Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To nieje mozne.. casovac je dobry.. a svietim 18 hodin.. Ostatne kytky ktore su vo vnutri su uplne normalne nechapem..
..skuste poradit... mam to nechat rast dalej na 18/6 a potom neskor prepnut aj s ostatnymi na 12/12 ??
edit: ..cital som ze niekto mal podobny pripad a nehal kvetinku este vyrast (18/6) a potom prepol na kvet (12/12) ale uz ani neviem ci mu to dobre dopadlo.. tak ak niekto viete co je najlepsie, please help
Zdravím všechny,
po nedávném kotrolingu nových kytek, jsem došel k závěru, že se v rozeznávání pohlaví vůbec nevyznám. Asi jsem měl dávat v biologii vetší pozor, nebo nevím čím by to mohlo být. Můžete mi prosím někdo poradit? Diky :-D
Jsem si vědom špatné kvality fotky, ale zatím lepšího pořídit nejde. Zanedlouho pošlu (bude-li nutné) další fotky .. Ještě jednou se omlouvám za kvalitku
Zdravím Vás přátelé,.
Potřeboval bych se ujistit o správnosti mých předpokladů, že obě tyto květiny jsou samice.
Je to SuperSkunk od SS regular První fotka je vzorek číslo 1
zdarec nemam zadne skusenosti a sem uplny amater fotky my nejdou pridat tak to skusim vysvetlit na netu kdyz hledam fotky jak to poznat samce od samice tak tam toho moc neni mam na kytce koule ale rostou u nich jakoby listy nevim prosim o radu
Mám otazků jestli je tohle samice nebo samec... ale mam eště iné kytky(jiný model) a tam u takových kouli rostou blizny jak blázen..tak mě zajímá jestli je todle samec nebo samice..
omlouvám se za kvalitu fotografií
Mám otazků jestli je tohle samice nebo samec... ale mam eště iné kytky(jiný model) a tam z takových kouli rostou blizny jak blázen..tak mě zajímá jestli je todle samec nebo samice..
omlouvám se za kvalitu fotografie...