Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Není nad to když si poránu ubalíš pořádnej štrůdl ) . A můj nejzajímavější způsob. KOURENI PRES ZEM /pouziva se kdyz si nemate z ceho zahulit napriklad nekde v prirode/- vykopejte dulek do hliny, do nej dejte jakoukoliv dutou vetvicku ci steblo, zasypete hlinou, vytvorite tzv. ohniste a z druheho konce tahate.Jednoduche a ucinne. PEAZZ 4 ALL SMOKERS
nerozumím lide, co vedou řeči typu - ježišmarja, jak někdo může dát do jointa tabák; proboha, jak někdo může hulit přepal; vy ste magoři, jedině špeka atd.
já říkám - hul co chceš a jak chceš, důležitý je výsledek
osobně valím skleněnku, mám dvě fajky (zelenou a zlatou), rolovací OCB, celulózky ALOHA, obyč papírky BOB MARLEY, filtry SROLUJ TO!, s kámošema valíme aj bongo (kterému brzo přibude 2. kotel )... a to je tak asi fšecko....
a množství?? když mám, tak si dám :-) většinou tak 2-4x denně.. když mám dost tak joint, když málo tak fajku, když supermálo tak sklo
nic proti gustu mi zacali chutnat speky ze stowkowejch papirku pekne tenke dlouhe brcko s troskou tabacku ale nemam nic ani proti pekne napechowane fajecce
jj, fajec je pohodka, zachrana v kazdej situacii.
Jointikov som zacal fachat asi pred mesiacom celkom aktivne, nevedel som ich balit, ale chcelo to len trenovat a trenovat a som velmi spokojny, mozno az na tu dlhu pripravu atd (teraz skusam balit tulipan ale na to este nemam vobec)...
sklenka to je majsterka moja, tiez do kazdej situacie a kedze ju mozem aj hned zahodit,velmi diskretna.
a stary dobry vodas, nic ho netrumfne. dva vodne sluky a goodbye lenin.
my s kámošema děláme takové bojovky, vyjedem někam do přírody a tam si každý musí nějaký ten nástroj na kuřivo vyrobit z místních zdrojů, tak se stává že vyřezáváme dýmky ap... například u vody většinou dýmky vyrábíme z těch rádoby bambusú myslím že je to českým názvem křídelnatka najdeš si nějakou suchou a lets do it.