Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 22 23 24 25 26 »
Autor
Téma 
Lina
Nový Člen

Karma uživatele Lina - 9% Pěstitelská

:-) Příspěvek č. 369

Zazitku mraky,ale vzdy me znici TV NOVA s tema svejma brutus poradama...Walker Texas ranger atd...

Old Post 24-07-2002 v 09:15 AM
Lina je offline   Profil uživatele Lina   Find more posts by Lina   Foto galerie člena Lina   Click here to Send Lina a Private Message   Add Lina to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 370

tv jenom obcas.. neni to zdrawe
ted se me zdal dobry sen po huleni.. jestli jste nekdo zazil lucidni sneni tak vite jaky to je , ja osobne si to pamatuju jako kdyby se to opravdu stalo... skoda jenom ze to moc dlouho netrwalo, pze jakmile sem si to uvedomil tak me zacali v myslenkach litat fsechny mozne wjeci co bych mohl v tom snu skusit a v ten okamzik me do toho v tom snu neco silenyho vlezlo ze sem se do toho zas vratil a nebylo nawratu
ale je to supec

keep
balkon 2002

Old Post 24-07-2002 v 13:03 PM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
garfield
Nový Člen

Karma uživatele garfield - 18% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 371

Ja mam take jeden dost brutalni zazitek ) Jedeme takhle s kamaradem v aute kolem pulnoci jednou vylidnenou plzenskou ctvrti a nejednou me ten muj kamarad povida "Videl jsi to?" ja na to celkem nechapave "A co jako?". Kamarad tedy nevahal a na dalsi krizovatce auto otocil a pak jsem TO uvidel i ja. Na chodniku sli pochodovym krokem vyrovnani v rade tri RYTIRI. Fakt nekecam, meli nalestene brneni, dratene kosile, prilby, mece a stity! 8-)

>>>VSECHNO JDE, JEN HADI SE PLAZI<<<

Old Post 24-07-2002 v 14:15 PM
garfield je offline   Profil uživatele garfield   Find more posts by garfield   Foto galerie člena garfield   Click here to Send garfield a Private Message   Add garfield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheHempCultivator
Stálý Člen

Karma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 372

No to já sem se teď asi před tejdnem zkouřil svym skérkem (z pod-úsporek –viz moje skříŇka – je toho možná málo ale stojí to za to) a bylo to fakt dost brutální. Dali sme jointa no a potom sem šel doprovodit kámoše, kterej už musel jít domu, na sídliště. No a po cestě to začalo. Nejdřív se začalo tak nějak stmívat obloha rudnout až černat, začal foukat takovej zvláštní nepříjemnej vítr a vypadalo to jako konec světa.ARMAGEDON. Fakt hrůza. No a najednou sem před sebou uviděl takovej povrch jakoby takový obrovský bubliny (něco jako v tom portálu v Hvězdný bráně ), vypadalo to jako kolmá vodní hladina zespoda (viz akvárko), jako z ňákýho Sci-fi. No a když jsem tim prošel tak se najednou uplně rozjasnilo,vysvitlo slunce a všechno bylo najednou takový hezky barevný, světlý, barvy se rozjasnily ovíval mě takovej jemnej příjemnej vánek no a prostě všechno bylo v pohodě.Všechno v tom světě tý bubliny mělo svůj řád, jako nějaký obrovský mraveniště nebo úl (čímž vlastně svět je), všichni ty lidi jakoby někam směřovaly, všichni na jedno místo a přece každej jinam.Ty lidi co kolem chodily mi připadaly jako že sou vystřižený z papíru a pohybujou se na jakoby takovejch „táhlech“, jakoby celá planeta byl takovej obrovskej a hrozně složitej stroj kterej by hejbal se všema lidma a ovládal všechny jejich pohyby. No a pak sem eště někam jel, a to bylo eště mocnější. Vzal sem si s sebou totiž wolkmena s takovym psycho-hardcorem, no LVMEN se to menuje (Lat. Světlo, V se čte jako U) a dost často to zkouřenej poslouchám. Šel sem ňákou ulicí a kolem mě lítaly takový černý démoni , občas do mě nějakej i vrazil a já sebou pokaždý trhnul (Lidi na mě koukaly dost divně - no já sem asi taky dost divně vypadal). Ale vcelku vzato to byla docela pohoda, cejtil sem jak procházim takovym teplym proudem mejch myšlenek kterej se proplejtal s s tou hudbou a bylo to fakt dost inspirativní a spoustu věcí sem si při tom promyslel.

Vono se to fakt dost těžko popisuje, ale myslim že si to snad aspoň trošku dokážete představit.

Teda kdybych si to nevypěstoval sám tak bych snad ani nevěřil že to bylo jenom hulení (i když sem nic jinýho zatím nezkoušel) .

Hele možná už sem to sem někdy psal ale nezdá se vám, že se nejvíc zkouříte vždycky svým vlastnim kouřenim? No mě jo a vysvětluju si to tak, že tim jak se vo kytičky hezky starám, povídám si s nima a pořád se na ně chodim dívat tak se mi za to teď vodvděčujou.No nic. No né že by tohle byl zrovna můj nejbrutálnější zážitek (taky si na všechny teď už snad ani nevzpomenu), ale jeden z těch nejzajímavějších určitě jo.

P.S.: Hele už ste někdo zkoušel jít zkouřenej do planetária ? No já tam zejta du tak uvidim. Myslim že by to mohlo bejt celkem hustý.Naposled sem tam byl se školou a to už je dost dávno ale vzpomínám si že to bylo fakt vostrý a eště když to umocnim tim pálem tak by to moh´ bejt celkem zajímavej úlet.

Balkón 05‘ Balkón 06‘ Outdoor 06‘
Kreslíte si ? Fotky
Johnny's portfolio

Old Post 24-07-2002 v 18:43 PM
TheHempCultivator je offline   Profil uživatele TheHempCultivator   Find more posts by TheHempCultivator   Foto galerie člena TheHempCultivator   Click here to Send TheHempCultivator a Private Message   Add TheHempCultivator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ploski
Nový Člen

Karma uživatele ploski - 9% Pěstitelská

first-time Příspěvek č. 373

Mno .... muj prvni zazitek s hulenim byl mozna i tim nejzajimavejsim :)

Po zrusene silvestrovske axi mi zbyl pytlik huleni. Ja v te dobe vubec nevedel, jak na to, ale tak nejak jsem zvladnul ubalit speqa a sel ho odpalit. Bylo to kousek od domova (~5 minut pesky), u koleji, kde jezdi sem-tam vlaky. Bylo asi 5 hodin, tzn. uz se stmivalo. Dal jsem speka a rikal si, ze to je nuda, ze to nic nedela. Pomalu jsem se ubiral smerem domu. Pred sebou jsem mel v dalce poulicni osvetleni nejake dalnice ... najednou jsem si rikal, ze ty svetla jsou vlastne svetlama na nejakem letajicim UFO taliri. Pak mi to uz prislo jako samozrejmost, ze nekde kilometr prede mnou je ohromny ufo (independence day hadr) a - uz slusne zmatlanej - jsem se rozhlizel kolem sebe. Najednou jsem si pripadal, jak ve hre stylu "hidden & dangerous" - vlaky, sero, reflektory, ktere jakoby mne hledaly, apod ;)) Dokonce jsem misto keru videl shrbeny nemecky vojaky ... ale fsecho v pohode, zadnou schizu jsem z toho nemel. Pak jsem se na dlouhou dobu zastavil na cesticce vedouci mezi kolejema ... chodil jsem se zavrenejma ocima, apod. :)) Cesta domu mi trvala asi 1/2 hodiny, pak jsem si doma lehnul na postel. Tam jsem mel pocit, ze za mnou chodi rodice a porad mi neco rikaji, ale nikde nikdo nebyl. Nakonec jsem asi po trech hodinach slusnyho tripu usnul .....

i`ve tried to say no to drugs.... but they do not listen
http://ploski.d2.cz

Old Post 29-07-2002 v 12:26 PM
ploski je offline   Profil uživatele ploski   Find more posts by ploski   Foto galerie člena ploski   Click here to Send ploski a Private Message   Add ploski to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ploski! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ploski
Nový Člen

Karma uživatele ploski - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 374

btw jeste mne napada, ze jsem se taky jednou perfektne vyhulil a vyrazil do petrinskeho zrcadloveho bludiste ;)))

asi jsem tam vypadal dost silene, mezi davy turistu,.... stal jsem u zrcadlove steny a koukal nekam hluboko za sebe a za roh a desne se tomu smal (to vsechno sam!). Pak mne uplne dorazila ta mistnost s krivejma zrcadlama ;))

i`ve tried to say no to drugs.... but they do not listen
http://ploski.d2.cz

Old Post 29-07-2002 v 12:32 PM
ploski je offline   Profil uživatele ploski   Find more posts by ploski   Foto galerie člena ploski   Click here to Send ploski a Private Message   Add ploski to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ploski! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gusse
Nový Člen

Karma uživatele Gusse - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 375

Ras sme isli cela skola na vistavu Koneco v Blave a s dvoma spoluziakmi smes brutalne odpalili a robili blbosti ale najvacsia haluz dna bola ked som sa sam prechadzal po vistave(v budovach s vela miestnostami) tak som presiel okolo niecoho co som myslel ze je zrkadlo presiel som este asi tri kroky a vratim sa zhrozeny ze preco sa v tom velkom zrkadle nevidel a tak som tam v ulicke medzi ludmi zacal robit grimasi skakat drepovat vyplazovat jazyk... a naraz od tial vysiel chlapik zacudovane cumim a to bol otvor do druhej miestnosti a rychlo som sa od tial cerveny pakoval.

Old Post 31-07-2002 v 20:19 PM
Gusse je offline   Profil uživatele Gusse   Find more posts by Gusse   Foto galerie člena Gusse   Click here to Send Gusse a Private Message   Add Gusse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trapan Šmírák
Stálý Člen

Karma uživatele Trapan Šmírák - 9% Pěstitelská

Pohodička Czechtek - Gauč v poli, Graetar, kralupáci, já a východ slunce.... Příspěvek č. 376

Nebyl jsem asi samotnej z Groweru, kdo byl letos na Czechteku. Jo, jenže sem tam kromě Graetara nepoktal nikoho (a s Graetarem sme se domlouvali, že?). Přijeli dvanácettrojkou s gaučem na střeše, ten vyvalili na pole a pohoda. Noc ze soboty na neděli se nesla v duchu poetickém - čili asi následovně.

Několikeré hulení (ještě odpoledne mlíko)...

O půlnoci papír...

Pak jsme se ztratili...

No a ráno - lidičky - sme se našli - natočili gauč k východu a to ste nežrali. Vyhulený jak dobytci sme seděli, čuměli na tu kouli, jak si to hasí nahoru, banány pod nosama - prostě (no, teď mě napadá - kdo to nezažil, tomu to asi moc brutální nepřijde, ale Graetar mi jistě moje slova potvrdí, co?) P O H O D A !!!

A měli ste vidět ty lidi - 15000 vyhulenejch na jednom místě - ses jenom koukal, jak všichni červený vočíčka, buddhistický úsměvy a 5 buřtů v sobě...

No, ehm, sem nějakej ukecanej... to jen tak na okraj...

Sovy nejsou, čím se zdají být...

Old Post 31-07-2002 v 21:21 PM
Trapan Šmírák je offline   Profil uživatele Trapan Šmírák   Find more posts by Trapan Šmírák   Foto galerie člena Trapan Šmírák   Click here to Send Trapan Šmírák a Private Message   Add Trapan Šmírák to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trapan Šmírák! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mllock
Nový Člen

