Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Páni potreboval by som poradiť rastlina má už 1cm šišky je to asi 15 deň kvetu a neni vidieť zatiaľ žiadne krištáliky je to v poriadku že nemá zatiaľ žiadnu živicu ? je to Amnesia AF.
Původní příspěvek od demoneq čau čau, mám no name odrůdu, opílil jsem si jednu větvičku, dá se určit zralost podle toho až bude semínko hotové?(až se bude vylupovat ze slupky) nebo se mám zaměřit pouze na trichomy? díky!
Trichomy! Vývoj semena trvá 4-6 týdnů do úplné zralosti. Musel bys aplikovat pyl v nějaké určité chvíli, aby to vyšlo nastejně (zralé semeno i kytka)
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Zdravím
Myslíte, že ještě počkat a jak dlouho ? je to Auto Mazar od Dinafem myslím. od vyklíčení uběhlo 11 týdnů. Je to jen za oknem v bytě. http://www.jpeg.cz/images/2016/07/13/Je9nD.png