Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Výlet s marihuanou přes hranice / pašování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 23 24 25 26 27 »
Byli jste někdy pašeráci?
Už sem si vezl, žádný problém.
Nepotřebuji to k tomu, abych riskoval.
Ne, bojím se.
Vezl, chytli mě, špatná zkušenost.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 385

to Caesar kdyz te chytej s trochou huleni na hranicich tak ti nic udelat nemuzou jedine ti to zabavi a mozna ,ze zaplatis nakou tu pokutu to je vse

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 21-08-2006 v 00:58 AM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 386

Legalni tam neni.
Ale Turecko je zname na poulicni nezakonny prodej hasise stejne jako Moroco a Tunisie.
Jinak stim pytlikem za kratasama to je podle mne v poho hlavne pozor at ti to nevypadne a za gram te rozhodne nezavrou

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 21-08-2006 v 01:19 AM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 387

Ganja joe - záleží co budeš pašovat- hašiš (cca2g) bych zabalil do folie zatavil a dal si ho do úst myslim/ cucat ho jako bonbon frog: / .Hulení by taky šlo ale musíš ho upravit - ja si ho nartím a postupuju stejně jako s hašem . Pokud bude problém tak ho prostě spolkneš .
Takto se dá pašovat jen málo musíš přeci jenom vobčas mluvit tak nejdřív to testni před zrcadlem
Přesto ale nedoporučuju nic pašovat protože to opravdu nestojí za to - ty opletačky s muži zákona jsou opravdu hustý takže ...

PS: pašungu zdar nazdar

Naposledy upravil 21-08-2006 v 13:29 PM

Old Post 21-08-2006 v 13:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 388

nejlepsi je anonymni zavazadlo...

Amerika zkažená, bude na kolena sražená

kalkulačka spotřeby el.energie

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 22-08-2006 v 09:46 AM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 389

přesně tak...nebo se to dá schovat do koše v autobuse,trřeba do krabičky od cigár

Amerika zkažená, bude na kolena sražená

kalkulačka spotřeby el.energie

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 22-08-2006 v 16:15 PM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillium
Stálý Člen

Karma uživatele sillium - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 390

C.H.T.
Soráč ale fakt nestihám v práci ale tady posílám ten boat

Old Post 23-08-2006 v 17:53 PM
sillium je offline   Profil uživatele sillium   Find more posts by sillium   Foto galerie člena sillium   Click here to Send sillium a Private Message   Add sillium to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 391

Ganja joe :
vole!!!
do turecka ni grammmm!!!!

Old Post 10-09-2006 v 15:48 PM
Budeh
Stálý Člen

Karma uživatele Budeh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 392

Z Amstru jsem jeli stopem a na německo českých hranicích, jsme projeli s mávnutím ruky německýho celníka,českej nebyl, stopli jsme kamiony 2 každej jel v jednom prostě pohoda jeli jsme přes cínovec pak teplice , tam je spousta kurev, vezli jsme cca 10g skunků a 2g haše, takže kdyby nás chytly asi by to byl problém,taky jsme byli pěkně vyklepaný navíc v kamioně s cizíma lidma že. Ale v pohodě

Old Post 12-09-2006 v 09:12 AM
Budeh je offline   Profil uživatele Budeh   Find more posts by Budeh   Foto galerie člena Budeh   Click here to Send Budeh a Private Message   Add Budeh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné Příspěvek č. 393

Caute hulici, chci jet s kamosema autem do Hollandu, a samozrejme si neco privezt domu. Proto se chci zeptat jak je to ted na hranicich NL-D uz tam ted snad zadna celnice neni ne? Takze do nemecka by to melo byt f klidu - pry ale chytaji nejak na uzemi nemecka? - ty co jedou z NL ??? Samo pojedeme zpatky skoro novym Subaru a v oblecich - je jeste neco na co si dat pozor? A co na D-CZ hranicich nazpet - jak to tam probiha? Dik za tipy. Jeste bych se chtel zeptat jaky postih hrozi kdyz me prece jen nemcouri chyti - a najdou to ? A to jak na hranicich tak v nemecku. Dik

Naposledy upravil 13-09-2006 v 15:48 PM

Old Post 13-09-2006 v 15:17 PM
Loving
Nový Člen

Karma uživatele Loving - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 394

