Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,taky se připojim.
Letos chystám od DP Durban Poison jako sativu,Holands Hope jako indiku a Shaman jako mix.Loni jsem jel WW a moc nedozrála,tak snad to letos bude lepší.
JJ myslim ze na ten OUT ta wdovka moc nejde :/ ja uz mam Durbana snad na ceste .) este s erdbeerem takze se uz taky moc tesim .)) a snad nakej rizecek passion 1...!
ja bych řekl že to je o tom aky kdo chytne pheno (ono vdovka je celkem kapitola sama o sobě) bejvalej spolužák to jel kousek od Prahy na chalupě a bez problému mu to dojelo tak záleží no .........
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
No ono tam bylo víc chyb,než jen genetika.Začal jsem sázet zas po asi 7-8 letech a spíš jen tak převážně nevážně,na poslední chvíli.Nedal jsem si s tim moc práce.Hlíny jsem donesl jen tak aby se neřeklo,křoví taky moc nevysekal,takže wdovky vyrostly malý a bylo tam dost vlhko kvůli tomu křoví.Díky vlhkýmu počasí pak chytly plíseň,tak musely pod kosu nedozrálý.
Letos se připravuju mnohem líp .Jen doufám,že jsem to stím prostorem nepřehnal a někdo to nesrpne .
ZDRAVIM lidi fakt bych mel zajem o jedno nebo dve seeds PASSION 1 nechce se mi za to davat takovej ranec, protoze jich nechci tolik a nwm s kym bych se podelil .. proto kdybyste mel nekdo moznost rad bych vymenil, nebo klido prachy, ale jinak tu mam na vyber snad nakyho erdbeera , critical ruzne hnojky hl HESI a ATAMI ... tak kdyztak dejte vedet dik .)¨FRENKY !
Chtěla bych zvolit tyto kytičky na outdoor .(L.S.D.,ICE,NEBULA NEBO SWS Ice Cool )Prosím kdo má zkušenosti s outdor a kterou zvolit (náročnost,výnos?)Pokud myslíte že nejsou vhodné jakou doporučíte?
čau já zas můžu říct, že mi ice venku dozrál ,bylo to z řízku od místního člena, banku nevím, ale nádherný tvrdý palice snad nejlepší co jsem z venku měl, samo že jak to bylo tvrdý tak to trochu plesnivělo ale minulej rok dost pršelo. ale nebylo to nic hroznýho, z kytky která vynesla 60g(byla velka asi půl metru takovej malej keřík-sazel sem pozdě a malo zalejval) ale stálo to za to :-) lidi řikali že to chutnalo i mastilo líp než kdejakej vietnamec, zaleží asi dost na phentypu ....
Osobní zkušenost nemám s žádnou z uvedených odrůd.... Ale kamarád minulý rok měl venku nebulu a musím říct, že chuťově moc dobré a stav taky... výnos jaký byl netušm