesimista.
Tak brutalni to bylo ted o weeku!!!sesli sme se s par Cechama v Ceske restauraci v Londyne a nejakej typek tam dotahl vaporizer.dal sem si prdika a malem sem sebou sekl a lidi ta cesta metrem dom no nepral bych to nikomu proste to vubec nebylo v klidu .
Jednou jsem dostal dva kolacky od znameho, rek ze jeden cely pro jednoho je v poho. Napadlo me ze by to byl zajimavy darek pro mou pritelkyni ktera nekouri a nezvlada slukovat, tak se objevil pod stomkem mimo jine i maly balicek s kolackem.No dali jsme si je jeste ten vecer-pak uz tolikrat zde popisovana klasika-nemoznost se hybat-pritelkyne zvraci a celou noc prosedi a prospi na zachode ja lezim nemohoucne na posteli a jit a vzit mineralku co je u nohou postele je strasne tezka, dlouha a dobrodruzna vyprava. Mel jsem docela strach o svou drahou polovicku, presto jsem se co chvili v te prekerni situaci uchecht - to kdyz jsem si predstavoval tu absurdnost te chvile. Vsude svatecni nalada-koledy,pohodicka rozdavani darku, vsichni se maji radi a my tam lezime totalne nasrot.Na druhy den jsme meli navstevu mych rodicu a skoro tchana s skoro tchyni u nas doma.Jen jsem sedel tupe ziral pred sebe a popijel mineralku a citil se jak po vyhuleni poradneho jointu. Dost me prekvapila pritelkyne ktera(myslel jsem ze me proklëje za ten blby napad a travu totalne zatrati) rekla ze kdybychomc si vzali priste jenom pulku tak to bude v pohode.
to drinker hulic:ja si domyslim pribehy lidi ze zaslechnutych utrzku rozhovoru i v normalnim stavu a docela dost casto-skoro moje uchylka