Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulenecký teorie & definice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 23 24 25 26 27 »
Autor
Téma 
Homer Jay
Stálý Člen

Karma uživatele Homer Jay - 65% PěstitelskáKarma uživatele Homer Jay - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 385

citace:
Původní příspěvek od crackonos
Včera nám učitel říkal svoji matematickou teorii, která ho napadla když propadal na vysoké z matematiky:
Bod jako takový nemá žádnou plochu (tedy hmotně neexistuje, tak je to určeno v knihách), přímka jako taková je složena z množiny bodů (které vlastně neexistují) a nakonec např. plocha ve tvaru čtverce či obdélníku je složena z vedle sebe naskládaných přímek, tudíž by dle zákonů logiky neměla existovat žádná plocha, potažmo ani matematika. (toť jeho interpretace matematiky)

Slovíčkaření, bod má nekonečně malou plochu. Nějak takhle nám vysvětlovali integrály

Včeličky,bzzzzum.

Débil je efujemismus od na hlavu padený.

Old Post 19-04-2008 v 20:46 PM
Homer Jay je offline   Profil uživatele Homer Jay   Find more posts by Homer Jay   Foto galerie člena Homer Jay   Click here to Send Homer Jay a Private Message   Add Homer Jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ignácius_Raily
Stálý Člen

Karma uživatele Ignácius_Raily - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 386

Hele ten měsíc je žlutý! Co když to není mesíc ale meteor a my o něm nevíme protože sme celý den kutily na skříni a neviděli zprávy.Co když teď umřeme a nevíme o tom. Hej kamo dej si ještě praska. Tak jo.

42

Old Post 21-04-2008 v 17:37 PM
Ignácius_Raily je offline   Profil uživatele Ignácius_Raily   Find more posts by Ignácius_Raily   Foto galerie člena Ignácius_Raily   Click here to Send Ignácius_Raily a Private Message   Add Ignácius_Raily to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 387

citace:
Původní příspěvek od 4C3
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka. První se druhého zeptalo

* Věříš v život po porodu?
* Určitě. Něco po porodu musí být. Možná jsme tu hlavně proto, abychom se připravili na to, co bude pak.
* Blbost, žádný život po porodu není. Jak by vůbec mohl vypadat?
* To přesně nevím, ale určitě tam bude víc světla, než tady.
* Třeba budeme běhat po svých a jíst pusou.
* No to je přece nesmysl! Běhat se nedá. A jíst pusou, to je úplně směšné! Živí nás přece pupeční šňůra. Něco ti řeknu: život po porodu je vyloučený - pupeční šňůra je už teď moc krátká.
* Ba ne, určitě něco bude. Jen asi bude všechno trochu jinak, než jsme tady zvyklí.
* Ale nikdo se přece odtamtud po porodu nevrátil. Porodem prostě život končí. A vůbec, život není nic, než vleklá stísněnost v temnu.
* No, já přesně nevím, jak to bude po porodu vypadat, ale každopádně uvidíme mámu a ta se o nás postará.
* Máma? Ty věříš na mámu? A kde má jako podle tebe být?
* No přece všude kolem nás! V ní a díky ní žijeme. Bez ní bychom vůbec nebyli. Tomu nevěřím! Žádnou mámu jsem nikdy neviděl, takže je jasné, že žádná není.
* No ale někdy, když jsme zticha, můžeš zaslechnout jak zpívá, nebo cítit, jak hladí náš svět. Víš, já si fakt myslím, že opravdový život nás čeká až potom...

skvělá teorie. příklad toho co může být po posmrtném životě a o bohu. K+ pro tebe

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 22-04-2008 v 09:55 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lowrider
Stálý Člen

Karma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 388

,,ty vole to je divny"

,,co je divny? "

,,nevim"

Old Post 22-04-2008 v 21:38 PM
Lowrider je offline   Profil uživatele Lowrider   Find more posts by Lowrider   Foto galerie člena Lowrider   Click here to Send Lowrider a Private Message   Add Lowrider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Winston Smith
Stálý Člen

Karma uživatele Winston Smith - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 389

Právě me napadlo, že sprostí lidé (co se týče používání sprostých slov) vlastně nejsou sprotí. Napdalo mě to když jsem použil výraz kunda ve smyslu pěkné holky. Prostě ten výraz nevnímám pejorativně, původní význam se vytratil a nahradil jej jiný, zkrátka chyběl vnitřní úmysl být sprostý. A podobně je to s lidma, co používají výrazy jako vole, pičo a jiné za každým druhým slovem. jen to jen slovní vata a tak je ten výraz na úrovni slov prostě, vlastně, která používají jiní jako slovní vatu. Taky jim chybí vnitřní úmysl být sprostý

