Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera sme z kámošem šli z hospudky z paru pivek a zastavili sme se v zatávce že zahulíme..Poté sme si dali cigáro a v poklidu se bavili.Nějak sme přešli na téma,že v každím člověku je nějaká informace a smyslem bytí je nějaký pekelný mechanismus jak tu informaci poslat dál.A přitom se to vylučuje z tím že každý člověk má nějaké ego a může si říct "Já jsem!"..Pak začal kámoš popisovat zánik našeho vesmíru a vznik nových,kde se vyvinou jiné kultury a rasy.A ty budou taky součásti "systému" a budou každý nosičem informací.A ti si pak řeknou "Já jsem ! "...
Ono to nevyzní tak humorně jako naživo ,ale kámoš to fakt prožíval (ůtvářil se vážně a uplně težce gestikuloval)a jak završil odstavec slovy "Já jsem" tak sem se málem svalil na zem :-)
Desatoro mojich prikazani!!!
1. Ja som droga tvoja, nebudes mat inu drogu okrem mna. (cocain,shrooms)
2. Cti ganju svoju cocain a hubicky prirodne !!!
3. Cti prikazane dni zhulovanim svojej mysle (Pondelok-Nedela)
4. Neprestavaj pokym nieje pytlik prazdny!!!
5. Nezahodis!!!
6. Nevytrhas!!!
7. Nenechas sa vyrobit!!!
8. Neukradnes rastilnu bliznemu svojmu!!!
9. Nehul sam a bud prirodnym!!!
10. Dodrzuj Tieto pravidla a budes sudeny na poslednom sude a dostanes sa do AMSTERDAMU VECNEHO
Dneska sedíme v hospodě a bavíme se o virtuálních hospodách v budoucnosti, není to ani tak žádná konkrétní hláška, jako ten celek... no to se takle doma vyhrabeš z postele, naloguješ se do tý onlinepub a pak tam normáně sedíš celej den a akorát ti z teleportéru vyjížděj ty piva, jo přes webkameru kecáš s kámošema platíš normálka kartou a když děláš bordel tak dostaneš ban ... takhle sme se chvíli bavili a najednou se votočil tejpek od vedlejšího stolu (už značně pod parou) a povídá: na takový věci já vám s... prostě budu chodit pořád sem i přes tyhle vaše kravinky a následovala odpověď: no a nebo mužeš jít normálně do hospody a tam se lognout z noťasu
No kamarat nahraval nas "trip". Neboli to ani tak hlasky ako dialogy, ale posnazim sa polovit v pamati. Ja som sa vacsinu casu len alal od smiechu Mimochodom 2 bol pekne mimo
1:Ty, Riso a ja.
2:Ake a? tam musi byt 4minutova pauza! Vykopni A!
1:A
2:Vykopni A
2:Vykopni A!
2:Vykopni to A!!!
1:aaaaa ved ho kopem! Nevidis? To je neviditelne pismenko!
1:Povedz 2 co si myslis o svojej frajerke?
2:Co s nou? ja s nou nic nemam.
1:Ved je to tvoja frajerka ako s nou nemozes nic mat?
2:Jaaaaj taaa! Aaach ona je taka super a ked sa este myka ooch to je takee aach...ano este pod trochu hore, a je to!
Uprostřed zhuleneckého povídání mi kámoš dá ruku na rameno a napůl vystrašeným hlasem zvolá : "Inflace je strašná zrůda" !! V tu chvíli jsem se lekl jako kdyby na mě šáhla smrt