Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
že mám tendence k netoleranci, aniž bych vlastně znal kritéria, na jejichž základě ostatní posuzuju. A s tím taky související citová sploštělost a uzavřenost mého já. Bez marihuany téměř dva týdny...
mě nejvíc na marihuaně vadí že se jí nepředávkuju......taky mě dost sere že neni návyková a nejhorší na tom je že krásně voní a chutná.......o stavu nemluvim.......jo a abych nezapoměl,vadí mi že to léčí lidi a že to do života přináší radost a štěstí.....tak to mi fakt vadí
Že jsou ještě lidi co jsou schopni ji prodávat a namastit si na ní kapsu aby měli na auto nebo barák. Takových případů je, co nečuchli k práci.
Ještě víc mi vadí lidi, co ji bezhlavě kupují a podporují tento obchod.
Doufám, že zlatá léta prodeje marihuany skončily, když nám teď hrozí jen ta "pokuta" za pěst.
tie halucinacie o ktorych tu niekdo pisal ze je vymyslene ,musim ho poopravit,naozaj to je realne ,moj druhy vodnik v zivote ma doviedol ,niekam velmy daleko,za hranice chapania,sicala zomna biela para ,proste nechapal som ,od tedy sa to nidky nezopakovalo a casom som hulil uz len zo zvyku ,hulim do dnes je to uz 8 rokou ,pamet ide dole vodou ,no az teraz som zacal uvazovat ze by som mal obmedzit su dni kedy hulim 5 az 10 krat za den ,boli casi ze som takto hulil kazdy den rok v kuse ,mozno len z nepatrnou dennnou pauzou,no teraz uz ani nemusim byt zhuleny a pripadam si aj tak rovnako(vypatlano) nedavno sa mi stala taka vec nehulil som cely den a obiednali sme si jedlo ,ked dorazila donaskova sluzba ,dosiel som preto zaplatil a bez jedla som odisiel prec,keby ma neokrikne ci to jedlo nechcem ,tak by som ani nevedel ze som nieco zaplatil , a tak od tedy hulim pomenej ,ono dalo by sa nehulit aj dlksiu dobu ,nemam stym problem ,lenze ked idem von za kamosmy nic ine sa neroby len vypeka zobak
Původní příspěvek od Pete Že jsou ještě lidi co jsou schopni ji prodávat a namastit si na ní kapsu aby měli na auto nebo barák. Takových případů je, co nečuchli k práci.
Ještě víc mi vadí lidi, co ji bezhlavě kupují a podporují tento obchod.
Doufám, že zlatá léta prodeje marihuany skončily, když nám teď hrozí jen ta "pokuta" za pěst.
a co je kurva spatnyho na prodavani travy? nekdo si da praci a vytvori poradnej produkt a ma ho rozdavat zadarmo?
ma vinar svoje vino rozdavat? ma pekar rozdavat chleba?
pestitel nema naklady na vyrobu?
a navic... nekdo te nuti to kupovat ze te to tak sere?
protoze to treba neni v souladu se zakonem?treba proto?jasne,clovek ma sve ego a plno zakonu,narizeni atd porusuje.sam nejsem vyjimkou,ale duvod je to naprosto jasny ne?
to neni ani pestovani. ale ty sami lidi co pestujou by klidne posilali lidi co ten samej produkt prodavaj do kriminalu...
to mi prijde prinejmensim divny.
a co je kurva spatnyho na prodavani travy? nekdo si da praci a vytvori poradnej produkt a ma ho rozdavat zadarmo?
Dokud na tom vydělává pěstitel v poho, ale že lidi podporujou takové ty překupníčky, co ví o kytkách kulový, to mě taky sere, i když nemusí, jejich problém
Původní příspěvek od benji chaouat protoze to treba neni v souladu se zakonem?treba proto?jasne,clovek ma sve ego a plno zakonu,narizeni atd porusuje.sam nejsem vyjimkou,ale duvod je to naprosto jasny ne?
jsi si jisty ze se tady chces ohanet tim co je v souladu se zakonem a co ne ...kdyz dojde na vydelavani penez?!?!pust si aspon jednou zpravy!!!
ad tema: hladovci/lidi co o tom vedi prd a zakazuji
cookino: dyleri... narazis snad na nekoho konkretniho?
spatnosti... prodej drog je hodne spatnejsi nez jejich vyroba?
vono to bude tim ze to co tu lidi povazujou za ,,posvatnou kytku,, je ve skutecnosti jen droga vhodna na traveni volneho casu jako vsechny ostatni... treba chlast.