Old Post 28-04-2008 v 19:12 PM
Winston Smith je offline   Profil uživatele Winston Smith   Find more posts by Winston Smith   Foto galerie člena Winston Smith   Click here to Send Winston Smith a Private Message   Add Winston Smith to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 390

Zkuste se někdy zhulení zamyslet nad tím, jak dokonale vlastně svět funguje, jak každý má svoje místo, všichni jsou závislí na všech.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 29-04-2008 v 16:08 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 391

citace:
Původní příspěvek od Winston Smith
Právě me napadlo, že sprostí lidé (co se týče používání sprostých slov) vlastně nejsou sprotí. Napdalo mě to když jsem použil výraz kunda ve smyslu pěkné holky. Prostě ten výraz nevnímám pejorativně, původní význam se vytratil a nahradil jej jiný, zkrátka chyběl vnitřní úmysl být sprostý. A podobně je to s lidma, co používají výrazy jako vole, pičo a jiné za každým druhým slovem. jen to jen slovní vata a tak je ten výraz na úrovni slov prostě, vlastně, která používají jiní jako slovní vatu. Taky jim chybí vnitřní úmysl být sprostý

tak ale niekedy ide o nedostatocnu slovnu zasobu...samozrejme, ze sproste slova moze pouzit/pouzivat aj najvzdelanejsi clovek na svete, ale myslim ze castym pouzivanim sa moze stat, ze sa ochudobni slovna zasoba

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 29-04-2008 v 18:08 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 392

termofolie globální :-) - hláška z hospody o zateplení

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 07-05-2008 v 08:17 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 393

Ty vole to je husty, ten model me zhulil tak ze necejtim bolest. Dej mi ranu. Plesk...
Ty kryple proc si mi dal ranu, chces me zabit ? Kurva to je bolest.

Old Post 07-05-2008 v 08:51 AM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 394

citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84

no to by teda nemusel, pokud by tlacil dostatecne dlouhou dobu, dokazal by ho i mikrotlak urychlit na velke rychlosti. Evidentne neznas iontovy pohon. Ten ma napr. u 500kg sondy stejny tah, jakym tlaci bezny A4 papir na stul. Proste skoro nic. Ale jde o to, ze tenhle motor dokaze bezet nekolik mesicu vkuse. Raketovy motor bezi v radu minut, iontovy v radu mesicu, konecny vysledek urychleni je stejny, akorat cas je jiny.
Tagze nejde jen o tah motoru, ale i o cas.

kuurva, moč nebo ejakuluj několik hodin/dní/tejdnů

Old Post 08-05-2008 v 08:27 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 395

citace:
Původní příspěvek od Ignácius_Raily
Hele ten měsíc je žlutý! Co když to není mesíc ale meteor a my o něm nevíme protože sme celý den kutily na skříni a neviděli zprávy.Co když teď umřeme a nevíme o tom. Hej kamo dej si ještě praska. Tak jo.

dobře ty

Old Post 09-05-2008 v 09:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H8nza
Nový Člen

Karma uživatele H8nza - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 396

Já mam dycky myšlenku nakou, a ted, "mnoo už si ji nepamatuju, ale ještě před chvilkou sem ji věděl, ted už né pač si na mě začal mluvit, ale určitě to byla pravda pže sem na to přišel"...

Život je pěknej, když máš jointa

Old Post 22-05-2008 v 21:11 PM
H8nza je offline   Profil uživatele H8nza   Find more posts by H8nza   Foto galerie člena H8nza   Click here to Send H8nza a Private Message   Add H8nza to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DanekRider
Stálý Člen

Karma uživatele DanekRider - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 397

No tak sem hodím teda svoji teorii....

Poslední dobou,když si s kámošem zahulíme,tak strašně často mu čtu myšlenky,nebo podobné věci na ůrovni mimosmyslového vnímání. Došlo to tak daleko,že jsem si v hlavě říkal něco a on to s asi 2sec spožděním všechno opakoval. Pak mi došlo,že smyslů máme určitě víc než 5,a že nežijeme jen ve vesmíru,ale ve dvou různých dimenzích zároven. Problém je ten,že těch 5 smyslů co máme,dokážou zpracovávat pouze jednu dimenzi,kdežto malinko vyvinuté mimosmyslové vnímání (může to být plno dalších nevivinutých smyslů) dokáže na sebe upozornit jen při situacích jaké jsem psal výše.
Pečlivým bádáním jsem zjistil,že v té druhé dimenzi existuje bůh,a celé to tam vypadá uplně jinač než náš známý prostor. Tím lze taky vyvodit,že Ježíš Kristus byl řádný vyhulenec,jednou měl asi největší přehul co kdy kdo někdy měl,a dokázal se spojit s Bohem v druhé dimenzi (já zhulený dokážu jen věci již zmíněné). A tak vlastně vzinklo křestanství.

