Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja vzdycky sazim do vaty a nemel sem s tim nikdy problem,ale pokud tam nechate dlouho seminka tak zacnou plesnivet,musi se vymenovat...ale nevim kdy zacit sazet...staci zacatkem jara?
Původní příspěvek od KANTOR..NRScrew a ja mam problem ze ci bi nestacili obycajne 2 70 watovee ziarovki nad rastlinku
dost odveci v teme jak na spravne kliceni...ale ak si to myslel v obdoby klicenia tak berem xD sice vtedy ti tam netreba nic ale nevadi...a to si myslel obycajne ziarovky? :-o ...tie su blbe...kup si sodik alebo aspon usporky...ale normalnu ziarovku by som tam nedaval
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
vicko od okurek, ubrousky a to vse zabalit do igelitoveho sacku aby se neodparovala voda. po 2 letech zkusenosti si nestezuji.. ale zalezi i na kvalite seminek .
ahoj objednal som si semienka kaya on nirvany naklicili vsetky bez problemov ale zatial mi nevyslo ani jedno a uz ich mam pod lampou cele 2 dni. kolko to trva? alebo posralo sa nieco?
Podle toho jak hluboko do hlíny si to narval, někdy to trvá i 3 4 dny ale pokud to do tejdne nevyleze, tak si mužeš bejt celkem jistej že je to v pytli
Původní příspěvek od Petra78 Zasadila jsem přesně před týdnem do substrátu, vzešlo 100%, ale po 7 dnech mají už 8-10 cm, jsou hrozně tenoučký. Kde je problém?
Nejspíš málo světla, myslim že je ještě brzo sázet semínka
No bez světla to budou jen natáhlý stonky bez pater, takový háďata a to nechceš ne, možná by stačila i nějaká úsporka ale nemam s tim zkušenosti, já takhle brzo nesázim, až na přelomu března/dubna
Nazdarek.. chcel by som sa opytat taku vec.. Po asi 7-8 dnoch mi vyklicili semienka.. ako som sa uz niekde docital ked klicky mali 3 mm dal som semienka do pody asi 1 cm do hlbky.. Po 4 dnoch som ich opatrne vybral z pody a pozrel sa na ne a zistil som ze pravdepodobne zhnili... (( klicok bol úuuplne makky a cele semienko sa rozpadlo... Neviete cim sa to mohlo stat ?? ..zeby vela vody a malo vzduchu v pode ?? ..vopred dik za odpovede..
Zdar maikl mne sa stalo to to iste. kaos mi tvrdil ze som to moc polieval a ze mam moc prehnojenu podu... ´ja neviem presne ale potom som to prestal tak často polievat a polieval som to kazdy 2.vecer a uz to šlo.. mal so to v skleniku.