Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to ja sem tak na 100špeku z prvniho indooru usušil jen v mikrovlnce...ale skuřovalo to fakt dobře a celkem i chutnalo, dokonce sme s kamosema polemizovali o tom zda to v mikrovlnce neco ztraci pac sme byli vetsinou na kasicku...takže byl duvod proc rychle usušit i se zhulit, hold nebylo co do huby a sklizen se blizila, ale tak pomalu, ze se to nedalo vydrzzet, nejsem jeden z tech lidi co ma narvanou skrin cudkou a pritom si nezahuli.... Jinak když byl čas a trpelivost, taxem to dal i do fusekle a sušil sem to pres fén...sušičku na ovoce sem taky uz vyzkousel, ale prece jenom to neni tak rychly..
Zdarek muze mi tu nekdo poradit seknul sem INDOOREK ORANGE BUDY krasne voneli jak rostli tak sem je povesil vzhuru koreny do skrine a nechal je tam susit asi 10dni myslel sem ze si zachovaji vuni ale ne vonelo to jako seno az po rozdrceni voneli pekne prosim poradte v cem delam chybu dik.. piste do PM
Ja to nechapu, susit v mikrovlnce apod. je podle me uplna blbost.
Lidi budte trpelivejsi nechte vase milacky schnout co nejdyl, dyt ta chut a ucinky se pak vubec nedaj srovnavat.
Původní příspěvek od bosta sušení vzhuru nohama-kořenama je dobrý-bez ztraty učinku.temna a chladna mistnost,koreny na horu.tak za tyden je huleni pekne ususeny
ty,promin,ale vypestoval jsi nekdy neco?ja bych normalne takhle nereagoval,ale nedavno jsem sklidil a susil v uplne temny mistnosti v prumerne 18 stupnich....a bylo to pres dva tejdny a porad to neslo uloupnout a palit...a to jsem tam nemel ty koreny,ktery to jsou podle me schony vyzivovat tak dva tejdny samy...to je takova fama...ono to je super,kdyz to ususis i s korenama,,ale malokdo ma vetranou,nejlepe regulovane,temnou mistnost se stabilni teplotou nekde na 15-18....coz si myslim,ze je asi tak nejlepsi....ja to skoro mel a pod dvou tejdnech me nebavilo cekat,tak jsem to dal do mistnosti s lampou)
btw.kdyz byla krize,susil jsem nastrihany na jemno uz do speka na stinitku lampy,na motoru v alobalu,zapichnuty nad vetrackem v aute s nastartlym motorem,na monitorech a televizich celkem bezne)stejne tak je neocenitelna a casto opomijena pomucka stolni lampicka ba i svicka v dohrejvacku na caj
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
utrhnul jsem si paličku ve skleníku a chtěl ochutnat, jenže to bylo mokrý. Na regulérní usušení se mi čekat nechtělo a tak jsem začal zavžovat, co s tim?
mikrovlnka - vůbec
rozehřátej motor auta - nemam auto
fén - nevim kde je
horkovzdušná trouba - a je to!
ganju jsem dal do papírový utěrky, ale tak aby skrz ní moh foukat vzduch, a dal jsem ho do předehřátý trouby na asi půl hodiny. To předehřátí jem dal lehce pod 100C, aby se ganja příliš nepoškodila.
ty,promin,ale vypestoval jsi nekdy neco?ja bych normalne takhle nereagoval,ale nedavno jsem sklidil a susil v uplne temny mistnosti v prumerne 18 stupnich....a bylo to pres dva tejdny a porad to neslo uloupnout a palit...a to jsem tam nemel ty koreny,ktery to jsou podle me schony vyzivovat tak dva tejdny samy...to je takova fama...ono to je super,kdyz to ususis i s korenama,,ale malokdo ma vetranou,nejlepe regulovane,temnou mistnost se stabilni teplotou nekde na 15-18....coz si myslim,ze je asi tak nejlepsi....ja to skoro mel a pod dvou tejdnech me nebavilo cekat,tak jsem to dal do mistnosti s lampou)
btw.kdyz byla krize,susil jsem nastrihany na jemno uz do speka na stinitku lampy,na motoru v alobalu,zapichnuty nad vetrackem v aute s nastartlym motorem,na monitorech a televizich celkem bezne)stejne tak je neocenitelna a casto opomijena pomucka stolni lampicka ba i svicka v dohrejvacku na caj
proc by podle tebe nemel nic vypestovat? zalezi na kytce (hutnost palic) a podminkach (vlhkost..). ja minuly rok povesil kytku na !4! dny korenama vzhuru a predtim jsem ji celou obalil novinama a svazal. byla sucha akorat na zahuleni a diky tem novinam tam bylo i vic pryskyrice na hasik nez u kytky ktery jsem jen ostrihal palice a stonek tam nechal-taky to tolik nesmrdelo nez kdybys ji povesil jen tak. poveste je za koreny at se houpaj!
Ahoj,mno nebude to urcite nejlepsi,jako vsechno na co se chvata ,nejspis chvatas ?!Rozhodne to bude lepsi nez suseni v mikrovlnce!
Chut urcite nebude stejna jako pri normalnim pomalym prirodnim suseni,ale kourit se to da!
Zalezi na co jses zvykla ...
priklanam sa k yettimu....
susenie je najlepsie na starom sirokom monitore...
--------------------------------------------
Ani zbrane, ani drogy, ani alkohol nieje zly. Zle nemozu byt veci, lebo veci nic nerobia. Zly mozu byt iba ludia, ktory tie veci pouzivaju na zlo.