Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Balím na front, ale s tím, že si ten papírek přehnu, hranu olíznu, přebytek odtrhnu a domotám, abych tam neměl zbytečně moc papíru. Nevim proč všichni za každou cenu motaj na back... když to motám já, nikdy se mi lopata neudělala a kámoši, kteří vždycky motaj na back ji tam maj pokaždý, takže tak
taky balim normalne na front, papirek trham a snazim se nalepit tak aby presahoval treba 1 mm s lepidlem a vic nic ....takze jeste mene papirku nez na becka ? muhehe
Původní příspěvek od Pflusik Balím na front, ale s tím, že si ten papírek přehnu, hranu olíznu, přebytek odtrhnu a domotám, abych tam neměl zbytečně moc papíru. Nevim proč všichni za každou cenu motaj na back... když to motám já, nikdy se mi lopata neudělala a kámoši, kteří vždycky motaj na back ji tam maj pokaždý, takže tak
no tak asi neuměj balit, podle mě nemužeš takhle generalizovat..
já balim na becka a lopaty se mi dělaj akorát když balim dost opilej a to většinou kvuli tomu, že to ještě odpalim jak blb
ta lopata neni jenom tim jak se to ubali ale taky jak se to kouri, kdyz spatne zapalis a pak tahas jak oteklej tak se lopata udela,
osobne kdyz hulim sam, brko se krasne krouzkuje, jak hulim s "lidma" tak se vetsinou dela lopata protoze to nekdo pretahuje (jako by si nemohl dat vic prasku po sobe)
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Papírky, který mám hodně rád, jsou speciální edice OCB For Experts, ale jelikož jsou neprodejné, tak moje nejoblíbenější papírky jsou Smoking DeLuxe.. Balím výhradně na backa s dlouhým filtrem a pouze ganju, žádnej tabák.. Žádny svinstva od tabákových velmocí, pouze luxusní bilinky..
ja balim normal na back.. na frot sem balil tak 3x a stacilo.. zalty back :-D podle me uplna blbost balit tak.. nej je na backa poradna mrkev a at to fajcii :-D
Jinak balení jointů je jasná facka, prostě nejlepší, skla nemám rád, věčně se hulí přez zašitovaný od kámošů (když si koupím čistý, tak mi to vůbec nevadí) a nějákou pořádnou dýmku se mi kupovat nechce, protože jsou drahý. To už bych si radši koupil bong. Proto jointíky!
Mno, tak balím jak kdy a záleží taky v jakým sem stavu a na materiálu.
Třeba když jsem na kašu, tak balím jedině front, protože už jsem mockrát při odtrhávání na backa roztrhnul brčko. Jinak froniky balim na podzim kdyz je jeste nedosusena sklizen aby dobře hořelo.
Na backa ostatní případy, když je čas, prostor, suchej matroš a stav ještě na to aby se dalo smotnout něco pořádnýho a hezky vypadajícího.
No ja balim "zdravotní "(to sem nikdy neslyšel.... U nas se tomu říka ,, Balení na "SVIČE" , jen zásadně neupaluji zbylí papírek, ale po zalepení přehnu 2x tam a zpět, prudce odtrhnu---- palim
Zapaluji špeka tak, že olíznu lehce vršek papírku, nahřívam špičku zapalovačem a potáhnu pomalu ale hluboce... Vždy zaručeny vysledek a brko chutna trošinku jinak
No taky se teda pochlubím balím na front ješte kevšemu jedou rukou. bohužel jsem o jednu přišel,tak mi nic jiného nezbejvá zabalím nejdřív dutinku na front podle množství materialu a pak to nasaju na 2X a vysledek je takovej že to mám o neco rychlejš zabelený než človek dvema prackami :-D.