No tak ako moj znamy cvici psov pre policiu celkom dost rokov ... robi to tak ako vsade inde , ako malym im dava do jedla vselijake drogy ktore chce aby v buducnu hlavali , potom chudaci psi maju abstaky a hladaju jak besni .... prezradil mi ze dokonalym zmiatnutim je Oregano, marihuana proti oreganu je nic , oregano ho zarucene prekrije

Kamos co pasuje z Holandska tak ten to dava do krabiciek od sprchovych gelov a samponov ... naplni to tak 2/3 obsahu konopem nasime tam oregano co dokonale zmiatne psa a potom tam doleje doplna tym samponom alebo gelom co tam ma povodne byt. Len je lepsie ked tam mas kamaratov pretoze je celkom nenapadne ked si sam a mas 20-30 gelov ci samponov .... ked tam mas tak 3-4 kamaratov je to v pohode.

Ta tvoja trasa je celkom dobra

Old Post 13-09-2006 v 16:21 PM
Loving je offline   Profil uživatele Loving   Find more posts by Loving   Foto galerie člena Loving   Click here to Send Loving a Private Message   Add Loving to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 395

Loving:
to jsou pekne kecy, nezlob se.
policejni psi nejsou, a nemohou byt zav. na droze.
je to trochu slozitejsi, tem psum jde jenom o odmenu, cetl jsem o tom knihu.

Old Post 13-09-2006 v 18:18 PM
Loving
Nový Člen

Karma uživatele Loving - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 396

Hovoril mi to sam cvicitel :-)
odmena je pekna ale ked je pes zavisly na droge ver ze ju hlada poctivejsie ...

Old Post 13-09-2006 v 18:47 PM
Loving je offline   Profil uživatele Loving   Find more posts by Loving   Foto galerie člena Loving   Click here to Send Loving a Private Message   Add Loving to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillium
Stálý Člen

Příspěvek č. 397

To Hrebik:
Pokud pojedes přes Cínovec vrchem tak to jde celkem v pohode meněl jsem nikdy problémy NL/D se jen projíždí tam se ani nezastavuje.Co se týče hulení tak se dá převést ale musís se řídit pár pravidly.
V německu nezastavujte jedte bez prestání já jsem natankoval tesně pred NL/D hranicema nasadil jsem tempo a zabrdily mě až na cínovci.Opravdu nedoporučuji protože jakmile zastavíš tak hned je u Vás COBRA11 a bude vám čumět i do prdele jestli tam něco nemáte.
Viděl jsem hromadu lidí co tak na odpočívadlech jen na chvíli zastavily a dokonce i můj kámoš prodělal prohlídku auta nedal si říct.V tu chvíli ani nevíš kdo Vás sleduje a benga v německu mají převážně civilní auta takže nestihnete ani zareagovat jak Vám přijíždí

Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety

Old Post 14-09-2006 v 11:56 AM
sillium je offline   Profil uživatele sillium   Find more posts by sillium   Foto galerie člena sillium   Click here to Send sillium a Private Message   Add sillium to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toxikoman
Stálý Člen

Karma uživatele Toxikoman - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 398

haluz byvaleho spoluziaka zavreli na 2dni do basy...chcel nieco preniest s kamosmi cez rakusko-slovenske hranice...este som snim odvtedy nebol,, no ked snim budem dam vam vediet co a ako ani sam neviem co robili...len jeho mama obvolavala kazdeho kto ho pozna ..hh

Old Post 24-09-2006 v 18:00 PM
Toxikoman je offline   Profil uživatele Toxikoman   Find more posts by Toxikoman   Foto galerie člena Toxikoman   Click here to Send Toxikoman a Private Message   Add Toxikoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillium
Stálý Člen

Příspěvek č. 399

To Toxikoman:
Aspon co ja vím ta rakouští benga jsou stejné svině jako ta nemecka a neli jestli jeste horsi.

Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety

Old Post 25-09-2006 v 08:42 AM
HeRB
Stálý Člen

Karma uživatele HeRB - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 400

Loving: mne sa ta tvoja teoria tiez nezda..ako spravis psa zavislim na marihuane?

Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.

Old Post 30-11-2006 v 22:44 PM
HeRB je offline   Profil uživatele HeRB   Find more posts by HeRB   Foto galerie člena HeRB   Click here to Send HeRB a Private Message   Add HeRB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 23 24 25 26 27 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás