Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Super-Skunk od Sensi - Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 23 24 25 26 27 »
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 385

46 den 12/12 - Jo, pro srovnani , diky

Je krasne videt jak se ted kazdym dnem trosicku prifouknou.

Old Post 05-09-2019 v 06:28 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Elvírka
Stálý Člen

Karma uživatele Elvírka - 94% PěstitelskáKarma uživatele Elvírka - 94% PěstitelskáKarma uživatele Elvírka - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 386

Asi jen prkotina, ale ta palda vzadu na prave strane vypada, ze je oprena o stenu boxu. Me se to v minulosti moc neosvedcilo a palicka chytla plisen. Ale s dobrou ventilaci a ofukem to snad nehrozi. Mas ofuk co se otaci nebo je staticky zamereny jednim smerem?

Za me palec hore!

Old Post 05-09-2019 v 06:58 AM
Elvírka je offline   Profil uživatele Elvírka   Find more posts by Elvírka   Foto galerie člena Elvírka   Click here to Send Elvírka a Private Message   Add Elvírka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 387

Ty jo , ted na to koukam , ani sem si toho popravde nevsiml , dik za info !
Jo mas pravdu , ta palicka je oprena jelikoz se ji podarila evidentne zlomit vetev cca v polovine asi kdyz vyndavala kytky pri zalivce. Ted koukam ze je ta vetev privazana provazkem k tycce stanu. Ach jo . Hned sjednam napravu v nedeli az budu zase zalevat.

Horsi ale je ze ve stanu mam minimalne dva dni pri zalivce kolem 70-75% vlhkosti, nez to holky vypijou a nez to trochu proschne , to me trapi daleko vic nez ta zlomena vetev. Divim se ze uz se nejaka plisen jeste neobjevila.
A ted ma navic 3-4 dni prset.

Mam otacivy velky vetrak ale ted visi od stropu takze je permanentne namiren na prostredek ale hybou se komplet vsechny vetve i vrsky v celym stanu , proudi krasne vzduch zkrz cele kytky i dole.
Ten druhej stejnej velkej vetrak co jsem tam pridal pred mesicem , kvuli te zvysene vlhkosti , jsem vyndal po jednom dni , jelikoz to uz bylo na kytky moc velkej vichr i kdyz to bylo pusteny jen na prvni stupen.

Nechapu to , nikdy pred tim jsem s vlhkosti zadne problemy nikdy nemel i kdyz byla velka vlhkost a prselo , spis naopak. Vidim pricinu v tech textilnich kvetinacich, jinak si to nedovedu vysvetlit.

Old Post 05-09-2019 v 07:27 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 388

citace:
Původní příspěvek od odo
Čo sa týka NeemAzal - nemůžem potvrdiť tie olejové škvrny a vplyv na fotosyntézu, nakoľko ja do postreku nepridávam prírodné mydlo - v návode to nepíšu. Aplikoval som to postrekom pri boji s voškami v iných kultúrach izbových rastlín na vošky. Nejaký účinok to malo, zabrzdilo to vývoj, ale je nutné to častejšie postrekovať, inak sa tie mrchy čoskoro zase rozmnožia. Do zálievky som to neskúšal aplikovať. Používam Neem preventívne hneď od začiatku pestu.
Parazitické hlístice som skúšal a mám s nimi najlepšie skúsenosti. Neverím, že by poslali "prošlé" po čase ubotrebenia - je tam dátum upotrebiteľnosti, takže to človek vidí hneď a může reklamovať.

Ja bych tam zase asi uz nepridaval tech 5ml obycejnyho oleje. Jen ten Neem.
Mydlo je smacedlo na postrik je docela uzitecny ze ten Neem olej rozprostre krasne po listech a prilne lepe k rostline ..

Old Post 05-09-2019 v 11:30 AM
El Dudelíno
Sportovní Rybář

Karma uživatele El Dudelíno - 75% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 75% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 75% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 75% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 75% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 75% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 389

No stres kámo. Běžně se mi valeji krajní boule po stěnách stanu kolem dokola a nikde jsem žádnou plíseň skrze toho neměl. Ty stěny jsou suché a teplé, nevidím důvod.

GL.

