Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Legalni tam neni.
Ale Turecko je zname na poulicni nezakonny prodej hasise stejne jako Moroco a Tunisie.
Jinak stim pytlikem za kratasama to je podle mne v poho hlavne pozor at ti to nevypadne a za gram te rozhodne nezavrou
Ganja joe - záleží co budeš pašovat- hašiš (cca2g) bych zabalil do folie zatavil a dal si ho do úst myslim/ cucat ho jako bonbon frog: / .Hulení by taky šlo ale musíš ho upravit - ja si ho nartím a postupuju stejně jako s hašem . Pokud bude problém tak ho prostě spolkneš .
Takto se dá pašovat jen málo musíš přeci jenom vobčas mluvit tak nejdřív to testni před zrcadlem
Přesto ale nedoporučuju nic pašovat protože to opravdu nestojí za to - ty opletačky s muži zákona jsou opravdu hustý takže ...
Z Amstru jsem jeli stopem a na německo českých hranicích, jsme projeli s mávnutím ruky německýho celníka,českej nebyl, stopli jsme kamiony 2 každej jel v jednom prostě pohoda jeli jsme přes cínovec pak teplice , tam je spousta kurev, vezli jsme cca 10g skunků a 2g haše, takže kdyby nás chytly asi by to byl problém,taky jsme byli pěkně vyklepaný navíc v kamioně s cizíma lidma že. Ale v pohodě
Caute hulici, chci jet s kamosema autem do Hollandu, a samozrejme si neco privezt domu. Proto se chci zeptat jak je to ted na hranicich NL-D uz tam ted snad zadna celnice neni ne? Takze do nemecka by to melo byt f klidu - pry ale chytaji nejak na uzemi nemecka? - ty co jedou z NL ??? Samo pojedeme zpatky skoro novym Subaru a v oblecich - je jeste neco na co si dat pozor? A co na D-CZ hranicich nazpet - jak to tam probiha? Dik za tipy. Jeste bych se chtel zeptat jaky postih hrozi kdyz me prece jen nemcouri chyti - a najdou to ? A to jak na hranicich tak v nemecku. Dik
No tak ako moj znamy cvici psov pre policiu celkom dost rokov ... robi to tak ako vsade inde , ako malym im dava do jedla vselijake drogy ktore chce aby v buducnu hlavali , potom chudaci psi maju abstaky a hladaju jak besni .... prezradil mi ze dokonalym zmiatnutim je Oregano, marihuana proti oreganu je nic , oregano ho zarucene prekrije
Kamos co pasuje z Holandska tak ten to dava do krabiciek od sprchovych gelov a samponov ... naplni to tak 2/3 obsahu konopem nasime tam oregano co dokonale zmiatne psa a potom tam doleje doplna tym samponom alebo gelom co tam ma povodne byt. Len je lepsie ked tam mas kamaratov pretoze je celkom nenapadne ked si sam a mas 20-30 gelov ci samponov .... ked tam mas tak 3-4 kamaratov je to v pohode.
Loving:
to jsou pekne kecy, nezlob se.
policejni psi nejsou, a nemohou byt zav. na droze.
je to trochu slozitejsi, tem psum jde jenom o odmenu, cetl jsem o tom knihu.
To Hrebik:
Pokud pojedes přes Cínovec vrchem tak to jde celkem v pohode meněl jsem nikdy problémy NL/D se jen projíždí tam se ani nezastavuje.Co se týče hulení tak se dá převést ale musís se řídit pár pravidly.
V německu nezastavujte jedte bez prestání já jsem natankoval tesně pred NL/D hranicema nasadil jsem tempo a zabrdily mě až na cínovci.Opravdu nedoporučuji protože jakmile zastavíš tak hned je u Vás COBRA11 a bude vám čumět i do prdele jestli tam něco nemáte.
Viděl jsem hromadu lidí co tak na odpočívadlech jen na chvíli zastavily a dokonce i můj kámoš prodělal prohlídku auta nedal si říct.V tu chvíli ani nevíš kdo Vás sleduje a benga v německu mají převážně civilní auta takže nestihnete ani zareagovat jak Vám přijíždí
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety
haluz byvaleho spoluziaka zavreli na 2dni do basy...chcel nieco preniest s kamosmi cez rakusko-slovenske hranice...este som snim odvtedy nebol,, no ked snim budem dam vam vediet co a ako ani sam neviem co robili...len jeho mama obvolavala kazdeho kto ho pozna ..hh