Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano ano pink ponk je hodně dobrej!
Ještě snowboarding, ale jen freeride (a nějakej klidnější po brku), na sjezdovce je to jako slalom a stejně jako nerad zkouřenej řídim, tak ani na tom prkně to neni nic moc, když se musíš furt něčemu vyhýbat a sledovat co kde jakej člověk provede....
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove Ano ano pink ponk je hodně dobrej!
Ještě snowboarding, ale jen freeride (a nějakej klidnější po brku), na sjezdovce je to jako slalom a stejně jako nerad zkouřenej řídim, tak ani na tom prkně to neni nic moc, když se musíš furt něčemu vyhýbat a sledovat co kde jakej člověk provede....
Ja ja, tak ten freeride je při idealních podmínkách pohlazení na duši .
dnes uz povinny joint pred florbalem kazdou nedeli s kamosama, to jsou nejvetsi pecky, esce sem kdysi chytal a to sem uplne prestal myslet na vsechno a na vsechny a sam klid v brance.. ale jak sem pustil nejaky hlupy gol tak sem se vztekal sam na sebe
inac fotbalek, ale ten je good i bez zeleneho, fotbal, basket s kamosem 1v1( moc se k tomu nedostanem ale planujem na jaro), inac v lete skoky do vody a plavani besst, motorka, kolo.
sachy jsou obcas docela zasek, stejne jako karty
jinak deskove hry tahove typu osadnici , karkason, dostihy a sazky
hmhm co ja viem.. jednou sme farali takovou vec ze sme se u nas doma zavreli v takove male obdelnikove mistnosti v 4rech lidech a hrali sme fotbal s takym malym balonkem a kdo dal gola si dal prda z take lufky co byla uprostred to byly ale sady pak uz :-D
obcas taky na stenu zalezt
esce sem zapomnel na frisbee zalozil sem tu u nas v Ostrave frisbee klub v ramci kamaradu a skoly a par lidi se vzdycky seslo tak 10 15 a na jare v parciku sme hrali ultimate jointy byly povinosti :P a v tme jak to sviti tes brutus taky mam s LEDkama akorat momentalne nefunkcni.. treba to nekdy opravim :-D
a uplne nejlepsi je jit sam s par geckama na dva tri dny na cundr to se pak utridi myslenky ouu jee
lol to já ještě když sem chodil na základku tak sem se před tělákem dycky zhulil a vubec mi to nešlo do míče sem se netrefoval divně sem se pohyboval po hřišti xD, učitelka z toho usoudila že beru drogi a náramě to rozebírala s těma kdo zrovna necvičili ale sama mi nic neřekla tak sem za ní došel a jako proč o mě řiká že beru drogi a ona hned že jenom to tak vypadalo jestli jsem si třeba nedal rumíček ........ a prej at si davam pozor tak od ty doby sem na těláku už nehulil-----------------ale jinak neni nad dlouhý procházky v krásné přírodě s jointem v ruce kámoš tomu řiká narkoturistika
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
hakis a i frisbí je luxus :-) a i ten fotbálek si zahraju ikdyž někdy u toho nestíhám a jen sleduju míček jak všude léce tak jeto vpoho..jinak v tem moment jemi jedno co dělám :-)
jj hakis je goood hh pozdvihne v tazkych situaciach naladu ale aj fizicky znicuje ...cize po jednej dobrej particke hacky sacku mam v hlave dobru veceru a postel a este pri takom hardcore jaky dava ,:INDI:, no coment
..Výborna je i kulturistika..při cvičení se lépe soustředím na danný cvik,lépe procítím a jdu dost za hranice bolesti.A v neposlední řadě,co si budem povidat,stravovaní..to jde uplně samo))..lednice nabouchana staeky....paráda....a spánek je delší a vydatnější...samozřejmě MJ pouze a v malém množství.