Ty voe koukam že tady s tim maj lidi docela problémy.Jo uznávam po 6 letech hulení ,z toho poslední 4 roky denně 1g přes bong se mi zhoršila paměť a jsem míň aktivní,ale podle mě to hrozně zavisí na mentalitě a mozkové činosti dotyčného ... Znam lidi,co jsou řekněme "jednodušší" a ty po orce hulení špeků neřeknou smysluplnou větu. Pak sou tací ,co to vydrží pár let a pak se na to vyserou ,protože nejsou schopný dělat povinosti běžného života. A pak sou takový co hulí a hulí a hulí a stejně dělaj všechno jako normálně,chodí na úřady,nakupovat,pracujou,soudy, prostě všechno a zvládaj to.Pak si myslim neni ten vliv až tak razantní. Jasně,za 20 let by ze mě byl totalní vypatlanec timhle tempem,ale tak těch 8 let se to dá si myslim když si člověk jen nevyhulí palici a pak čumí na bednu...
Taky by si podle mě měl každý určit jakýsi zlomový bod ve svém životě,kdy prostě přijde jiný motor života a kdy bude čas přestat s trávou.Bdue mít čas se na to připravit a vyhulit co jen je mu libo. Já to mam například od přítelkyně nařízené 2 roky před výsevem . A jsem za to velmi rád,vim že je to důvod,vedle kterého je kouření trávy malé nic. A do té doby si můžu aspoň spokojeně hulit klidně 2g za den přes bong s pocitem,že to už stejně bude trvat max 3 roky (za 2 roky končí na VŠ a pak hurá na to,njn rodinej typ ) .
A člověk by s tim měl obeznámit celé své okolí aby to hulení očistil od jakéhosi statutu "špatná věc" se kterou třeba musíte pořád někam zalézat atd... Toť můj názor peace ja byl vždycky vůl
Co si tady otvíráš hubu dealere? Potrefený huser kejhá nejvíc. A kdo tady říká že rozdávat zadarmo? Dyt se nemusí rozdávat, pěstuješ snad pro jiné? Takový hovada jako ty mlátit hlava nehlava.
A navíc jaký výdaje? Zasadíš a roste to samo ty šašku. Hm, grower jak má být ...
Co si tady otvíráš hubu dealere? Potrefený huser kejhá nejvíc. A kdo tady říká že rozdávat zadarmo? Dyt se nemusí rozdávat, pěstuješ snad pro jiné? Takový hovada jako ty mlátit hlava nehlava.
A navíc jaký výdaje? Zasadíš a roste to samo ty šašku. Hm, grower jak má být ...
Ty si asi trochu mimo ne? Roste samo... Prachy od dřeva na skříň po prachy na řízky nebo semínka. Sečteno a podtrženo min. 4-6 tisíc a to nemluvím o elektřině. Když pěstitel část svýho produktu prodá, aby se mu vrátili náklady, nevidím na tom vůbec nic špatnýho a připadá mi to naprosto logický. Když pěstitel prodá, aby si vydělal, proč ne? Jeho volba. Když si člověk koupí gram za 100 a prodá za 250, je to vychcanej hajzlík, ale když jsou lidi tak blbí, že to koupí, tak kde je kurva problém?
Nechápu lidi, kteří pořád vidí v trávě něco víc, cosi duchovního a vyjímečnýho. Je to KYTKA. Jenom další komodita na trhu. Ale názor si tvoří každej sám. Pro duchovně založenýho člověka je samozdřejmě těžký tenhle úhlel pohledu pochopit, pro materialistu naprosto přirozená věc...
Jo a co mi na trávě vadí? Že zrovna u mě depresi neléčí, jen prohlubuje...