Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak ja by som tento problem vyriesil velmi rychlo ...jeden tanier kapustnice druhy tanier sosovice tretitanier fazule a potom este niake feferonky a chili omacka
Původní příspěvek od TSO Ja sem pouzil chlupy ze psa. A asi sem dojel na to ze prestali smrdet nebo neco takovyho. Policko je cca 600 m nad morem na jiznim svahu v takove polobushy(louka, trnky, sipky, sem tam strom). Kytky sem mel rozmistene po dvojicich na velky casti kopce. Nebyl sem tam 2 mesice a kdyz jsem prijel nasel jsem jen 1 noname(zajimavy ze tam bylo kytek asi 10 a vsechno genetika az na tu jednu). Odrudy poznavam podle barevny pastelky kterou mam zapichlou vedle. No a to zvire bastilo i je! Resp dost je ohlodalo. Nemel sem sebou fotak tak nemuzu ukazat jak ty kousance vypadali, ale vypadalo to na spis mensi zoubky. Nevite co to mohlo byt za zvire?
Docela me nasralo protoze to byl muj nejlepsi a zaroven nejvetsi plac a mam strach tam pestovat znovu...
Jo a pobliz sidly rodina daňků
V blízkosti mojeho fleku se dost vyskytujou srnky.Naštěstí se mi nikdy nestalo,že bych přišel a kytka by byla ožužlaná.Možná proto že na ně používám už zmíněné vlasy a chcačku.Taky sem slyšel,že srny nemají rády zvuk kovu.Děda od mojí slečny na srny používá kolík,do kterého zapíchne pár listů alobalu a je vymalováno
Vela je tu uz stranok mozno sa to uz spominalo ale dam ja skusenost ....KORNITOL ROT je to nesmierne smradlavy pripravok a 100% ucinnost na diviaciu a zajaciu zver. 80% vysoka zver ..osobne mi to smrdi nie to este zveri co ma cuch omnoho lepsi ...Dal som na handricku a zavesil na chodnik kade sa premavala pravidelne diviacia zver po troch tyzdnoch sa tade nedalo prejst tak to zarastlo ...To iste na chodnik vysokej zarastlo, ale najde sa jedinec co ma pici .... inac odporucam....len sa s tym nepolejte ...desny puch a bude sa na jesen klasit.
Pestuji uz nejakou dobu a uz jsem vyzkousel snad vse co jde od chemikalii po ciste biologicke produkty a muzu rist, ze kdyz zvire chce, tak prijde a ukousne, nebo vyhrabe kytku kdykoliv. Je to ciste o nahode. Myslim si, ze rozhazene vlasy, chlupy...... jen zmensuji pravdepodobnost zniceni kytky(navic po case ztraceji ucinnost). Me se osvecilo nasledujici. Zapichnu kolem kytky 3 tycky tak metr a pul dlouhe a omotam pletivem. Je to sice trochu napadne, ale kdyz je dobre misto, tak neni problem.
mno ja taky problem nemam ja to mam v lese medzi povalanimy stromami de sa ta haved nedostane a dufam ze sa tam nedostane ani ziadny zmrd ktory my to vytrhne pece tam slnko je to fajn flek
pánové psí chlupy nějakýho staršího psa to má zuby cvak cvak ,zvířátka bojím bojím,pochcat taky dobrý ale kdo by tam furt běhal chcat po každým dešťu...spocený lidský hadry ....taky super...pěstuju ve křoví dvanáct let a toto je good idea
Ten nápad s tými kolmi je v poho, sam som ho pouzil a zaručene sa mi s kytkami nič nestalo.Ale mám jednu otázku-
Jak to spraviť na mieste, ktoré je viditelné. Tie koly na takomto mieste bude videť a niekto mi ich uj....
Neviem prečo ale vlasy, chcanky a podobné veci mi nikdy nezabrali. bud som nerobil správne alebo neviem.
Please všetkých nie je ešte nejaký iný spôsob ktorý je nenápadný a 100%
vopred dik
No, myslím že skusit tam dát do ňejaké pet lahve trochu ňějaké chemky např ředidla a když ji zakopeš do půlky do země nikdo si toho nevšimne a hodně zvěře jak to ucítí tam ani nepudou... (jestli ti to již někdo radil tak pak smažu..a omlouvám se)