Old Post 06-09-2019 v 06:10 AM
El Dudelíno je offline   Profil uživatele El Dudelíno   Find more posts by El Dudelíno   Foto galerie člena El Dudelíno   Click here to Send El Dudelíno a Private Message   Add El Dudelíno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 390

Steny suchy a teply jsou ale vzhledem k ty vysoky vlhkosti co u me v boxu tenhle pest panuje , jsem tu vetev radeji pro sicher oddalil od steny, kdyby snad nahodou...
Paldy by se obecne nemely spravne niceho dotykat ani sami sebe.
Kazdopadne to zabralo jen pul minuty casu .

Dnes poprve zalivka cistou vodou s upravenym PH jablecnym octem ale uz ta minula zalivka s ubranim hnojek na polovinu , uz je na nekterych spodnich listech trochu znat .

Old Post 06-09-2019 v 07:47 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 391

Jednim slovem Katastrofa.

Ta degenerace sitnice postupuje opravdu rychle, jsem uz skoro slepy.
Ani uz nerozpoznam v boxu roje smutnic , proste je nevidim jak mam rozostreny zrak.

Muzu bohuzel konstatovat ze tenhle test odlistovani , proste je neobjektivni a o nicem nevypovida.
Pri odlisteni se kytky nesmi dostat ani jednou do stresu !
Pokud se dostanou tak uz je test o nicem.

Na tenhle pest jsem si vazne daval na vsechno dobry pozor a na vse jsem byl pripraven, nic sem nepodcenil a se vsim jsem pocital dopredu..
Kdo cte tohle vlakno tak dobre vi ze jsem preventivne ty hlistice daval hned na zacatku a pak jeste jednou pred prepnutim na kvet a tohle je vysledek...roje smutnic.
Ty smutnice , litaj venku , vsude kolem a maji na balkonech raj , co balkon to nejaky kytky nebo zelenina a jelikoz jsem s nima pocital dopredu tak jsem je opravdu objednal a jeste vcas aplikoval..
Ta ochrana s parazitickymi hlisticemi ma byt cca 6 tydnu od aplikace , udelal jsem ji 2x a presto tam larvy smutnic vesele hoduji na korinkach.
Proste poslaly me mrtve hlistice , jinak to neni mozny.

Nechci byt nevdecny vuci kamaradce ktera se v dobe nepriitomnosti starala o kytky ale fakt je ze je proste prepalila , uz to je pro ne stress a zpomalily se a ztratily odolnost , pak jeste ty smutnice a stress se nasobi..
Dalsi vec neustale vysoka vlhkost se kterou bojuju , v rozmezi mezi 60-75%.

Vcera vecer u me byl kamarad tak me na ty smutnice upozornil, jinak bych ani o nich nevedel. Sice jsem o nich vedel ale domnival jsem se , ze jich je tam jen zanedbatelne mnozstvi , asi se fakt ty kurvy rychle mnozej .
Vic jich lita mezi kytkama nez je prilepenejch.

Ten zbytek hlistic sme rozdelaly ve vode a koukly mikroskopem, proste mrtvo...nic ...zadny pohyb !
Samozrejme ze byly uchovavany tak jak byt maji.

Priste radeji ten NeemAzal preventivne kazde 3 tydny.

Pamatuji si ze kdyz jsem mel jednou smutnice tak vysledek byl ze 7 kytek pouhych 50g , snad to tentokrat tak uplne katastroficky nebude.

Proste , pri mym stesti se to posralo a nemohl sem tomu ani zabranit.

Old Post 07-09-2019 v 07:31 AM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 392

tie smutnice už nemajú moc šancu nejak ohroziť tie kytky, takže NO STRES! Pridaj tam dole lepové dosky

Old Post 07-09-2019 v 09:16 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 393

Ja jen ze je to pekna svinarna , udelas proste vsechno , zaplatis paraziticke hlistice aby vse bylo ok , myslis proste na prevenci ale stejne ti to nepomuze , jelikoz ti poslou prosle hlistice bez zivota.

Samozrejme ze i kdyz to kytky nezabije tak bezpochyby to ovlivni urodu, Nebudou se prifukovat palicky tak jak by se bez stresu krasne prifukavaly.
Nakonec budu rad kdyz tam bude alespon kolem 100 gecek.

