Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsou to automaty hodil jsem je hned do větších květináčů (5,7l).
Teplotu jsem měl okolo 30°C. Teď už je ustálená na 26°C
A holky jsou staré 9dní. A na obalu biobizzu je napsané že se má growem hnojit od druhého týdne v poměru 1ml/l. Myslíte že mám s hnojením ještě počkat?
ZDAR mam taky problem s listy mam box 120x120 .600w lampu .jedu NFT.hnojky metrop.ted tam mam 8ks mazar x mass.v rw kostkach 10x10.Mam osmozu.jedu podle tabulek .ph.5 az 6 snazim se 5.5 ale dost to lita.ec rust 0.6 kvet 1.2 az 1.8..Vzdy tak v 2tydnu kvetu mi to zacne zloutnout od velkych listu a delaj se hnede fleky ale kytka neumira jen je ztlumena.to znamena ze na konci je 0.5na W. Jo vlhkost 60% vypada to jako problem PH ale to drzim.nevite vo by to mohlo byt?????diky moc
Čau, použitím vody jen z osmozy občas vzniká deficit některých prvků jako Mg nebo Ca, doporučuju namíchat vodu z osmozy s vodou z kohoutku aspoň EC 0,2 a pak hnojiva. Ta fotka je bezva
Řeknu ti to z fleku nepouzivej osmozu ja mam vodu 0,6 a pohoda rezy v poho koření i při 1,2 ;0,6 je málo a nedrž se tabulek jeď dyl na mr1 postupuj 1 rust +počátek květu ,mix 1+2 střed ,poslední dva až tři týdny před proplachem mr2 a musí to být cajk
Taky mam osmozu a nevedlo to též k ničemu dobrymu.
Edit koukam to máš zestrikany něčím ze jo a ph drž 5,8 furt pět osm to že ho neudrzis a lítá zapříčiňuje osmoticka voda nejspíš
mam takovy zacatecnicky dotaz, na ktery jsem tady nenasel odpoved. Pokud mam problem s listy, tak vetsinou tapu, co to je...prtze mi prijdou pruvodni znaky daneho problemu hodne podobne. Nicmene nedostatek fosforu jsem posledne poznal, uspech A ted otazka: pokud rostline dodam prvek, ktereho ma (dle jejiho zjevu) nedostatek...a uz ma nektere listy "postizene"...jak se bude ten stary list chovat dale? Chapu to tak, ze nove listy uz by problem mit nemely, ale co ty stare? Zastavi se ten problem, nebo jsou zbyvajici ziviny z tech poskozenych listu kytkou vysaty a pak je kytka odhodi? Jde mi o to, abych mel jistotu, ze jsem problem zazehnal. Prtze nove listky jsou OK, ale u tech starych se mi zda, ze problem stale, byt jen nepatrne pokracuje... Diky vsem znalym
mam takovy zacatecnicky dotaz, na ktery jsem tady nenasel odpoved. Pokud mam problem s listy, tak vetsinou tapu, co to je...prtze mi prijdou pruvodni znaky daneho problemu hodne podobne. Nicmene nedostatek fosforu jsem posledne poznal, uspech A ted otazka: pokud rostline dodam prvek, ktereho ma (dle jejiho zjevu) nedostatek...a uz ma nektere listy "postizene"...jak se bude ten stary list chovat dale? Chapu to tak, ze nove listy uz by problem mit nemely, ale co ty stare? Zastavi se ten problem, nebo jsou zbyvajici ziviny z tech poskozenych listu kytkou vysaty a pak je kytka odhodi? Jde mi o to, abych mel jistotu, ze jsem problem zazehnal. Prtze nove listky jsou OK, ale u tech starych se mi zda, ze problem stale, byt jen nepatrne pokracuje... Diky vsem znalym
Ahoj, je to jak rikas, nove listy ok a stare se nezregenerujou. Bud se zpomali jejich poskozeni a nebo uplbe zastavi. Ale nespravej se. Takze bych na tvem miste nemel sttach pri ztrate tech jiz poskozenych...
Ahoj, je to jak rikas, nove listy ok a stare se nezregenerujou. Bud se zpomali jejich poskozeni a nebo uplbe zastavi. Ale nespravej se. Takze bych na tvem miste nemel sttach pri ztrate tech jiz poskozenych...
Ahoj,
takze jestli ti rozumim spravne, tak i kdyz doplnim prvek, ktery tam chybel, tak to poskozeni na tech jiz poskozenych listech muze jeste lehce pokracovat, jo? prtze se mi zda, ze ty poskozeny listy uz odchazeji jinak..tj. skrvny se nerozsiruji, ale list jako takovy zacina ztracet zelenou barvu a objevuje se zluta. Proto jsem se ptal na to "vycucnuti" zbytku zivin z poskozeneho listu rostlinou. Cetl jsem taky nazor, ze ty poskozene listy je lepsi ostrihat, prtze pry kytka na jejich zachranu vydava energii? Pak tedy...je lepsi to ostrihat rovnou, anebo to nechat prirozene dojet, tj. kytka si vezme zbytek zivin z listu, list zezloutne a pak je konec?
Zdravím všechny. Potřeboval bych pomoc, ohledně listů.
Kytky jsou asi ve 3 týdnu květu. PH na výtoku je 6,7. EC mi ukazuje 323x10.
Kytky jsem hnojil v růstu alga grow, v květu jedu alga bloom.
Myslel jsem si že je to nedostatek dusíku, tak jsem včera udělal silnější roztok o trochu, a prolil květináč dnes ráno byly kraje listů spálené od hnojiva, tudíž musím teď jet jen vodu.
Kytka žere 1.5L vody a zalévám to ob den. Květník je další den úplně proschnutý, nevím proč má takovou spotřebu ...
Čím mám kytku zachránit ? od spoda všechny listy opadaly, a jsou tam jen malé paličky .... a listy takhle zežloutnou a trohu zrůžoví. Už to pokračuje nahoru směrem k velkým palicím.