Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, na Kristalon mám svůj vlastní názor. Zkusil jsem toho plno a moje zkušenost je, že Kristalon je nejhorší ze všech hnojiv co znám, zanechává v trávě hnusnou chem.chuť- pro mé účely je prostě na hovno. Když už si člověk na ty kytky svítí, tak by je měl i dobře krmit, protože ta investovaná pětka se vrátí na qalitě i qantitě.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
2 psilos: Je ale velkej rozdil mezi tim, jestli hnojis za 50 nebo za 400. Nekdo to proste nema, nebo dat nechce. Je to naprosto idealni pro zacatecniky, nebo pro chudy. A neverim tomu, ze sezenes za tu cenu neco lepsiho.
Ta chut se da vylepsit treba cistou vodou 20 dni pred sklizni..........nechci se kristalonu zastavat, ale z toho nejlevnejsiho je fakt asi nejlepsi.
na ty pejpry-lakmusy musíte udělat vodný roztok jinak nic nebude .k tomu hnojivu teďka jsem objevil 50-let starou knihu jak se pěstují květinky.a je tam složení hnojiv.už jsem si sehnal chemikálie takže doufám že kytičky hezky porostou.to složení je základního hnojiva:Ca3PO4,KNO3,NH4Cl,MgSO4,CaCl2.teďka jenom zkouším různý poměry,takže uvidíme.
to rajce: Kristalon je z toho nejlevnějšího asi opravdu největší sračka. Zeptej se kdekoliv v zahradnictví. Něco jinýho je kristalon trojsložkový, právě pro trávu. Myslím, že ho měly v hydroponii+. Ale je dražší. A je to asi jen shoda jmen. Pro ty , co nemaj prachy je mnohem lepší to, co píše ED. Wuxal je můj favorit. A nestojí tolik. Pro qět je bezkonkurenčn OBM , nebo potom hnojky pro jahody.íA právě pro ty, kdo nemaj prachy jsou výhodnější qalitní hnojiva. Nemusí být drahý. Já možná vypěstuju za jednu úrodu tolik, co Ty za 2. s kristalonem. Co je tedy levnější???Kristalon znám od začátku, co je u nás na trhu, může to být tak 6-8let. Prostě ho tak 4 roky už vůbec nepoužívám. Myslím, že i začátečník bez peněz může vypěstovat krásný hustý kytky. Ale se samotným kristalonem to asi nebude.
psilos
a zrak mám výtečný....
No tak podívejte se, ja sazím venku v přírode pochopitelne no a jako hnojivo pouzivam vzduch hlinu a hlavne, VODU, kterounabiram v kamenolomu, coz ma hroznou vyhodu, je v ni prach a hlavne trocha vapence, coz se mi osvedcilo ze je opravdu vyborny, obcas beru aji trocha vapence a posypavam praskem moje kytcky dole u stonku...
Tim mi kytky za 6 tejdnu vyrostly uz do pul metra, presne 47 cm
Nazdar Indooři, mám problém dochází mi BioNova Nutri Nova A a Nutri Nova B....kořenovýho a růstowýho stimulátoru mám zatím požehnaně... newíte něgdo gde sehnat další litrový láhve? koukal sem na netu a v žádným growshopu nejsou...uveďte mi prosím i cenu esli budete wědět.....
Nazdar Smokersone
díky moc za adresu, ale zrowna ty NutriNovy A a B tam nejsou...maj tam jen X-Cely a B-enzymy kerejch mám požehnaně....newěděl bys eště o něčem prosím tě?...ale i tak díky
to psilos: Trosku sem to zmotal. Samozrejme mam na mysli kristalon START pro rust! Plod a kvet nema s palicema moc spolecnyho
.....apropo....ted je novej kristalon podzim s n-p-k 6-19-19. To uz zni trosku jinak???
pro Jekill:
...mohli by to snad mit na www.growing.cz ..po pravy strane mas menu dej si produkty a stahni si cenik podle navodu co tam je..NutriNova A+B 1l-300kc
to rajce: Kristalon má na sobě možná hezký wobrázky a to je ten psychologickej aspekt. Obal prodává. Jsou na něm hezký kytky a výpěstky, na druhých ne, tak to je tenhle asi lepší..... Opak je většinou pravdou , ty největší sračky mají ty nejdráždivější a nejlepší obaly a reklamy.Dobrá věc se projeví sama . Chci jen říct, že forma a výrobní postup látek obsažených v Kristalonu Start, Qět, Podzim, Jahoda není tak dobrý, aby to bylo pro kytky lehce stravitelný. Prostě to moc nežerou. Jo , ty látky tam jsou , ale jinak. To je jako když pes nežere soju, ač je tam dost bílkovin a radši zbodne kus masa, který má pro něj stravitelnější formu. Je mi jedno, kdo co a jak pěstuje, ale fakta se prostě nedají wošidit. To přirovnání je možná trochu špatný, kytky si nevybírají co jíst, jenom prostě buď přijímají dobře, nebo špatně-snažím se Ti jen vysvětlit, jak to myslím.
psilos
a zrak mám výtečný....
Ja hnojim jenom mocuvkou z kopriv:nasekat koprivy na drobno,dat do 20l kyble do poloviny-ale POZOR nesmi byt kovovy jinak se vam stane ze kyti budou samci nevim proc ale je to tak, takze plastovy nebo dreveny kybel zalit odstatou vodou nebo z potoku, a nechat minimalne 14 dni kvasit, ob den zamichat a je to hotovy. Potom uz jenom naredit vzniklou mocuvku v pomeru 1:20 s odsatou vodou... Tak timhle hnojim na rust a na kvet kolem stonku kobilince a prelivam to vodou to splachuje zivyny do zeme a taky se to kolem tolik nevysusuje... Zdarc Palec
to smokerson...díky moc zachránil si mi hulení......už mám to A a B jen na 14 dní...takže okamžité nakoupení nejlépe 5 litrů (ekonomické balení)......díky