Karma uživatele mllock - 68% Pěstitelská

zazitek :) Příspěvek č. 377

tak se s vami musim podelit o jeden zazitek: Jednou si takhle prijedu dom z koleje a pockam az vsichni pujdou spat.. obvykle uz nikdo dolu do obyvaku nechodi. Vylezl jsem na terasu a brutalne jsem se zhulil (aby me nalada nejakou tu chvili drzela) ,no model to byl fakt vytecnej a kdyz to slusne najelo (jeste jsem porad vykejsaval venku) ,tak prisla do obyvaku matka ,ze nemuze spat (Bylo to nekdy v lednu) A zacali otazky ,co delam v mrazu bos na verande.. Znam matku a asi bych se z toho jen tak nedostal.. Tak me napdla sqela vec jak se z toho vylhat, mel jsem veci v pracce a tak jsem sdelil ,ze jsem si dosel pro susak na pradlo ))), cimz jsem myslel ,ze je vse vyreseny.. No a matka se jala mi s pradlem pomahat . (to uz jsem se sotva drzel na nohach, oci rudy jaxsvine a muselo to byt cejtit... nechapu jak to matka tenkrat nemohla poznat! Tak jsme asi 10 minut veseli pradlo v obyvaku a vesele konverzovali,uz me to bylo fakt jedno, jelikoz jsem to uz tak uplne nemel pod kontrolou. Pak jsem radsi odpadl a zapnul telku a doufal ,ze mati pujde konecne chrapat. Vykysnul jsem si na nejakym filmu, fakt me to bavilo a ani nevim ,kdy matka odesla. (dodneska matka nic netusi)..

mllock

Old Post 01-08-2002 v 00:18 AM
mllock je offline   Profil uživatele mllock   Find more posts by mllock   Foto galerie člena mllock   Click here to Send mllock a Private Message   Add mllock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trapan Šmírák
Stálý Člen

Palec nahoru Matka a prádlo... Příspěvek č. 378

Tak to jo - tohle znám, když potřebuješ bejt nezhulenej a seš zhulenej...

K+ za to, že to nepoznala (teda, ale tvá máti asi moc dobrej čich nemá - ze mě je to dycky cejtit, jak sviňa a máti jenom: "Zases měl čmoudíky (tak ona řiká hulení)?" a já: "No, jednoho jointa..." a máti: "A nekouříš to moc?" a já: "Ne, jen občas..." a máti: "Jen aby!")

Old Post 01-08-2002 v 03:13 AM
Trapan Šmírák je offline   Profil uživatele Trapan Šmírák   Find more posts by Trapan Šmírák   Foto galerie člena Trapan Šmírák   Click here to Send Trapan Šmírák a Private Message   Add Trapan Šmírák to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trapan Šmírák! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gusse
Nový Člen

Karma uživatele Gusse - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 379

To som si spomenul na prvu haluz z hulenia(asi pred 3 rolmi).Vyhulili sme sa s kamosom a ze sa ideme len tak flakat.Presiel som asi 20m a zastavil som lebo bola taka zima ze som vravel kamosovy ze som zamrzol.Nemohol som ani zmurknut a vravim ze co budeme robit ze ma musi odniest domou no haluz presla a ideme dalej.Teraz ta hlavna:Na zemi popri ceste bola hodena zelezna vanicka v nej akisi igelit a na nom tehla ktora ho predelovala akoby napoli,fukal vietor a ten igelit sa hibal.Boli sme od nej asi 5m a ja si vravim to je doba ked niaky jebli chudobny fotrovci poslu svoje deti okupat sa von(neviem preco ale vobec ma to nevzalo aj ked mrzlo a bolo 19:00 cize tma).Ako sme sa priblizovali tak vidim ze to niesu deti ale zerazane a oskubane morky.Proste som vydel ako sa tymi malimi kridelkami umivaju a santia vo vani.Na to som uz musel zastavit a vravim kmosovy:Ty k...t cum na tie morki aka sa lesknu.Ale on na to ci nejebe ze to je igelit ja sa pozriem este raz a uz som ho tam fakt vydel(a to som bol mozno 3m od vane).Takuto haluz som od vtedy nezazil.

Old Post 01-08-2002 v 18:47 PM
Gusse je offline   Profil uživatele Gusse   Find more posts by Gusse   Foto galerie člena Gusse   Click here to Send Gusse a Private Message   Add Gusse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mllock
Nový Člen

Karma uživatele mllock - 68% Pěstitelská

no jeste jedna veselejsi Příspěvek č. 380

Jednou jsem se pekne odpalil na koleji, mel jsem si jit pro nejakej zapocet z firemnich financi ,nebo neceho takovyho ,uz ani poradne nevim co to bylo. Rozhodl jsem se ze si tu absolutni kocku ,ktera nas na to mela (asi kolem 29 cerstva absolventka, studovala doktorandsky ,blondska ale fakt bozi ) ,ze si ji zkratka odchytim nekdy jindy. Peknej den na co se hnat do skoly.... pohoda.. tak jsem vyrazil do hospudky ,ze to prolozim nejakym pivkem a pokecam s lidickama. No nejak jsem se v hospode dozvedel ,ze ona kocka snad ma koncit a uz by tam nemusela byt.... Snad mela jet do nemecka.. zkratka konci na fakulte, tak jsem dostal schizu a vyrazil jsem totalne zmastenej do skoly, ze mi to jen bouchne do indexu a bude pokoj.. Jako vzdy desna akce, potkal jsem ji hned pri vlezu do skoly a vice mene jsme spolu sli vedle sebe dost dlouhou chvili na schodech (pripadalo mi to strasne funy, tak jsem se zacal strasne tlemit a ona si toho vsimla ,tak se otocila. A uz to zacalo, ac si s ni nikdo netykal ,tak jsem neumyslne prolomil ledy A uz se to ze me sypalo, ani jsem nemohl verit vlastnim usim co rikam ))
asi neco v tomhle duchu :
cau ,hele ja musim od tebe dostat jeden zapocet
ona na to oki
no napises mi ho?
ona :a z ceho to bylo?
no fir. finance ,nebo tak neco v tom duchu
ona: mas tu index?
jo jo nekde tady bude

pak jsem vyndal index a ona mi ho nasmazila (psal jsem pred tim test a fakt jsem ho mel dostat)

prislo mi jen divny v tu chvili ,ze si to vubec neoverila (takze ,kdybych to nemel ,tak bych s tim pekne vychcal )

tak jsem jeste nadhodil ale to uz polotykanim
a to si to vubec nebudete overovat ,ze jsem to napsal?
ona: ja ti verim
a jeste se me zeptala jestli neco jeste nepotrebuju
no kdyz se to tak pekne vyvedlo tak jsem si rekl proc ne a nadhodil jsem neco ve smylu :
ty tu koncis ,ze ?
to bys mi mohla jeste nasmahnout zapich z ucta ,vzdyt ti o nic nejde )
No zkusil jsem to a odvaznemu stesti preje, ac jsem to mel delat pristi semestr, tak jsem to dostal napred ) bez testu ,bez niceho... )
no jsem asi debil ,ale chtel jsem ji pozvat do kina, mozna by se taky zadarilo, myslimn s nikym nechodila, ale nejak jsem uz na to nemel... ((( (ta by opravdu stala za to oj joj joj )
tak jsem se alespon vratil z5 do hospudky a poradne jsem se jeste jednou zmastil ,na kolej jsem dorazil asi az ve 4.00 rano.. ono se to preci jenom musi oslavit ,to se nepovede kazdy den.......
ps: stat se mi to dneska ,tak jsem ji snad vzal s sebou do hospody, poradne ji zhulil... a mozna myslim ,ze by to stalo za to.. jsem debil

[Edited by mllock on 02-08-2002 at 02:28 AM]

mllock

Old Post 02-08-2002 v 01:11 AM
mllock je offline   Profil uživatele mllock   Find more posts by mllock   Foto galerie člena mllock   Click here to Send mllock a Private Message   Add mllock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Pohodička Dóbry! Příspěvek č. 381

Trapan Šmírák: Pokoušel jsem se udělat shrnutí CzechTeku ve smajlíkách a vylezlo mi z toho něco takovýho (ale nemám všechny potřebné xichtíky ):

(Po příjezdu) Pátek --> --> --> --> --> :zzz: (spánek) --> Sobota --> --> --> --> :zzz: --> --> --> :mlíko: --> --> :čtvrttrip: --> --> --> --> --> --> :čtvrttrip: --> --> Neděle (východ slunce) --> --> --> --> --> --> --> --> --> :zzz: --> --> --> :les: (chillout vycházka do lesa) --> (šachy v lese) --> --> --> --> a domů!

Byla to velice veselá party...

Milujte se a množte se!

Old Post 02-08-2002 v 09:29 AM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snehulak
Nový Člen

Karma uživatele snehulak - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 382

tak tahle vec se mi stala s mladou minulej tyden : uz hulime oba dva tak 4 roky takze jsme celkem zkuseni a vime co a jak.No tak sme podle navodu jednoho typka tady na groweru uvarili mliko z listu co jsem otrhal ve skleniku a taky jsem tam pridal trochu svy suseny stary travy.No v kazdem pripade jsem to asi neodhadl.Bylo toho asi ctvrt litru opravdu se nam zdalo malo no nebylo...ze zacatku to byla sranda doma jsme byli sami chlamali se poslouchali hudbu cumeli na psychedelicky plug-in a tak.dokonce byla chut i na sex.jenze po chvilce mi mlada rika ze ji je blbe.a zaclo to.lehla si s tim ze uz nemuze ani chodit ja zacal mit depku z toho ze ji je desne blbe.no a znate to totalni panika.zacal jsem si merit tep jestli jsem v poho a ani jsem ho nedokazal zmerit.furt sem rikal mlade ze to prezijem ze si musime pomahat no nejvic sem mel strach o ni ja to vzdy nejak preziju.chvilama jsem si rikal jestli tohle preziju a nezlbaznim se tak budu king ) btw.pracuju na zachrance a premyslel jsem o tom ze jestli si budu volat sanitku tak to bude teda fakt super no 3 hodiny ty nejhorsi co sem zaposledni dobu zazil jsme prezili a potom uz to bylo ok klasicky dojezd zravka a vsechno v pohode celkem.jeste druhej den kdyz jsme jeli za jeji babickou to na nas jeji matka hned poznala ze nam neco je samozrejme sme se vymluvili na kocovinu po alkoholu jak jinak.reknu vam ale ze tohle se mi hluboce vrylo do pameti nejsem zaden depkar travu normalne vzladam uplne v poho hulim skoro kazdej den a tak, ale tohle jsme nedali.nevim cim to bylo asi to bylo spis psychicke nez ze by nam bylo tak fyzicky blbe.nevim proste ale na mliko nezanevru je to super.i kdyz neni nad to hulit ze slukovky.clovek to nikdy neprezene .
se mejte a hlavne pijte mliko s rozumem ! ))

by zhulenej Snehulak

Old Post 02-08-2002 v 13:31 PM
snehulak je offline   Profil uživatele snehulak   Find more posts by snehulak   Foto galerie člena snehulak   Click here to Send snehulak a Private Message   Add snehulak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ganja99
Nový Člen

Karma uživatele Ganja99 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 383

Brutalnich zazitku po huleni je mnoho,ale ted me napada jeden asi 3 dny stary.Sedime u pomniku v parku a hulime vsichni uz jsme poradne zkoureni bylo nas tam 7.A najednou kamos rekne at mu narvem jeste slukovku a druhy kamos (vlastnik vatry) ,ze ne.Furt ho premlouval a najednou rekl ze mu muzeme dat kazdy facku.Tak to sme brali vsichni,strasne nateseni jak se budeme smat.Kamos dokouril a museli sme ho vyplatit dostal ty nejvetsi facky co sme dokazali (skoro nejvetsi jak kdo) chytl se za hubu a dlouho nemluvil my sme z toho nemohli ja sem spadl na zem jak jsem se smal!SOU

I LOVE THC!

Old Post 02-08-2002 v 18:28 PM
Ganja99 je offline   Profil uživatele Ganja99   Find more posts by Ganja99   Foto galerie člena Ganja99   Click here to Send Ganja99 a Private Message   Add Ganja99 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trapan Šmírák
Stálý Člen

Pohodička Zápich z účta... Příspěvek č. 384

Ty voe, K+ za to, dlouho sem se takhle nezasmál (snad jen u Piškotovejch příspěvků... )... Škoda, že si jí do tý hospy nevzal...

Old Post 02-08-2002 v 18:32 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 22 23 24 25 26 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás