Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok, díky... jenom trochu nerozimim tomu substratu, mas ji v ciste raseline? Napis mi kdyztak prosim pomer ze ktereho se sklada... Argea je liana, ze? Mas ji nekde venku, na pergole? Jak ti snasi zimu a kam ji davas zimovat, kdyz je tak velka? ( 15m ) díky
btw jak to myslis stema vyhonkama? jak je mam zakorenovat? Myslis, ze muzu argeu zastipnout a zakorenit? jako rizek? Díky
zdravim vsetci dobry ludia takze kcem sa opytat ...ci niekto viete nieco o zakatechichi (mexican dream) mam na mysli hlawne sposob pripravy kedze to mam doma a je welmi vitaalne tak by som skusil njeco pred spanim
to Kapka: Mam ju v raselinovom substrate, to nie je cista raselina. Ma to upravene pH a vysoky obsah hnojiv, je to vzdusne - a hlavne, da sa to kupit uz hotove, takze nemusim nic miesat. HBW nepestujem vonku, ale v skleniku, a teda aj ked ma 15 m tak ju nemusim prenasat. S tymi vyhonkami som to myslel tak, aby si ju stale priebezne zastipoval , aby sa stale rozvetvovala a aby netvorila dlhe vyhonky. HBW sa odrezkami mnozit neda, alebo ked, tak len velmi velmi tazko. Ked je starsia, tak dost bohato kvitne, a vytvara semena.
TO polux: 15 m?? fuha, tak to mas dost dobreee ak sa smiem spytat kolko ju uz mas??
to bawy: no CALEU ZACATECHICHI mam aj ja..a zatial pekne rastie
skusim aj nejaky ten rezervny odrezok poriesit
ale s pripravou ti viem len tolko poradit, ze sa zvykne fajcit, alebo vyvar/caj.....presne davkovanie neviem ale na erowide su rozne skusenosti/experiences a tam by si sa o tom mal docitat viac
a potom popis ucinky....
to all: HBW mam aj ja....ale je to malinky odrezok...ano odrezok, kamarat mi spravil rezen za SALVIU DIVINORUM a vlastnim ju, ale bohuzial ma len jeden list...je malinkaa, ale z kolienka jej ide vyhonok, je zasadena v keramickom crepniku, s raselinovym substratom ktory drzi vlhkost...ale bojim sa ju teraz presadzat.. vsak sa uvidi.....
to eNDy: Ma asi 4 roky... este ziadna starena, ale je dost mohutna. Mas HBW z odrezku?? Hm, mne zatial nezakorenil ani jeden, ale zasa som ix ani vela nerobil, lebo boli semena. Ale pocul som, ze z rezkov ide tazko.
to bawy: to davkovanie zakatečiči je individualne, ale vraj sa to ani neda prehnat, lebo je to netoxicke. Ja by som asi skusil caj pred spanim, to by mohlo zaslapat.
to plux: ano mam zakoreneny odrezok...chlapika som cez internet navigoval ako by mal ten odrezok spravit (este to nikdy nerobil) potom sa mi o mesiac ozval ze uz je to zakorenene.....ale nevyhodu pred semenacmi ma tu ze podla mna pomaly rastie...teda ak vobec rastie, lebo momentalne nejavy ziadne znamky zivota, len tak je a akoby toto bol jej zivot ze ma jeden list, jeden mini vyhonok a viac nemusi rast
pomoze ked ju dam do provizorneho sklennika?? myslim v raste.... mam ju inac na parapete...
nazdar lidi , nechcete negdo celou rostlinu sida rhombyfolia??? nemam ji kam dat , tak se ji zbavuju , ONLY PRAGUE!!!! RESENI PRES PM!!!!!!!!!!!!!! PEACE
Ahoj, mate nekdo skusenosti s pestovanim Salvii Hispanica a s Nepetou Cataria? jake vyzaduji podminky, svetlo substrat atd.. Díky Moc
P.S. Dneska mi dosla seminka od pana Rezla, tak proto
to Kapka: Nepeta je bezna skalnicka, vyzaduje slnecne miesto v skalke alebo na zahone trvaliek a ma rada vapnik v pode, a vobec, priepustnu podu. Co sa tyka tej CHia - salvie, tak ta je jednorocna(!!!) a pestuje sa tiez na slnku. Otazka je, ako su tie semena stare, a ako budu klicit... Ak ti nieco vzide, daj vediet, chiu som este nesadil
No a po urcitom case tu mam zasa jednu zaujimavost. Ayahuasca - kusok, aky sa pouziva pri priprave napoja (samozrejme, ze jeden asi stacit nebude). Ale vyzera zaujimavo, hlavne na priereze, co poviete ?
Původní příspěvek od polux No a po urcitom case tu mam zasa jednu zaujimavost. Ayahuasca - kusok, aky sa pouziva pri priprave napoja (samozrejme, ze jeden asi stacit nebude). Ale vyzera zaujimavo, hlavne na priereze, co poviete ?
Fakt super,len neviem,či to je tá časť,čo obsahuje DMT,alebo MAOInhibítor.Keby to bolo to druhé,s hubičkami by to šlo.Ale DMT samotné je bez inhibítora orálne nešlapatelné