Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
In- Nebula. Loni mi venku nestačila dozrát,... blbej rok, hodně mlíka. Ale doma....mhm, jako kámen.
Out- LSD. Letos ho taky pojedu, prý je odolná proti plísni, dorůstá 1.5m., roste spíše do šířky, dozrává v polovině září a co víc..... je to převážně INDIKA (mohu potvrdit), takže letos by, i v případě horšího počasí, mohla být ,,tvrdá" sklizeň.
Původní příspěvek od jalala1 In- Nebula. Loni mi venku nestačila dozrát,... blbej rok, hodně mlíka. Ale doma....mhm, jako kámen.
Out- LSD. Letos ho taky pojedu, prý je odolná proti plísni, dorůstá 1.5m., roste spíše do šířky, dozrává v polovině září a co víc..... je to převážně INDIKA (mohu potvrdit), takže letos by, i v případě horšího počasí, mohla být ,,tvrdá" sklizeň.
Takže jsem šla nakonec do out Pamir Gold a Frisian Dew no Myslím si dobrá volba.A ty Hlava neodpovídej nerozumíš out jsi celej červenej od indoor)))))))))))))ŽERTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LSD od BF jsem jel loni na terase.muzu rict ze ta kytka je doopravdy nezmar a presto, ze nestihla komplet dozrat,tak efekt byl dost narez.mel jsem z ni 3 igelitky listi a spodku v mrazaku na vareni a lidi moc chvalili a moc si pak nepamatovali.. takze L.S.D. 100%
Ja plánujem sadit "BIG BANG" , mám pocit že ono sa to hodí k tomu roku . Semiečka mám v pláne objednať už teraz, ked ich budem mať v šuplíku až do marca nijak sa to nepokazí ?
zbytek z letoška - 1x Passion 1, 1x The Ultimate
jedno semeno z loňskýho White Russian
10x Frisian Dew - výhra v photo contest na stránkách DP
5x AutoMazar + 5x nějaký další automat - nejspíš Deimos, Red Dwarf, Tundra ....
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká