Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prvne jsem hulil ve 13ti, ale nic jsem z toho nemel tak sem se na to vykaslal, navic jsem byl solidne ovlivnenej tema protidrogovejma kampanema a veril sem ze bych zacal byt zavislej a nakonec se nekde predavkoval:-). No a behem par let zacli hulit temer vsichni moji znami. Tak jsem si rek ze na tom asi neco je a v 16ti jsem zacal taky. Ted prvne pestuju a objevuju forum grower:-).
Kua nikde nevidim smajliky na vlozeni, doufam ze je nebudu muset psat rucne:-D.
zdravim
no poprve sem to ochutnal ve 12 letech a sup ve 13letech první sklizen a odté doby je ze me aktivni hulič,sklizne se zvecovali atd....
takze ted us hulim 7 let.
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Původní příspěvek od Hydrotekk zdravim
no poprve sem to ochutnal ve 12 letech a sup ve 13letech první sklizen a odté doby je ze me aktivni hulič,sklizne se zvecovali atd....
takze ted us hulim 7 let.
Ty pico.
Nemas treba pocit, ze to tvuj zivot negativne poznamenalo?
Nebudu vo moc starsi, ale pripada mi to jako docela hardcore.
Dost by mne zajimalo, kterej vylizanej blbecek posle 13. letymu DITETI brko? Rodice nic?
Mit mladsiho sourozence a zjistit, ze mu nekdo dal na brko,ktery vykouril jeste nejlip se svym nejlepsim kamosem z druhyho stupne....
Nejdriv prizabiju bratra a pak si najdu toho typka.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
ja prvně hulil v patnácti na výletě do prahy, vypil jsem osm piv a k tomu nejaký kotle. Pak mě kámoš pozval na brko....... další pivka...... další brko..... žravka.... dvoje hranolky a pak už se na mě všechno sypalo, poblil jsem se nehorázně venku přeh hospodou a pak mě odvedli na ubytovnu. Sranda byla...
pak jsem hulil spíš příležitostně, jednou za čas, párkrát do měsíce. Potom byla první sklizen a už sem se stal chronickým kuřákem, tj kazdej den už nejakej ten roček no
Zajimavy je, jak nad tim tedka s postupem času přemejslím, že jsem uplně přestal chlastat. Na pivko si semtam zajdu ale už to není tak jako když mi bylo 15-16let kdy jsem byl deně na sráč vykalenej.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Ty pico.
Nemas treba pocit, ze to tvuj zivot negativne poznamenalo?
Nebudu vo moc starsi, ale pripada mi to jako docela hardcore.
Dost by mne zajimalo, kterej vylizanej blbecek posle 13. letymu DITETI brko? Rodice nic?
Mit mladsiho sourozence a zjistit, ze mu nekdo dal na brko,ktery vykouril jeste nejlip se svym nejlepsim kamosem z druhyho stupne....
Nejdriv prizabiju bratra a pak si najdu toho typka.
Pche kde žiješ, mi stačí to co vidím u nás na sídlišti 13 leté děcka na hřišti
balí každý den špeky, někteří s tím i obchodujou. Nejvíc mě dostalo jak jsem šel nevim už kam a zastavila mě malá holka maximalne mohla mit 12 a ptala se mě jestli nemam nějake skero. Prostě hardcore no.
Pche kde žiješ, mi stačí to co vidím u nás na sídlišti 13 leté děcka na hřišti
balí každý den špeky, někteří s tím i obchodujou. Nejvíc mě dostalo jak jsem šel nevim už kam a zastavila mě malá holka maximalne mohla mit 12 a ptala se mě jestli nemam nějake skero. Prostě hardcore no.
hoj
no to stebou na prosto souhlasim..Je to hnus jak ty malý fakani huli.
Zachvyli budou hulit asi us v prvni tříde...kam ta mlades speje???
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Cece, na sidlisti jsem vyrustal, ale pravda je, ze jsem od tama uz aspon 6 let pryc. Tehda se vic smazilo, smazili mladi lidi, ale nesmazily deti.
Pak prisla prvni vlna kouli, opet, bylo to najednou jak v divnym filmu, ale nepamatuju si, ze by si nekdo dovolil dat kouli decku.
Osobne si z me ery nactilety weedhustlery nepamatuju, protoze si je podavali mistni skins... Mozna proto, ze era odrbanejch 0.7 sacku co ti nabizi dite mladsi nez ty prisla s prvnima rovnejma ksiltama.
Nemluve o tom, ze jsem prichazel ,,na ulici'' s drogama a lidma co v tom jedou na ulici prakticky kazdodenne, a nikdy mne nenapadlo si pro to psano, nebo speka - ve veku 12-17 let natahnout ruku.
Edit: Nedochazi vam, ze situace, kdy se v rausi pohybujou deti skolou povinny je PEKNE ZKURVENA?
Ve 13 letech? Tedy pred dosazenim byt aspon pohlavni vyspelosti do sebe furtovat skunk neni dobrej napad. A situace, kdy se nekdo, kdo huli od 13 podivuje nad tim, co se deje kolem je usmevna a dokazuje pritomnost vysokoprocentniho margarinu na os parientale.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
S těma rovnýma kšiltama si to vystihnul.
Na první hulení nezapomenu nikdy v 16 letech na silvestra. Bíla vdova, nejdřív jedno sklo strašnýýýý kašel a jen lehky smich ale nic moc. Asi za hodinku dvě skla, strašně strašnýýýý kašel a uplné uzemnění, nejdřív holotrop, který strašně pomalu nastupoval nejdřív jsem přestal slyšet potom jsem začal vidět naprosto žlutě a to byla noc a potom jen "hoši asi si budu muset sednout" a bum spadl jsem do sněhu tak za 2 minuty jsem přišel k sobě. A stav nehorazný vubec jsem nevěděl která bije.
first prásk byl cca v 11-12 letech od staršího kámíka no a pak tak porůznu, ale spíš nic než moc no a pak od 14 jako prase asi tak 4-5 let a stačilo páč to bylo pár g skéra za den a to můj mozeček pak přestal kousat
Původní příspěvek od ataner Já jsem začal hulit ve 14 o prázdninách a to tak 1xtýdně, po začátku školního roku skoro everyday a teď v 15 jsem naprosto v pohodě a hulim tak 5x do měsíce (někdy víc někdy míň), většinou slušnější modely (K2, Californian supper, White Shark atd.).
----------------------------------------------------------------------
P.S. For Charter: V 11. to je celkem slušný, ale když jsem byl letos jako prágoš na táboře a tam jeden osmiletej kluk začal vyprávět vo Bílí Vdově.......
Na Zš jsem vůbec neměl šajn, co to je. Pak jsem to taky dost odsuzoval a první brko jsem měl někdy v 18, což souhlasí, pže moje první registrace zde byla v roce 2001.
Ad hulící děcka. Vypovídá to dost o naší společnosti. Místo výchovy rodiče své potomky obklopují pičovinama a nevedou je k odpovědnosti... já jsem přímo alergickej na hulící kindrverbež, na druhou stranu si řikám, že lidí na kopání a těžký práce nebude nikdy dost.