Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pánové!!!
Ještě pořád jsem tady nikde neviděl ani slovo o našem národním pokladu...dlouhých Vážkách!!!
Každej na ně nadává, ale to je jenom maskování faktu, že to jsou papírky pro skutečné odborníky...velmi uzoučké lepítko holt dělá amatérům problémy, nicméně při správném užití lepí naprosto skvěle. Navíc trochu tvrdší papír - často kritizovaný jako novinový (pche) - skvěle drží tvar a jsou to dle mého snad jediný papírky, ze kterých se dá ubalit naprosto rovný žón.
A "last but not least"; mám je rád taky proto, že se jeden čas prodávaly dokonce za korunu kus (koupil jsem jich hned 2 krabice).
Hlavně ale, pánové, je to ryze český, tradiční produkt. OCB jsou sice fajn, ale všichni víme, komu ty prachy tečou do kapes.
Takže nedělejte všichni machry, naučtě se už konečně balit brka i z něčeho jinýho, než smokingů a ousíbíček a hlavně podporujte české výrobce; zaručenou a tradiční kvalitu :-D
To Wosel: Na zaciatky s Vazkami si dobre pamatam, lacne a postacujuce.
Na druhej srane ale po spoznani OCB, Vazky odisli na vecnost.
Inak aj papieriky o prispevok vyssie mam rad.
Pamatam, ked bol poruke len nejaky toaletak, sme kaslali ako parta tuberakov
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Jelikož jsou skoro všude k dostání
dobře se mi snima manipuluje a hlavně
že jsou to 100'
S obyč. krátkýma papírkama ubalit špeka
na poprvé nedokážu .....
klasicke cigaretove papirky - zelene rizly. pred balenim otru o celo, ktere mame vsichni trochu mastne i chvili po umyti... tim dostane papirek temer prusvitnou barvu, krasne drzi ohen a je to takovej malej ritual
nejlepší papírky podle mně jsou RAW od té doby co jsem je začal používat tak jsem celkem zmlsanej a když kouřím jointa z normálního papírku hnedka to poznám ten chutovej rozdíl....
edit: tedka jsem si všiml že i 36ka na nich fičí . . .
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Tak ja uz delsi dobu pouzivam pouze a jedine papirky RAW.
Dobre vypadaj, skvele se z nich bali a to brcko mi z nich vic chutna.
Jsem na ne zvyklej a uz bych asi jiny nekoupil.
A ted vidim ze nejsem sam co si ulitava na RAW
taakze RAW ruleez