Zkuste někdy s někým zhulení debatovat o čase,myslím tím kdy vznikl,jestli je čas nekonečný,tak co bylo před Velkým třeskem,pokud čas vznikl Velkým třeskem,jak tedy mohla existovat hmota,která vybouchla v ten třesk,co je za vesmírem,co když vesmír je jediné místo v nějakém větším prostoru,kde existuje čas a za vesmír se nedostaneme protože tam prostě ten čas neexistuje?A co je to vlastě čas?
Teorie superstrun taky není k zahození :P

Asi se budu muset brzo spálit,musím tyhle věci ještě pořešit

Old Post 22-05-2008 v 22:34 PM
DanekRider je offline   Profil uživatele DanekRider   Find more posts by DanekRider   Foto galerie člena DanekRider   Click here to Send DanekRider a Private Message   Add DanekRider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 398

citace:
Původní příspěvek od DanekRider
Ježíš Kristus byl řádný vyhulenec

citace:
Původní příspěvek od DanekRider
A tak vlastně vzinklo křestanství.

TOMU RIKAM TEORIE

Old Post 23-05-2008 v 09:04 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 399

Nedávno sem se probral a v mobilu sem měl napsaný: jestlipak má užití marihuany vliv na výskyt dejavu u průměrně nadaného jedince

Old Post 28-05-2008 v 18:49 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ortaniel
Stálý Člen

Karma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 400

Tak já tu srhnu svůj postřeh o smyslu života a vesmíru

Představte si vajíčko a spermii. Spermie oplodní vajíčko, to se pak začne dělit ...z jedné maličké buňky(vajíčka) se stanou 2 buňky, ze 2 se stanou 4, ze 4 se stane 8 atd atd ...až jich je několik miliard. A to je pak maličkej človíček ... pak další a další miliardy a je z něj za pár let dospělej člověk.

Teď si vemte "velký třesk". Prý něco najednou něco buchlo a z maličké "kuličky extra husté hmoty"(rozuměj, vajíčka a spermie) se začal tvořit "vesmír". Rostl rostl(resp. expandoval od středu), miliardy a miliardy hvězd(buněk) se rozptýlilo po vesmíru(tělu).
Moje idea spočívá v tom, že něco jako "Bůh"(ač na to slovo, které nám nutí různé cirkve nevěřím ...jako jeden Všemocný) je vlastně vesmír, my (naše planeta) jsme jen jedna z miliard buněk, která tvoří jeho tělo.

K tomu se mi váže další teorie, s tím spojená.

Co je pro vás nepředstavitelně obrovské ? Mrakodrap ? Nejvyšší hora světa(8,8km) ? Nejvyšší hora Sluneční soustavy(26km) ? Planeta Země ? Naše hvězda Slunce ? Tak bych mohl pokračovat dál a dál, až bych se dostal právě k vesmíru. Ten největší "známe".
A co je nejmenší ? Hrášek ? Špendlíková hlavička ? Buňka ? Jádro buňky ? Elektron ? Proton ? Atom chemického prvku ? ... a co je pod ním ? Podle dnešní vědy prý nic. Šlus. Jen proto, že tam nevidíme, neznamená, že tam nic není.
Stačí se podívat na model(holandskýho skunku ) Země - Slunce ... Země je úplně jak elektron kroužící kolem "atomu"(Slunce) ...a přitom to není konec. Jako že by Slunce bylo "JÁDRO" (tak jak jej bere dnešní věda, prostě taková kulička a hotovo, konec) a v něm nic. A přitom v něm jsou miliardy a miliardy miliard prvků vodíku. A každá má své jádro ...

Asi to nepochopíte, nicméně my osvětě nevíme ani prd. Nevíme kde se nacházíme, nevíme ani kdy (mám tu sepsat svoji teorii času ? ) natož proč ... kua, je to běs. Asi věkem blbnu

Ortanielův 2008 outgrow - Himalaya Gold, MIX'07

SPT Valašsko 2009 - White Skunk, White Widow, Pure Power Plant, MIX'07

Úsporky 125W a 200W - Afghan, Kalichakra, Mountain Jam, Shit

SPT Valašsko 2010 - Purpurea Ticinesis x Cinderella99, SHIT, MIX'07

2012 - T.H. Seeds - Mendocino Madness

2013 - Beskydské fialovění - Holands's Hope a Purple#1
Vstávej semínko holala, bude z tebe fiala

Old Post 29-05-2008 v 06:56 AM
Ortaniel je offline   Profil uživatele Ortaniel   Find more posts by Ortaniel   Foto galerie člena Ortaniel   Click here to Send Ortaniel a Private Message   Add Ortaniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 23 24 25 26 27 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás