Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mohol si semiacko radsej zasadit priamo do hliny do nejakeho mensieho kvetinača a potom neskor by si to presadil do vecsieho kvetinaca s novou hlinou ... a nezabudni rastlinku zastrihovat a pohnojit to mozes hocicim ale nezabudni pridavat vapno na zvysenie pH growu zdar!
tak ako chalani a holky? ja uz predpestuvavam na okne tak budu nejake fota ale len taka bieda zatial bo su malicke moje krasne ... tak posielajte foto kluci ... a ideme dat speka tak zatim cavte
zdar vindousari
tak jste me tady nakopli ze jsem se rozhodl to taky zkusit. mam teda na zkousku 2x Jack herrer
vcera jsem poridil kristalon start a kvet zacnu tim startem, dal jsem 5ml do litru a pul, snad to neni hodne, kyticky uz jsou myslim docela velike na prvni hnojeni. co myslite? nebo je 5ml hodne?
hlinu mam z baumaxu asi pro pelargonie. a doted jsem nehnojil.
tak co vy na to?
no ja vychazel z toho co jsem se docetl tady o hnojeni, udajne je teda ten kristalon fakt neskodny, a muze se se dost prehanet nicemene jeste jsem nezacal takze urcite snizim
EDIT:
zdravim, zminil se mi znamy, ktery taky zkousi neco vyslechtit za oknem, ze mu usychaji (uhnivaji listy)
na prilozenych fotkach to jde videt.
hlinu ma nejaky substrat, nijak zasadne nehnojil, zalivka je primerena tak aby nestala voda...
co vy na to? myslite ze to poleze dal? je z toho cely spatny diky a peace!