Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tady je to bongo a zrovna sem vyfotil nejakou slivu co sem zrovna dones a nejakou co mi tu uz chvili lezi uz to vypada pekne :-D
edit: no moc to tak nevypada na tech fotkach ale ta flaska je Brkovice
ted nejcasteji cilam, je to uplne neco jineho nez vse jine. Proste nadrobit do misky palici, a nabit cilamek az po okraj. Pak jednou mocne nasat, a je to tady...
na druhem miste jsou brcka. pak vodni bongo, to jak kdy mam chut.
a pak obcas blunty, a podobne. ale ne moc casto.
Sklo tak jednou za 14dni cca protoze sam ho nepouzivam. Ale nevadi mi. je to zas neco jineho.
Hodně se tu píše o hulení přez kýbl, ale já vůbec netušim jak by se to asi mělo provádět........ Vysvětlí mi to prosím někdo, abych to moh taky zkusit?
tady to máš aj se zhuleným týpkem a perfektní slovenskou angličtinou
zajímalo by mě esli ten meedle europan se pohybuje tu mezi námi
edit: a pro jistotu eště jednúc názornějc
já jsem začínal na skleněnkách, protože to byl pro mě jednodušší nástroj na kouření a tenkrát mě stačily tři šluky, abych byl řádně zkouřenej ... "nabilo" se sklo a bylo vystaráno. Špeky jsem tenkrát jěště moc nemotal - moc mě to nešlo ( na levý ruce mě chybí poslední dva články ukazováku a prsteníku, v prostředníku jsem měl jednu srostlou kost, takže nebyl pohyblivý), tak sem aspoń fajkařil. Dneska už zvládám i se svým "handicapem" smotat brčko na backa a tak hlavně motám, občas dám bongo. Na skla jsem celkem zanevřel.
Zase vzpomínám, jaký to bylo a nic k tématu ze mě nevypadlo ... Když chci vzorek ochutnat, dám si sklo (venek radši z fajfky), na "zkuř" brčko a na zprasení bongo
fajka (vlastnoručne vyrobená), to je moje.... Potom na druhom mieste je Blunt (skvelá vec fajčiť ochutený grass ) a nakoniec normálne papieriky, tie sú tiež dobré A tak nezanevrem na sklo či bong, ale kýbel to nemusím.... To sa tam všetko prepaľuje cez ten alobal nahriaty, rozpáli sa plast a už tam je bordel navyše... To ja nepotrebujem
mě je celkem jedno , přez co hulím...ale co vážně nemám rád jsou fajky...Nejlepčí je papírek nebo bong sklem taky nepohrdnu , ale když je nás víc , tak je to na prd...Brácha někde sehnal skleněnku tak s 5ti cm kotlem na dýlku , tak přes to se taky hulí dobře (s)mějte se
It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you
tak u mě první nástroj z kterého sem měl tu čest hulit byl pyrex, tady u nás na jižní moravě hlavně frčí skla ale já si nejraději stejně smotnu brčko.... taky se hodně kýbluje protože moje kámoše to jinak ani moc nezhuluje... ale kýbl já fekt nevyhledávám.. bong a jiné vodní vychytávky má rád snad každej no... tak asi všechno