Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mozno to do tohto threadu nepatri ale chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s crossom DP a skunkom 1 presne modelom EARLY DURBAN ... viem ze ho pestoval vojtaxxx a vyzera to byt fajna burina... ma este niekto ini skusenosti s touto rastlinkou???
durban sadit do tiena, nie na prilisne slnko bo nedokvitne poriadne, alebo dokvitne ale len tak - tak. Cim vacsi tien tym skor sa da do kvetu....Ked je uplne na slnku zacne kvitnut ay o 3 tyzdne neskor jak ten co je v tieni...Mam odskusane na 4 rastlinach.....ale inak je to masaker,, jednoznacne naj out....
o tom pochybujem , nemal si btw. semena od Nirvany ? tie casto maju problem s kvitnutim ... ja som sadil Durbany od DP a zacali kvitnut krasne uz od 1.8 a nie neboli v tieni
zdravim všetkých tento rok by som chcel ist svoj druhí out minuly rok som mal 3 no name a nič moc... študoval som forum a vyšlo mi že najlepsie na out je durban.Tak sa vás chcem opýtat na vas nazor lebo ste skuseni pojdem toto Dutch passion Durban Poison 10 ks Feminized, poda bude na kazdu rastilnu teda dieru 20l hliny + perlit + škrupiny z vajec na vrch na zrovnanie ph. Hnojky na rast : Plagron Alga Grow 1 l a na kvet: Plagron Alga Bloom 1 l +Plagron Phyt-Amin 100 ml. Slnka bude dost.. chcem sa spitat ešte že ked všetko pojde ako má či bude aj výnos dobrý ale hlavne aj kvalita ci ta kvalita bude podobna nejakym indor zenam . A ak mate niekto nejake pripomienky co by som mal pridat alebo odobrat napiste dakujem!
Ja toho roku pojdem da sa povedat prvy krat outik )... Durban..jednoznacne pravdepodobne od DP...feminized ...hnojiva podobne ako petrzlen...no som zvedavy ... uz len najst dobre miestecko :P