Old Post 07-09-2019 v 09:57 AM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 394

Mne sa to s tými hlisticami aj tak nezdá, napíš im! Nemyslím, že to je seriózne ich takto verejne odsúdiť. Zbytok hlistic jasne vychcípal, má sa to po otvorení spotrebovať a neodkladať. Niekde to aj píšu. Životnosť je velmi obmedzená. Preto ani na Slovensko tie hlistice priamo neposielajú.
Ja som hlistice použil tiež, naposledy pred rokom. Vyvraždil som s tým preventívne všetko v byte.
Vidíš to moc čierne, ako obyčajne.
Neboj sa, budeš tam mať dosť materiálu pre seba!

Old Post 07-09-2019 v 10:09 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 395

Odo , ty hlistice ..to je proces ktery trva v substratu a ochranuje kytky podle navodu po dobu dlouhych 5 tydnu , tyden k tobe jdou postou, dohromady 6 tydnu.
Takze se daji jeste 5 tydnu skladovat v lednici pro druhe pouziti.

Od duveryhodneho zdroje vim ze v lednici vydrzej dokonce mnohem dele , ze to je vyzkousene ale jelikoz vyrobce potrebuje abys to od nich kupoval aby vydelavaly a abys to neskladoval a objednal si hned dalsi v pripade potreby , za dalsi penize tak garantuji zivotnost jen na 6 tydnu.

Kdyz nalejes ty hlistice do substratu zive jen 1x tak uz bys mel mit az do kosy po problemu. JJa aplikoval 2x .
Tak si jsem naprosto jisty ze chyba byla na strane hlistic , to je jen muj nazor.

Precti si pozorne navod , z toho ja vychazim.
http://www.biocont.cz/cz/eshop/nema...ernema-_i10.htm

Nemam je z tohoto eshopu, bohuzel je v te dobe zrovna nemely.

Old Post 07-09-2019 v 11:00 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 396

49 DEN 12/12

Dnes zase flush a musel jsem podperama a provazkama podpirat paldy jelikoz uz dost ohybaji vetve , coz pred par dny jeste nebylo.

Presto ze radi v boxu smutnice (at se taky na chvili pomejou ) a spicky jsou spaleny od kamosky na uhel , kyticky jakoby o tom vubec nevedely a fakt stale ty palice bobtnaj.
Nebo se mi to jen zda ???

Ta posledni fotka je palicka ze spodku.

Old Post 08-09-2019 v 16:54 PM
GrowPlace
Stálý Člen

Karma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 397

Super

Grower sponzor

Old Post 08-09-2019 v 17:02 PM
GrowPlace je offline   Profil uživatele GrowPlace   Find more posts by GrowPlace   Foto galerie člena GrowPlace   Click here to Send GrowPlace a Private Message   Add GrowPlace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrowPlace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 398

Tohle je hodnota vlhkosti namerena aktualne venku.
Ani nechtejte vedet kolik je v boxu.

A ano, delaji to ty textilni kvetinace, schvalne jsem je na zkousku vsechny vyndal z boxu a nechal jen plastaky a uzavrel box , za chviku tam bylo "pouhych" 60 % .

Old Post 09-09-2019 v 10:39 AM
Elvírka
Stálý Člen

Karma uživatele Elvírka - 94% PěstitelskáKarma uživatele Elvírka - 94% PěstitelskáKarma uživatele Elvírka - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 399

Skoda, ze ty latkove kvetinace nepasuji do plastaku, mohl bys tak v kvetu snizit trochu vlhkost. Zkus pouvazovat o odvlhcovacce...aspon na suseni, kdyz uz se blizi konec kvetu. Drzim pesti, at se ti plisen vyhne obloukem.

Old Post 09-09-2019 v 16:44 PM
Elvírka je offline   Profil uživatele Elvírka   Find more posts by Elvírka   Foto galerie člena Elvírka   Click here to Send Elvírka a Private Message   Add Elvírka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Elvírka
Stálý Člen

Příspěvek č. 400

Srovnani...pak nech smaznout

Old Post 09-09-2019 v 18:58 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 23 24 25 26 27 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás