Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od crackonos Včera nám učitel říkal svoji matematickou teorii, která ho napadla když propadal na vysoké z matematiky:
Bod jako takový nemá žádnou plochu (tedy hmotně neexistuje, tak je to určeno v knihách), přímka jako taková je složena z množiny bodů (které vlastně neexistují) a nakonec např. plocha ve tvaru čtverce či obdélníku je složena z vedle sebe naskládaných přímek, tudíž by dle zákonů logiky neměla existovat žádná plocha, potažmo ani matematika. (toť jeho interpretace matematiky)
Slovíčkaření, bod má nekonečně malou plochu. Nějak takhle nám vysvětlovali integrály
Hele ten měsíc je žlutý! Co když to není mesíc ale meteor a my o něm nevíme protože sme celý den kutily na skříni a neviděli zprávy.Co když teď umřeme a nevíme o tom. Hej kamo dej si ještě praska. Tak jo.
Původní příspěvek od 4C3 V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka. První se druhého zeptalo
* Věříš v život po porodu?
* Určitě. Něco po porodu musí být. Možná jsme tu hlavně proto, abychom se připravili na to, co bude pak.
* Blbost, žádný život po porodu není. Jak by vůbec mohl vypadat?
* To přesně nevím, ale určitě tam bude víc světla, než tady.
* Třeba budeme běhat po svých a jíst pusou.
* No to je přece nesmysl! Běhat se nedá. A jíst pusou, to je úplně směšné! Živí nás přece pupeční šňůra. Něco ti řeknu: život po porodu je vyloučený - pupeční šňůra je už teď moc krátká.
* Ba ne, určitě něco bude. Jen asi bude všechno trochu jinak, než jsme tady zvyklí.
* Ale nikdo se přece odtamtud po porodu nevrátil. Porodem prostě život končí. A vůbec, život není nic, než vleklá stísněnost v temnu.
* No, já přesně nevím, jak to bude po porodu vypadat, ale každopádně uvidíme mámu a ta se o nás postará.
* Máma? Ty věříš na mámu? A kde má jako podle tebe být?
* No přece všude kolem nás! V ní a díky ní žijeme. Bez ní bychom vůbec nebyli. Tomu nevěřím! Žádnou mámu jsem nikdy neviděl, takže je jasné, že žádná není.
* No ale někdy, když jsme zticha, můžeš zaslechnout jak zpívá, nebo cítit, jak hladí náš svět. Víš, já si fakt myslím, že opravdový život nás čeká až potom...
skvělá teorie. příklad toho co může být po posmrtném životě a o bohu. K+ pro tebe
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
Právě me napadlo, že sprostí lidé (co se týče používání sprostých slov) vlastně nejsou sprotí. Napdalo mě to když jsem použil výraz kunda ve smyslu pěkné holky. Prostě ten výraz nevnímám pejorativně, původní význam se vytratil a nahradil jej jiný, zkrátka chyběl vnitřní úmysl být sprostý. A podobně je to s lidma, co používají výrazy jako vole, pičo a jiné za každým druhým slovem. jen to jen slovní vata a tak je ten výraz na úrovni slov prostě, vlastně, která používají jiní jako slovní vatu. Taky jim chybí vnitřní úmysl být sprostý
Původní příspěvek od Winston Smith Právě me napadlo, že sprostí lidé (co se týče používání sprostých slov) vlastně nejsou sprotí. Napdalo mě to když jsem použil výraz kunda ve smyslu pěkné holky. Prostě ten výraz nevnímám pejorativně, původní význam se vytratil a nahradil jej jiný, zkrátka chyběl vnitřní úmysl být sprostý. A podobně je to s lidma, co používají výrazy jako vole, pičo a jiné za každým druhým slovem. jen to jen slovní vata a tak je ten výraz na úrovni slov prostě, vlastně, která používají jiní jako slovní vatu. Taky jim chybí vnitřní úmysl být sprostý
tak ale niekedy ide o nedostatocnu slovnu zasobu...samozrejme, ze sproste slova moze pouzit/pouzivat aj najvzdelanejsi clovek na svete, ale myslim ze castym pouzivanim sa moze stat, ze sa ochudobni slovna zasoba
Ty vole to je husty, ten model me zhulil tak ze necejtim bolest. Dej mi ranu. Plesk...
Ty kryple proc si mi dal ranu, chces me zabit ? Kurva to je bolest.
Původní příspěvek od PsYcHo84
no to by teda nemusel, pokud by tlacil dostatecne dlouhou dobu, dokazal by ho i mikrotlak urychlit na velke rychlosti. Evidentne neznas iontovy pohon. Ten ma napr. u 500kg sondy stejny tah, jakym tlaci bezny A4 papir na stul. Proste skoro nic. Ale jde o to, ze tenhle motor dokaze bezet nekolik mesicu vkuse. Raketovy motor bezi v radu minut, iontovy v radu mesicu, konecny vysledek urychleni je stejny, akorat cas je jiny.
Tagze nejde jen o tah motoru, ale i o cas.
kuurva, moč nebo ejakuluj několik hodin/dní/tejdnů
Původní příspěvek od Ignácius_Raily Hele ten měsíc je žlutý! Co když to není mesíc ale meteor a my o něm nevíme protože sme celý den kutily na skříni a neviděli zprávy.Co když teď umřeme a nevíme o tom. Hej kamo dej si ještě praska. Tak jo.
Já mam dycky myšlenku nakou, a ted, "mnoo už si ji nepamatuju, ale ještě před chvilkou sem ji věděl, ted už né pač si na mě začal mluvit, ale určitě to byla pravda pže sem na to přišel"...
Poslední dobou,když si s kámošem zahulíme,tak strašně často mu čtu myšlenky,nebo podobné věci na ůrovni mimosmyslového vnímání. Došlo to tak daleko,že jsem si v hlavě říkal něco a on to s asi 2sec spožděním všechno opakoval. Pak mi došlo,že smyslů máme určitě víc než 5,a že nežijeme jen ve vesmíru,ale ve dvou různých dimenzích zároven. Problém je ten,že těch 5 smyslů co máme,dokážou zpracovávat pouze jednu dimenzi,kdežto malinko vyvinuté mimosmyslové vnímání (může to být plno dalších nevivinutých smyslů) dokáže na sebe upozornit jen při situacích jaké jsem psal výše.
Pečlivým bádáním jsem zjistil,že v té druhé dimenzi existuje bůh,a celé to tam vypadá uplně jinač než náš známý prostor. Tím lze taky vyvodit,že Ježíš Kristus byl řádný vyhulenec,jednou měl asi největší přehul co kdy kdo někdy měl,a dokázal se spojit s Bohem v druhé dimenzi (já zhulený dokážu jen věci již zmíněné). A tak vlastně vzinklo křestanství.
Zkuste někdy s někým zhulení debatovat o čase,myslím tím kdy vznikl,jestli je čas nekonečný,tak co bylo před Velkým třeskem,pokud čas vznikl Velkým třeskem,jak tedy mohla existovat hmota,která vybouchla v ten třesk,co je za vesmírem,co když vesmír je jediné místo v nějakém větším prostoru,kde existuje čas a za vesmír se nedostaneme protože tam prostě ten čas neexistuje?A co je to vlastě čas?
Teorie superstrun taky není k zahození :P
Asi se budu muset brzo spálit,musím tyhle věci ještě pořešit
Tak já tu srhnu svůj postřeh o smyslu života a vesmíru
Představte si vajíčko a spermii. Spermie oplodní vajíčko, to se pak začne dělit ...z jedné maličké buňky(vajíčka) se stanou 2 buňky, ze 2 se stanou 4, ze 4 se stane 8 atd atd ...až jich je několik miliard. A to je pak maličkej človíček ... pak další a další miliardy a je z něj za pár let dospělej člověk.
Teď si vemte "velký třesk". Prý něco najednou něco buchlo a z maličké "kuličky extra husté hmoty"(rozuměj, vajíčka a spermie) se začal tvořit "vesmír". Rostl rostl(resp. expandoval od středu), miliardy a miliardy hvězd(buněk) se rozptýlilo po vesmíru(tělu).
Moje idea spočívá v tom, že něco jako "Bůh"(ač na to slovo, které nám nutí různé cirkve nevěřím ...jako jeden Všemocný) je vlastně vesmír, my (naše planeta) jsme jen jedna z miliard buněk, která tvoří jeho tělo.
K tomu se mi váže další teorie, s tím spojená.
Co je pro vás nepředstavitelně obrovské ? Mrakodrap ? Nejvyšší hora světa(8,8km) ? Nejvyšší hora Sluneční soustavy(26km) ? Planeta Země ? Naše hvězda Slunce ? Tak bych mohl pokračovat dál a dál, až bych se dostal právě k vesmíru. Ten největší "známe".
A co je nejmenší ? Hrášek ? Špendlíková hlavička ? Buňka ? Jádro buňky ? Elektron ? Proton ? Atom chemického prvku ? ... a co je pod ním ? Podle dnešní vědy prý nic. Šlus. Jen proto, že tam nevidíme, neznamená, že tam nic není.
Stačí se podívat na model(holandskýho skunku ) Země - Slunce ... Země je úplně jak elektron kroužící kolem "atomu"(Slunce) ...a přitom to není konec. Jako že by Slunce bylo "JÁDRO" (tak jak jej bere dnešní věda, prostě taková kulička a hotovo, konec) a v něm nic. A přitom v něm jsou miliardy a miliardy miliard prvků vodíku. A každá má své jádro ...
Asi to nepochopíte, nicméně my osvětě nevíme ani prd. Nevíme kde se nacházíme, nevíme ani kdy (mám tu sepsat svoji teorii času ? ) natož proč ... kua, je to běs. Asi věkem blbnu